Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

17. 3. 2026, svátek má Vlastimil, zítra Eduard

+ 28:06
Obrázek epizody Součástí představení Pravidla Nirvány je koncert. Splnil jsem si sen, říká herec Matěj Anděl

Součástí představení Pravidla Nirvány je koncert. Splnil jsem si sen, říká herec Matěj Anděl

1. 12. 2025

28 min

+ 56:12
Obrázek epizody Alex a host: Součástí představení Pravidla Nirvány je koncert. Splnil jsem si sen, říká herec Matěj Anděl

Alex a host: Součástí představení Pravidla Nirvány je koncert. Splnil jsem si sen, říká herec Matěj Anděl

1. 12. 2025

28 min

+ 1:17:08
Obrázek epizody Radioporadna: Prevence osteoporózy? Posilujte nejen své kosti, ale i svaly. Patří to k sobě, radí profesor Palička

Radioporadna: Prevence osteoporózy? Posilujte nejen své kosti, ale i svaly. Patří to k sobě, radí profesor Palička

1. 12. 2025

20 min

+ 2:23:03
Obrázek epizody DRM - 532. vysílání

DRM - 532. vysílání

1. 12. 2025

1 hod 5 min

+ 2:56:06
Obrázek epizody Blízká setkání: Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

Blízká setkání: Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

1. 12. 2025

33 min

+ 3:29:09
Obrázek epizody Blízká setkání: Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

Blízká setkání: Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

1. 12. 2025

33 min

+ 4:02:12
Obrázek epizody Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

Hledač talentů Martin Červinka: V Davidovi Stypkovi jsem poznal výjimečnost během pár vteřin

1. 12. 2025

33 min

+ 4:32:42
Obrázek epizody Nás Romy nesnáší už jen 80 procent Čechů, to je úspěch. O společnosti po Sametu očima novináře Bangy

Nás Romy nesnáší už jen 80 procent Čechů, to je úspěch. O společnosti po Sametu očima novináře Bangy

1. 12. 2025

30 min

+ 5:03:46
Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Petrem Voldánem aneb Letem světem nejen po stopách Jana Kaplického s Eliškou Kaplicky

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách s Petrem Voldánem aneb Letem světem nejen po stopách Jana Kaplického s Eliškou Kaplicky

1. 12. 2025

31 min

+ 5:34:53
Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem aneb Letem světem nejen po stopách Jana Kaplického s Eliškou Kaplicky

Na cestách s Petrem Voldánem aneb Letem světem nejen po stopách Jana Kaplického s Eliškou Kaplicky

1. 12. 2025

31 min

+ 5:37:43
Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Když chcete mluvit a nechcete se spálit. Jak bezpečně kontaktovat média?

Antivirus: Antivirus: Když chcete mluvit a nechcete se spálit. Jak bezpečně kontaktovat média?

1. 12. 2025

2 min

+ 5:47:33
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Alkohol jsem viděl jako symbol dospělosti, vzpomíná na počátky své závislosti jeden z abstinujících

Host Dopoledního expresu: Alkohol jsem viděl jako symbol dospělosti, vzpomíná na počátky své závislosti jeden z abstinujících

1. 12. 2025

9 min

+ 6:41:43
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Přístup Sparty v prvním poločase byl hrůzostrašný, Ryneš měl určitě dostat červenou, říká Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Přístup Sparty v prvním poločase byl hrůzostrašný, Ryneš měl určitě dostat červenou, říká Horváth

1. 12. 2025

54 min

+ 7:05:52
Obrázek epizody Seniorky na univerzite: vzdelávanie je liekom na samotu aj stereotypy

Seniorky na univerzite: vzdelávanie je liekom na samotu aj stereotypy

1. 12. 2025

24 min

+ 7:37:36
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

Host Lucie Výborné: Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

1. 12. 2025

31 min

+ 8:09:20
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

Host Lucie Výborné: Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

1. 12. 2025

31 min

+ 8:41:04
Obrázek epizody Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

Herec Roman Zach o natáčení pohádky Zrození alchymistky: Dětský entusiasmus vás úplně sebere

1. 12. 2025

31 min

+ 10:14:23
Obrázek epizody ZADRÁŽŮV SPO(Ti)FAVIT of LOVE-2025-12-1-A

ZADRÁŽŮV SPO(Ti)FAVIT of LOVE-2025-12-1-A

1. 12. 2025

1 hod 33 min

+ 10:45:11
Obrázek epizody K jádru věci: LILIOM

K jádru věci: LILIOM

1. 12. 2025

30 min

+ 11:09:17
Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Plavkyně Nabojčenko: V nejbližší době chci uspět na mistrovství světa. Olympiáda je zatím daleko

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Plavkyně Nabojčenko: V nejbližší době chci uspět na mistrovství světa. Olympiáda je zatím daleko

1. 12. 2025

24 min

+ 11:12:22
Obrázek epizody Olivy, víno i přírodní kosmetika. Dům ve Žďáře nad Sázavou přináší na Vysočinu kousek Provence

Olivy, víno i přírodní kosmetika. Dům ve Žďáře nad Sázavou přináší na Vysočinu kousek Provence

1. 12. 2025

3 min

+ 11:42:18
Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Pomáhat lidem, kteří jsou v nouzi, nám dává smysl, říká ředitel Arcidiecézní charity Olomouc

Větrník - Host ve studiu: Pomáhat lidem, kteří jsou v nouzi, nám dává smysl, říká ředitel Arcidiecézní charity Olomouc

1. 12. 2025

29 min

+ 12:25:42
Obrázek epizody Vizitka: Muzikoterapeutka Marie Beníčková: Kde nepomůžou slova, může pomoct hudba. A někdy léčí i ticho

Vizitka: Muzikoterapeutka Marie Beníčková: Kde nepomůžou slova, může pomoct hudba. A někdy léčí i ticho

1. 12. 2025

43 min

+ 13:09:06
Obrázek epizody Vizitka: Muzikoterapeutka Marie Beníčková: Kde nepomůžou slova, může pomoct hudba. A někdy léčí i ticho

Vizitka: Muzikoterapeutka Marie Beníčková: Kde nepomůžou slova, může pomoct hudba. A někdy léčí i ticho

1. 12. 2025

43 min

+ 13:52:30
Obrázek epizody Muzikoterapeutka Marie Beníčková: Kde nepomůžou slova, může pomoct hudba. A někdy léčí i ticho

Muzikoterapeutka Marie Beníčková: Kde nepomůžou slova, může pomoct hudba. A někdy léčí i ticho

1. 12. 2025

43 min