Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

13. 4. 2026, svátek má Aleš, zítra Vincenc

+ 02:43
Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 06. 08. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 06. 08. 2025

6. 8. 2025

2 min

+ 20:52
Obrázek epizody Náměstkyně hejtmana pro regionální rozvoj a cestovní ruch Šárka Šimoňáková a ředitel centrály cestovního ruchu Petr Koudela | Moravskoslezský kraj

Náměstkyně hejtmana pro regionální rozvoj a cestovní ruch Šárka Šimoňáková a ředitel centrály cestovního ruchu Petr Koudela | Moravskoslezský kraj

6. 8. 2025

18 min

+ 31:22
Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecký Ironman si získal srdce závodníků i diváků! Z města udělal nádherné české centrum triatlonu

Host ve studiu: Hradecký Ironman si získal srdce závodníků i diváků! Z města udělal nádherné české centrum triatlonu

6. 8. 2025

10 min

+ 51:21
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůzka hnutí STAN s ministryní Decroix. Hirošima a Nagasaki. Zimní olympiáda

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůzka hnutí STAN s ministryní Decroix. Hirošima a Nagasaki. Zimní olympiáda

6. 8. 2025

19 min

+ 1:22:44
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Před třemi roky v Národním parku České Švýcarsko hořelo. Požár trval 21 dní, zasahovalo 6000 hasičů

Host Dopoledního expresu: Před třemi roky v Národním parku České Švýcarsko hořelo. Požár trval 21 dní, zasahovalo 6000 hasičů

6. 8. 2025

31 min

+ 2:23:30
Obrázek epizody Lit: Básník Tim Postovit: I generace Z se bojí, že bude poslední, která si hrála v blátě

Lit: Básník Tim Postovit: I generace Z se bojí, že bude poslední, která si hrála v blátě

6. 8. 2025

1 hod

+ 2:55:26
Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

6. 8. 2025

31 min

+ 3:27:22
Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

6. 8. 2025

31 min

+ 3:52:50
Obrázek epizody Pro a proti: Změny ve školství: Slučování škol a změna placení nepedagogů

Pro a proti: Změny ve školství: Slučování škol a změna placení nepedagogů

6. 8. 2025

25 min

+ 4:31:19
Obrázek epizody Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

6. 8. 2025

38 min

+ 5:09:48
Obrázek epizody Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

6. 8. 2025

38 min

+ 5:26:17
Obrázek epizody Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

6. 8. 2025

16 min

+ 5:41:48
Obrázek epizody Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

6. 8. 2025

15 min

+ 5:57:19
Obrázek epizody Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

6. 8. 2025

15 min

+ 6:30:24
Obrázek epizody Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

33 min

+ 7:02:50
Obrázek epizody Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

32 min

+ 7:35:16
Obrázek epizody Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

32 min

+ 7:45:48
Obrázek epizody Short Stuff: Marianne Bachmeier: Vigilante Mother

Short Stuff: Marianne Bachmeier: Vigilante Mother

6. 8. 2025

10 min

+ 8:39:04
Obrázek epizody Janek Ledecký o osudovém setkání s manželkou před 30 lety i nové roli dědečka

Janek Ledecký o osudovém setkání s manželkou před 30 lety i nové roli dědečka

6. 8. 2025

53 min

+ 9:26:49
Obrázek epizody NAROZENINOVÉ PATÁLIE | co nám studium dalo?

NAROZENINOVÉ PATÁLIE | co nám studium dalo?

6. 8. 2025

47 min

+ 9:47:59
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Farář, který prošel syndromem vyhoření. Setkání s Pavlem Janošíkem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Farář, který prošel syndromem vyhoření. Setkání s Pavlem Janošíkem

6. 8. 2025

21 min

+ 10:23:28
Obrázek epizody Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

6. 8. 2025

35 min

+ 10:26:34
Obrázek epizody Z bývalé rozvodny je udírna, náhon se využívá k chlazení piva. Továrna ve Víru znovu ožívá

Z bývalé rozvodny je udírna, náhon se využívá k chlazení piva. Továrna ve Víru znovu ožívá

6. 8. 2025

3 min

+ 11:12:08
Obrázek epizody Vizitka: Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

Vizitka: Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

6. 8. 2025

45 min

+ 11:57:42
Obrázek epizody Vizitka: Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

Vizitka: Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

6. 8. 2025

45 min