Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

14. 3. 2026, svátek má Rút a Matylda, zítra Ida

+ 07:41
Obrázek epizody Hokej tři na tři mířil na olympiádu. Projekt se ale přibrzdil

Hokej tři na tři mířil na olympiádu. Projekt se ale přibrzdil

6. 3. 2026

7 min

+ 17:08
Obrázek epizody To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

6. 3. 2026

9 min

+ 26:35
Obrázek epizody Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

6. 3. 2026

9 min

+ 36:02
Obrázek epizody Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

6. 3. 2026

9 min

+ 1:01:14
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

+ 1:26:31
Obrázek epizody Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

+ 1:51:48
Obrázek epizody Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

+ 2:17:01
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

+ 2:42:14

6. 3. 2026

25 min

+ 2:44:17
Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Že se může něco stát, je v dnešní době standardní, říká ředitelka školy. Připravuje ji na krizové s…

Zprávy ČRo Ostrava: Že se může něco stát, je v dnešní době standardní, říká ředitelka školy. Připravuje ji na krizové s…

6. 3. 2026

2 min

+ 2:46:20
Obrázek epizody Že se může něco stát, je v dnešní době standardní, říká ředitelka školy. Připravuje ji na krizové s…

Že se může něco stát, je v dnešní době standardní, říká ředitelka školy. Připravuje ji na krizové s…

6. 3. 2026

2 min

+ 2:49:03
Obrázek epizody Hodně kapel ohlásilo poslední koncert a od té doby koncertují pořád

Hodně kapel ohlásilo poslední koncert a od té doby koncertují pořád

6. 3. 2026

2 min

+ 3:39:48
Obrázek epizody 16. Páteční kecy kolem

16. Páteční kecy kolem

6. 3. 2026

50 min

Obrázek epizody Uši k duši: Duchovní výzvy umělé inteligence (1/8): Očekávání lidské interakce

Uši k duši: Duchovní výzvy umělé inteligence (1/8): Očekávání lidské interakce

6. 3. 2026

Obrázek epizody Uši k duši: Duchovní výzvy umělé inteligence (1/8): Očekávání lidské interakce

Uši k duši: Duchovní výzvy umělé inteligence (1/8): Očekávání lidské interakce

6. 3. 2026

+ 4:03:57
Obrázek epizody Pavel Kosatík: Z pádu Husáka a Jakeše bych měl radost. Do náruče bombardérům bych se ale nehnal

Pavel Kosatík: Z pádu Husáka a Jakeše bych měl radost. Do náruče bombardérům bych se ale nehnal

6. 3. 2026

24 min

+ 4:28:06
Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Z pádu Husáka a Jakeše bych měl radost. Do náruče bombardérům bych se ale nehnal

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Z pádu Husáka a Jakeše bych měl radost. Do náruče bombardérům bych se ale nehnal

6. 3. 2026

24 min

+ 4:52:15
Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Z pádu Husáka a Jakeše bych měl radost. Do náruče bombardérům bych se ale nehnal

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Z pádu Husáka a Jakeše bych měl radost. Do náruče bombardérům bych se ale nehnal

6. 3. 2026

24 min

+ 5:16:24

6. 3. 2026

24 min

+ 5:20:33
Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: ‚Docela mě koupali, ale něco jsem chytil,‘ říká parahokejista Vápenka po souboji s hokejisty Liberce

Seriál Radiožurnálu Sport: ‚Docela mě koupali, ale něco jsem chytil,‘ říká parahokejista Vápenka po souboji s hokejisty Liberce

6. 3. 2026

4 min

+ 5:47:51
Obrázek epizody V hlavě

V hlavě

6. 3. 2026

27 min

+ 5:50:06
Obrázek epizody USA oznámily obnovení diplomatických styků s Venezuelou

USA oznámily obnovení diplomatických styků s Venezuelou

6. 3. 2026

2 min

+ 5:54:48
Obrázek epizody Skupina Axelor jedná o miliardové investici do pražských kanceláří

Skupina Axelor jedná o miliardové investici do pražských kanceláří

6. 3. 2026

4 min

+ 6:01:19
Obrázek epizody Rozdíly v léčbě mrtvice. Rozhodnout může i délka chodby, říká novinář

Rozdíly v léčbě mrtvice. Rozhodnout může i délka chodby, říká novinář

6. 3. 2026

6 min

+ 6:13:48
Obrázek epizody O čem se mluví v Královéhradeckém kraji: Je ptačí chřipka hrozbou pro lidi? O rizicích i bezpečných vajíčkách mluví šéf veteriny Aleš Hantsch

O čem se mluví v Královéhradeckém kraji: Je ptačí chřipka hrozbou pro lidi? O rizicích i bezpečných vajíčkách mluví šéf veteriny Aleš Hantsch

6. 3. 2026

12 min