Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

6. 4. 2026, svátek má Vendula, zítra Heřman a Hermína

+ 11:56
Obrázek epizody Vlakem Libereckým krajem: Povolání: Vlakvedoucí. Koníček? Vlakvedoucí… Nostalgické jízdy s Martinem Veselým

Vlakem Libereckým krajem: Povolání: Vlakvedoucí. Koníček? Vlakvedoucí… Nostalgické jízdy s Martinem Veselým

9. 9. 2025

11 min

+ 1:14:45
Obrázek epizody DRM - 525. vysílání

DRM - 525. vysílání

9. 9. 2025

1 hod 2 min

+ 1:30:46
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Conrad byl inovátor. Od rentgenu k umělé inteligenci v radiodiagnostice

Host Dopoledne pod Ještědem: Conrad byl inovátor. Od rentgenu k umělé inteligenci v radiodiagnostice

9. 9. 2025

16 min

+ 1:50:08
Obrázek epizody Radioporadna: Infekce močových cest patří mezi nejčastější dětská onemocnění. Známe příznaky, léčbu i prevenci

Radioporadna: Infekce močových cest patří mezi nejčastější dětská onemocnění. Známe příznaky, léčbu i prevenci

9. 9. 2025

19 min

+ 3:16:00
Obrázek epizody 45: ROLEX = hodinky střední třídy | Watchtalk -Jan Zachoval EP 45

45: ROLEX = hodinky střední třídy | Watchtalk -Jan Zachoval EP 45

9. 9. 2025

1 hod 25 min

+ 3:43:08
Obrázek epizody Krokem k lepšímu stravování je vyřadit slazené nápoje, jíst pětkrát denně nemusíme, říká poradkyně

Krokem k lepšímu stravování je vyřadit slazené nápoje, jíst pětkrát denně nemusíme, říká poradkyně

9. 9. 2025

27 min

+ 4:10:16
Obrázek epizody Dopolední host: Krokem k lepšímu stravování je vyřadit slazené nápoje, jíst pětkrát denně nemusíme, říká poradkyně

Dopolední host: Krokem k lepšímu stravování je vyřadit slazené nápoje, jíst pětkrát denně nemusíme, říká poradkyně

9. 9. 2025

27 min

+ 4:37:24
Obrázek epizody Krokem k lepšímu stravování je vyřadit slazené nápoje, jíst pětkrát denně nemusíme, říká poradkyně

Krokem k lepšímu stravování je vyřadit slazené nápoje, jíst pětkrát denně nemusíme, říká poradkyně

9. 9. 2025

27 min

+ 5:17:22
Obrázek epizody Půr versus Schmarcz: Proč nejít volit? Babiše nějak přežijeme a pravice dostane čas na rekonstrukci

Půr versus Schmarcz: Proč nejít volit? Babiše nějak přežijeme a pravice dostane čas na rekonstrukci

9. 9. 2025

39 min

+ 6:24:50
Obrázek epizody Neříkejte tomu ezo: Zuzana Kostičová - Alternativní spiritualita se rodila s postmoderní podobou kapitalismu

Neříkejte tomu ezo: Zuzana Kostičová - Alternativní spiritualita se rodila s postmoderní podobou kapitalismu

9. 9. 2025

1 hod 7 min

+ 6:51:11
Obrázek epizody Alex a host: Láďa Hruška: Učitelem jsem pořád, jenom místo třídy mám televizní obrazovku

Alex a host: Láďa Hruška: Učitelem jsem pořád, jenom místo třídy mám televizní obrazovku

9. 9. 2025

26 min

+ 7:17:32
Obrázek epizody Láďa Hruška: Učitelem jsem pořád, jenom místo třídy mám televizní obrazovku

Láďa Hruška: Učitelem jsem pořád, jenom místo třídy mám televizní obrazovku

9. 9. 2025

26 min

+ 8:12:12
Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 984

Savage Lovecast Episode 984

9. 9. 2025

54 min

+ 8:21:42
Obrázek epizody Co je to Svatojakubská cesta

Co je to Svatojakubská cesta

9. 9. 2025

9 min

+ 8:46:07
Obrázek epizody Pro a proti: Proč Češi nevěří Unii? A může za to nespokojenost s Českem?

Pro a proti: Proč Češi nevěří Unii? A může za to nespokojenost s Českem?

9. 9. 2025

24 min

+ 9:06:01
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sloučení Motola a Homolky. Pád vlády ve Francii. Rozvodová novela

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sloučení Motola a Homolky. Pád vlády ve Francii. Rozvodová novela

9. 9. 2025

19 min

+ 9:16:37
Obrázek epizody Host ve studiu: Jak se měří smích? Festival komedie v Novém Městě nad Metují poprvé udělí hned dvě divácké ceny

Host ve studiu: Jak se měří smích? Festival komedie v Novém Městě nad Metují poprvé udělí hned dvě divácké ceny

9. 9. 2025

10 min

+ 9:48:07
Obrázek epizody Blízká setkání: Válečná zpravodajka Darja Stomatová: Mívám strach i tam, kde bych neměla. A naopak

Blízká setkání: Válečná zpravodajka Darja Stomatová: Mívám strach i tam, kde bych neměla. A naopak

9. 9. 2025

31 min

+ 10:19:37
Obrázek epizody Blízká setkání: Válečná zpravodajka Darja Stomatová: Mívám strach i tam, kde bych neměla. A naopak

Blízká setkání: Válečná zpravodajka Darja Stomatová: Mívám strach i tam, kde bych neměla. A naopak

9. 9. 2025

31 min

+ 10:51:07
Obrázek epizody Válečná zpravodajka Darja Stomatová: Mívám strach i tam, kde bych neměla. A naopak

Válečná zpravodajka Darja Stomatová: Mívám strach i tam, kde bych neměla. A naopak

9. 9. 2025

31 min

+ 11:16:01
Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Válka na Ukrajině míří k patu, byť to Putin neuznává. Do hry se vrací Fico a Orbán

Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Válka na Ukrajině míří k patu, byť to Putin neuznává. Do hry se vrací Fico a Orbán

9. 9. 2025

24 min

+ 11:29:32
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Region Dolního Poohří nabízí turistům řadu historických památek nebo půvabnou cyklostezku podél Ohře

Host Dopoledního expresu: Region Dolního Poohří nabízí turistům řadu historických památek nebo půvabnou cyklostezku podél Ohře

9. 9. 2025

13 min

+ 11:55:08
Obrázek epizody S babím létem to láká do lesa na houby. Co a kde sbírat poradí mykolog Jiří Dihel

S babím létem to láká do lesa na houby. Co a kde sbírat poradí mykolog Jiří Dihel

9. 9. 2025

25 min

+ 12:19:07
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Psychiatr Skačáni: Současná doba vztahům nepřeje, přesto láska na celý život existovat může

Dobré dopoledne: Psychiatr Skačáni: Současná doba vztahům nepřeje, přesto láska na celý život existovat může

9. 9. 2025

23 min

+ 12:45:19
Obrázek epizody Osobnost Plus: Oslavování marxistů západními univerzitami je akademická ostuda, míní bývalý ministr Ivan Pilip

Osobnost Plus: Oslavování marxistů západními univerzitami je akademická ostuda, míní bývalý ministr Ivan Pilip

9. 9. 2025

26 min