Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

17. 1. 2026, svátek má Drahoslav, zítra Vladislav

+ 13:12
Obrázek epizody K věci: Alena Sedláčková hostem Tomáše Pancíře: Jaké nové dílo se objevilo v zahradě GASKu?

K věci: Alena Sedláčková hostem Tomáše Pancíře: Jaké nové dílo se objevilo v zahradě GASKu?

15. 7. 2025

13 min

+ 26:24
Obrázek epizody Alena Sedláčková hostem Tomáše Pancíře: Jaké nové dílo se objevilo v zahradě GASKu?

Alena Sedláčková hostem Tomáše Pancíře: Jaké nové dílo se objevilo v zahradě GASKu?

15. 7. 2025

13 min

+ 46:12
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nákup zbraní pro Ukrajinu. Čeští hasiči v Texasu. Konference o paměti

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nákup zbraní pro Ukrajinu. Čeští hasiči v Texasu. Konference o paměti

15. 7. 2025

19 min

+ 1:11:04
Obrázek epizody Synovi nedávali ani rok… Eva a Pavel zvládli to, co si ani nechcete představit. Láska hory přenáší

Synovi nedávali ani rok… Eva a Pavel zvládli to, co si ani nechcete představit. Láska hory přenáší

15. 7. 2025

24 min

+ 1:43:31
Obrázek epizody Dovolenky v našem stylu | Aneb cestovní faily

Dovolenky v našem stylu | Aneb cestovní faily

15. 7. 2025

32 min

+ 1:55:26
Obrázek epizody 128: Svatby - Adina

128: Svatby - Adina

15. 7. 2025

11 min

+ 2:18:08
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Trumpův obrat vůči Rusku mě nepřekvapuje. Ficova vláda se chová pokrytecky, říká analytik Naď

Dvacet minut Radiožurnálu: Trumpův obrat vůči Rusku mě nepřekvapuje. Ficova vláda se chová pokrytecky, říká analytik Naď

15. 7. 2025

22 min

+ 2:52:36
Obrázek epizody Podhoubí: Když je příroda vzorem. Woodcraft zasvěcuje do lesní moudrosti podle indiánů už přes sto let

Podhoubí: Když je příroda vzorem. Woodcraft zasvěcuje do lesní moudrosti podle indiánů už přes sto let

15. 7. 2025

34 min

+ 3:17:41
Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jak na bezpečné cestování se zvířaty. Pes musí mít v autě pás nebo přepravku

Klub Rádia Junior: Jak na bezpečné cestování se zvířaty. Pes musí mít v autě pás nebo přepravku

15. 7. 2025

25 min

+ 3:43:44
Obrázek epizody Akcent: Streamování hudby nahrává jen superhvězdám. Situace je trudná, říká šéf vydavatelství

Akcent: Streamování hudby nahrává jen superhvězdám. Situace je trudná, říká šéf vydavatelství

15. 7. 2025

26 min

+ 4:19:49
Obrázek epizody České republice skutečně klenotem.“S Nadačním fondem Magdaleny Kožené o potřebě posilovat respekt k uměleckému vzdělávání.

České republice skutečně klenotem.“S Nadačním fondem Magdaleny Kožené o potřebě posilovat respekt k uměleckému vzdělávání.

15. 7. 2025

36 min

+ 5:26:28
Obrázek epizody Raut: Umělecký aktivismus Jezevek je kolektivní boj bez intelektuálního paywallu

Raut: Umělecký aktivismus Jezevek je kolektivní boj bez intelektuálního paywallu

15. 7. 2025

1 hod 6 min

+ 5:51:10
Obrázek epizody Interview Plus: Ekonom: Rusové i trhy si zvykli nebrat Trumpa doslova

Interview Plus: Ekonom: Rusové i trhy si zvykli nebrat Trumpa doslova

15. 7. 2025

24 min

+ 6:15:31
Obrázek epizody Pro a proti: Co udělá Evropa s americkými cly? Debatují Dostál a Farský

Pro a proti: Co udělá Evropa s americkými cly? Debatují Dostál a Farský

15. 7. 2025

24 min

+ 6:18:28
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: 85 let od bitvy o Británii: Nejúspěšnějším pilotem byl Čech Josef František

Zápisník zahraničních zpravodajů: 85 let od bitvy o Británii: Nejúspěšnějším pilotem byl Čech Josef František

15. 7. 2025

2 min

+ 6:21:25
Obrázek epizody 85 let od bitvy o Británii: Nejúspěšnějším pilotem byl Čech Josef František

85 let od bitvy o Británii: Nejúspěšnějším pilotem byl Čech Josef František

15. 7. 2025

2 min

+ 6:41:12
Obrázek epizody Radioporadna: Vyrobte si své domácí dochucovadlo či koření! Bude se vám hodit do slaných, ale i sladkých jídel

Radioporadna: Vyrobte si své domácí dochucovadlo či koření! Bude se vám hodit do slaných, ale i sladkých jídel

15. 7. 2025

19 min

+ 6:44:17
Obrázek epizody Hobby magazín: Nepravý jasmín, skutečná krása. Pustoryl zaplaví vaši zahradu květy

Hobby magazín: Nepravý jasmín, skutečná krása. Pustoryl zaplaví vaši zahradu květy

15. 7. 2025

3 min

+ 6:47:22
Obrázek epizody Hobby magazín: Nepravý jasmín, skutečná krása. Pustoryl zaplaví vaši zahradu květy

Hobby magazín: Nepravý jasmín, skutečná krása. Pustoryl zaplaví vaši zahradu květy

15. 7. 2025

3 min

+ 7:15:40
Obrázek epizody Alex a host: Sporty, které jsem komentoval, jsem si vyzkoušel. I krasobruslení, říká legendární Štěpán Škorpil

Alex a host: Sporty, které jsem komentoval, jsem si vyzkoušel. I krasobruslení, říká legendární Štěpán Škorpil

15. 7. 2025

28 min

+ 7:44:04
Obrázek epizody Sporty, které jsem komentoval, jsem si vyzkoušel. I krasobruslení, říká legendární Štěpán Škorpil

Sporty, které jsem komentoval, jsem si vyzkoušel. I krasobruslení, říká legendární Štěpán Škorpil

15. 7. 2025

28 min

+ 8:09:47
Obrázek epizody Osobnost Plus: Marhoul: Rusko nebude poraženo na frontě, ale imploduje

Osobnost Plus: Marhoul: Rusko nebude poraženo na frontě, ale imploduje

15. 7. 2025

25 min

+ 8:14:03
Obrázek epizody Jako by si Hubáčkovi jen někam odskočili. Liberecký dům slavného architekta je otevřený návštěvníkům

Jako by si Hubáčkovi jen někam odskočili. Liberecký dům slavného architekta je otevřený návštěvníkům

15. 7. 2025

4 min

+ 8:46:45
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chovatelé: Pes se umí napojit, když cítí vaši únavu. Je ale jen prostředníkem canisterapie

Host Lucie Výborné: Chovatelé: Pes se umí napojit, když cítí vaši únavu. Je ale jen prostředníkem canisterapie

15. 7. 2025

32 min

+ 8:59:15
Obrázek epizody Host ve studiu: Talentovaný muzikant Jan Jareš je důkazem, že vášeň a talent neznají hranice a překonají i handicap

Host ve studiu: Talentovaný muzikant Jan Jareš je důkazem, že vášeň a talent neznají hranice a překonají i handicap

15. 7. 2025

12 min