Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

6. 10. 2025, svátek má Hanuš, zítra Justýna

+ 52:01
Obrázek epizody Padni komu padni SPECIÁL: Izrael zneužívá hlad, to podporovat nejde. Jsme jako marťani, říká Fischer - podcast

Padni komu padni

Padni komu padni SPECIÁL: Izrael zneužívá hlad, to podporovat nejde. Jsme jako marťani, říká Fischer - podcast

4. 6. 2025

52 min

+ 1:24:31
Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Pracovník pohřební služby Petr Čagánek: Nebojte se posledních věcí

Český rozhlas - Osobnosti

Na pohovce Jožky Kubáníka: Pracovník pohřební služby Petr Čagánek: Nebojte se posledních věcí

4. 6. 2025

32 min

+ 1:45:09
Obrázek epizody Radioporadna: Dítě se někdy potřebuje zašít. V Mateřské škole v Řestokách proto rozhýbali nábytek

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Dítě se někdy potřebuje zašít. V Mateřské škole v Řestokách proto rozhýbali nábytek

4. 6. 2025

20 min

+ 2:19:23
Obrázek epizody Herec Luboš Veselý: Že hraju s filmovými bardy, jsem si neuvědomoval. Svázalo by mě to trémou

Blízká setkání

Herec Luboš Veselý: Že hraju s filmovými bardy, jsem si neuvědomoval. Svázalo by mě to trémou

4. 6. 2025

34 min

+ 2:53:37
Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Luboš Veselý: Že hraju s filmovými bardy, jsem si neuvědomoval. Svázalo by mě to trémou

Blízká setkání: Herec Luboš Veselý: Že hraju s filmovými bardy, jsem si neuvědomoval. Svázalo by mě to trémou

4. 6. 2025

34 min

+ 3:17:44
Obrázek epizody Život k nezaplacení: Nejhůř jsou na tom chudší rodiny s dětmi a lidé žijící v nájmu. Pomohlo by navýšení nejnižších mezd

Život k nezaplacení: Nejhůř jsou na tom chudší rodiny s dětmi a lidé žijící v nájmu. Pomohlo by navýšení nejnižších mezd

4. 6. 2025

24 min

+ 3:29:07
Obrázek epizody Short Stuff: Can You Not Have A Name?

Stuff You Should Know

Short Stuff: Can You Not Have A Name?

4. 6. 2025

11 min

+ 4:24:35
Obrázek epizody DRM - 521. vysílání

Dětské rádio Mělník

DRM - 521. vysílání

4. 6. 2025

55 min

+ 4:56:04
Obrázek epizody Šatníky: Designérka Petra Ptáčková: Příroda a kaskadéři mě dovedli k funkčnosti

Šatníky: Designérka Petra Ptáčková: Příroda a kaskadéři mě dovedli k funkčnosti

4. 6. 2025

31 min

+ 4:59:24
Obrázek epizody Doktorská rada: Cukrovka je nemoc, která stále častěji postihuje i děti

Doktorská rada: Cukrovka je nemoc, která stále častěji postihuje i děti

4. 6. 2025

3 min

+ 5:29:28
Obrázek epizody Miroslav Donutil: Hráli jsme na louce i v opeře. V Huse na provázku nás naučili vnímat publikum

Host Lucie Výborné

Miroslav Donutil: Hráli jsme na louce i v opeře. V Huse na provázku nás naučili vnímat publikum

4. 6. 2025

30 min

+ 5:59:32
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Miroslav Donutil: Hráli jsme na louce i v opeře. V Huse na provázku nás naučili vnímat publikum

Host Lucie Výborné: Miroslav Donutil: Hráli jsme na louce i v opeře. V Huse na provázku nás naučili vnímat publikum

4. 6. 2025

30 min

+ 6:02:38
Obrázek epizody Na Humpolecku se zlato rýžovalo stejným způsobem jako při americké zlaté horečce. Stačí pánev, síto

Příběhy z Vysočiny

Na Humpolecku se zlato rýžovalo stejným způsobem jako při americké zlaté horečce. Stačí pánev, síto

4. 6. 2025

3 min

+ 6:45:11
Obrázek epizody Kurátorka Skopalová: Setkání s dílem je jako malá smrt. Ztratím se v něm, a pak se znovu narodím

Vizitka

Kurátorka Skopalová: Setkání s dílem je jako malá smrt. Ztratím se v něm, a pak se znovu narodím

4. 6. 2025

42 min

+ 7:27:44
Obrázek epizody Vizitka: Kurátorka Skopalová: Setkání s dílem je jako malá smrt. Ztratím se v něm, a pak se znovu narodím

Vizitka: Kurátorka Skopalová: Setkání s dílem je jako malá smrt. Ztratím se v něm, a pak se znovu narodím

4. 6. 2025

42 min

+ 7:46:54
Obrázek epizody VDĚČNOST | Začněte být vděční a sledujte, co se stane! #58

Šťastné Česko naslouchá od rána

VDĚČNOST | Začněte být vděční a sledujte, co se stane! #58

4. 6. 2025

19 min

+ 7:53:46
Obrázek epizody Křížem krajem: Festival ZUŠ Open je i v Jablunkově velkou oslavou kreativity, nadání a radosti z umění

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Festival ZUŠ Open je i v Jablunkově velkou oslavou kreativity, nadání a radosti z umění

4. 6. 2025

6 min

+ 8:30:35
Obrázek epizody New Age Conspirituality

Conspiracy Theories

New Age Conspirituality

4. 6. 2025

36 min

+ 8:51:40
Obrázek epizody #48 Ženský leadership

Fórum – místo, které je slyšet!

#48 Ženský leadership

4. 6. 2025

21 min

+ 9:25:39
Obrázek epizody NA ROVINU so Stanislavom Skalom: Transakčná daň je zlodejina, peniaze z mýta rozkradli (Epizóda 39/25)

NA ROVINU|aktuality.sk

NA ROVINU so Stanislavom Skalom: Transakčná daň je zlodejina, peniaze z mýta rozkradli (Epizóda 39/25)

4. 6. 2025

33 min

+ 11:01:51
Obrázek epizody Natálie Halouzková: Vnitřní kritik, sebevědomí a toxický vztahy ve střetu s realitou.

Roman Kunčar, RawTalks

Natálie Halouzková: Vnitřní kritik, sebevědomí a toxický vztahy ve střetu s realitou.

4. 6. 2025

1 hod 36 min

+ 11:04:04
Obrázek epizody Martina Adlerová: Nekorektnost češtiny

Rozhlasový sloupek

Martina Adlerová: Nekorektnost češtiny

4. 6. 2025

2 min

+ 11:32:09
Obrázek epizody Michal Rejmon: největší výzva? najít ty pravé lidi a správně je motivovat

Buduj značku

Michal Rejmon: největší výzva? najít ty pravé lidi a správně je motivovat

4. 6. 2025

28 min

+ 11:36:59
Obrázek epizody Daniel Raus: Imunita

Ranní úvaha

Daniel Raus: Imunita

4. 6. 2025

4 min

+ 11:38:13
Obrázek epizody Volby