Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

15. 1. 2026, svátek má Alice, zítra Ctirad

+ 19:06
Obrázek epizody Evo, jsi volná, nebo ne? Švancara uvedl Decastelo do rozpaků až moc upřímnou otázkou. A pak jí naložil ještě víc

Evo, jsi volná, nebo ne? Švancara uvedl Decastelo do rozpaků až moc upřímnou otázkou. A pak jí naložil ještě víc

21. 7. 2025

19 min

+ 1:01:19
Obrázek epizody PŘÁTELENÍ: Její smrt jsem nemusela zpracovávat sama.

PŘÁTELENÍ: Její smrt jsem nemusela zpracovávat sama.

21. 7. 2025

42 min

+ 1:20:36
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: K létu vždy patřilo i deštivé počasí. Lidská paměť je ale ošidná, upozorňuje meteorolog

Host Dopoledního expresu: K létu vždy patřilo i deštivé počasí. Lidská paměť je ale ošidná, upozorňuje meteorolog

21. 7. 2025

19 min

+ 2:14:12
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

Desítka Pavla Horvátha: Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

21. 7. 2025

53 min

+ 2:35:01
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Evropské zlato z Vysočiny. HB Ostrov slaví vítězství v Evropském poháru

Dobré dopoledne: Evropské zlato z Vysočiny. HB Ostrov slaví vítězství v Evropském poháru

21. 7. 2025

20 min

+ 3:01:54
Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: O čem je kampaň, když ne o ekonomice? Programový cynismus ohrožuje volební soutěž

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: O čem je kampaň, když ne o ekonomice? Programový cynismus ohrožuje volební soutěž

21. 7. 2025

26 min

+ 3:48:31
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

+ 4:35:08
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

+ 5:21:45
Obrázek epizody Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

+ 5:35:21
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Příprava na cestu, jak se předpovídá počasí i co pít v létě

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Příprava na cestu, jak se předpovídá počasí i co pít v létě

21. 7. 2025

13 min

+ 7:25:42
Obrázek epizody TL;DR: Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

TL;DR: Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

21. 7. 2025

1 hod 50 min

+ 7:46:39
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě ze školství k dřevu a hračkám. Václav Kvapil se našel ve vyrábění dřevěných hraček

Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě ze školství k dřevu a hračkám. Václav Kvapil se našel ve vyrábění dřevěných hraček

21. 7. 2025

20 min

+ 9:37:00
Obrázek epizody Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

21. 7. 2025

1 hod 50 min

+ 10:09:54
Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

21. 7. 2025

32 min

+ 10:57:58
Obrázek epizody Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min

+ 11:46:02
Obrázek epizody Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min

+ 12:34:06
Obrázek epizody Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min

+ 12:43:28
Obrázek epizody Minuty 09: Merz versus Merkelová a von der Leyenová

Minuty 09: Merz versus Merkelová a von der Leyenová

21. 7. 2025

9 min

+ 13:17:43
Obrázek epizody Dělá ze mě terapie lepšího člověka?

Dělá ze mě terapie lepšího člověka?

21. 7. 2025

34 min

+ 13:26:09
Obrázek epizody Křížem krajem: Guntramovická Cesta česko-německého porozumění připomíná složité vztahy mezi národy

Křížem krajem: Guntramovická Cesta česko-německého porozumění připomíná složité vztahy mezi národy

21. 7. 2025

8 min

+ 13:29:16
Obrázek epizody Zámek Boskovice na jižní Moravě patří k nejkrásnějším empírovým stavbám v Česku

Zámek Boskovice na jižní Moravě patří k nejkrásnějším empírovým stavbám v Česku

21. 7. 2025

3 min

+ 13:32:27
Obrázek epizody Vladimír Novák se léta věnuje specifickému divadlu. Navíc je velký sportovec, skály zlézá od mládí

Vladimír Novák se léta věnuje specifickému divadlu. Navíc je velký sportovec, skály zlézá od mládí

21. 7. 2025

3 min

+ 13:35:37
Obrázek epizody Středočeské příběhy: Vladimír Novák se léta věnuje specifickému divadlu. Navíc je velký sportovec, skály zlézá od mládí

Středočeské příběhy: Vladimír Novák se léta věnuje specifickému divadlu. Navíc je velký sportovec, skály zlézá od mládí

21. 7. 2025

3 min

+ 13:50:59
Obrázek epizody Hledání moudrosti

Hledání moudrosti

21. 7. 2025

15 min

+ 14:01:19
Obrázek epizody Máme hosty: Lughnasad v Nasavrkách: Keltové, rituály a hudba na dosah ruky

Máme hosty: Lughnasad v Nasavrkách: Keltové, rituály a hudba na dosah ruky

21. 7. 2025

10 min