Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

30. 9. 2025, svátek má Jeroným, zítra Igor

+ 02:11
Obrázek epizody Blaník není jedinou horou, kde je vojsko připravené k boji, až bude českým zemím nejhůř

Příběhy nejen šumavské

Blaník není jedinou horou, kde je vojsko připravené k boji, až bude českým zemím nejhůř

4. 7. 2025

2 min

+ 1:18:44
Obrázek epizody 69. NESPOUTANÁ POLITIKA: Gruzie a Arménie - mezi Ruskem a Evropou

Nespoutaná Politika

69. NESPOUTANÁ POLITIKA: Gruzie a Arménie - mezi Ruskem a Evropou

4. 7. 2025

1 hod 16 min

+ 1:43:19
Obrázek epizody Online Plus: DSA není nástroj cenzury, ujišťuje telekomunikační úřad

Český rozhlas - Rozhovory

Online Plus: DSA není nástroj cenzury, ujišťuje telekomunikační úřad

4. 7. 2025

24 min

+ 2:17:03
Obrázek epizody VLTAVA slavná & splavná: Veronika Hulíková o Vltavě ve výtvarném umění

PodCastle NPÚ

VLTAVA slavná & splavná: Veronika Hulíková o Vltavě ve výtvarném umění

4. 7. 2025

33 min

+ 3:09:41
Obrázek epizody Spojení se Stačilo! může pomoct pár lidem k mandátu, ale nepomůže sociální demokracii

Studio Alarm

Spojení se Stačilo! může pomoct pár lidem k mandátu, ale nepomůže sociální demokracii

4. 7. 2025

52 min

+ 4:02:18
Obrázek epizody Spojení se Stačilo! může pomoct pár lidem k mandátu, ale nepomůže sociální demokracii

Alarm

Spojení se Stačilo! může pomoct pár lidem k mandátu, ale nepomůže sociální demokracii

4. 7. 2025

52 min

+ 4:21:57
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Na hradě Roštejn nebydleli králové a princezny. Ve skutečnosti tu žili hlavně lesníci a myslivci

Dobré dopoledne: Na hradě Roštejn nebydleli králové a princezny. Ve skutečnosti tu žili hlavně lesníci a myslivci

4. 7. 2025

19 min

+ 5:04:14
Obrázek epizody Rozhovor s generálem Jiřím Šedivým

Radio Prostor: Inspirativní rozhovory i zajímavosti z vysílání

Rozhovor s generálem Jiřím Šedivým

4. 7. 2025

42 min

+ 5:35:13
Obrázek epizody Jiří Pavlica: V Misse brevis jsem se vypsal z nejranějších vzpomínek. Premiéra byla nezapomenutelná

Host Lucie Výborné

Jiří Pavlica: V Misse brevis jsem se vypsal z nejranějších vzpomínek. Premiéra byla nezapomenutelná

4. 7. 2025

30 min

+ 6:06:12
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jiří Pavlica: V Misse brevis jsem se vypsal z nejranějších vzpomínek. Premiéra byla nezapomenutelná

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Jiří Pavlica: V Misse brevis jsem se vypsal z nejranějších vzpomínek. Premiéra byla nezapomenutelná

4. 7. 2025

30 min

+ 6:37:11
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jiří Pavlica: V Misse brevis jsem se vypsal z nejranějších vzpomínek. Premiéra byla nezapomenutelná

Host Lucie Výborné: Jiří Pavlica: V Misse brevis jsem se vypsal z nejranějších vzpomínek. Premiéra byla nezapomenutelná

4. 7. 2025

30 min

+ 6:40:14
Obrázek epizody Na soutoku Oslavy a Balinky zřejmě rybařili pravěcí lidé. Místo prohledávají archeologové

Příběhy z Vysočiny

Na soutoku Oslavy a Balinky zřejmě rybařili pravěcí lidé. Místo prohledávají archeologové

4. 7. 2025

3 min

+ 6:42:53
Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Jak správně zalévat? Víme, jak na to, aby se voda dostala přímo ke kořenům

Český rozhlas - Životní styl

Zahrádkářské tipy: Jak správně zalévat? Víme, jak na to, aby se voda dostala přímo ke kořenům

4. 7. 2025

2 min

+ 7:26:58
Obrázek epizody Režisér Provazník: Krása zpěvu se střetávala s něčím temným, co je pod tím. Ten kontrast mě zajímal

Vizitka

Režisér Provazník: Krása zpěvu se střetávala s něčím temným, co je pod tím. Ten kontrast mě zajímal

4. 7. 2025

44 min

+ 8:11:03
Obrázek epizody Vizitka: Režisér Provazník: Krása zpěvu se střetávala s něčím temným, co je pod tím. Ten kontrast mě zajímal

Vizitka: Režisér Provazník: Krása zpěvu se střetávala s něčím temným, co je pod tím. Ten kontrast mě zajímal

4. 7. 2025

44 min

+ 8:55:08
Obrázek epizody Vizitka: Režisér Provazník: Krása zpěvu se střetávala s něčím temným, co je pod tím. Ten kontrast mě zajímal

Vizitka: Režisér Provazník: Krása zpěvu se střetávala s něčím temným, co je pod tím. Ten kontrast mě zajímal

4. 7. 2025

44 min

+ 9:04:01
Obrázek epizody Křížem krajem: Své zahradní království buduje už téměř 25 let. Na návštěvě u Marty Bojkové

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Své zahradní království buduje už téměř 25 let. Na návštěvě u Marty Bojkové

4. 7. 2025

8 min

+ 9:28:33
Obrázek epizody Herecký svět je čím dál těžší, říká herec Martin Kubačák

Zálety Aleny Zárybnické

Herecký svět je čím dál těžší, říká herec Martin Kubačák

4. 7. 2025

24 min

+ 9:53:05
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Herecký svět je čím dál těžší, říká herec Martin Kubačák

Český rozhlas - Cestování

Zálety Aleny Zárybnické: Herecký svět je čím dál těžší, říká herec Martin Kubačák

4. 7. 2025

24 min

+ 10:17:37
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Herecký svět je čím dál těžší, říká herec Martin Kubačák

Zálety Aleny Zárybnické: Herecký svět je čím dál těžší, říká herec Martin Kubačák

4. 7. 2025

24 min

+ 11:05:17
Obrázek epizody PATÁLIE PORADNA | Jsou minulé vztahy tabu?

Patálie

PATÁLIE PORADNA | Jsou minulé vztahy tabu?

4. 7. 2025

47 min

+ 11:07:57
Obrázek epizody Zpěv chorálů dodával husitům bojového ducha. Dnes si sílu hromadného zpěvu dokážeme stěží představit

Středočeské příběhy

Zpěv chorálů dodával husitům bojového ducha. Dnes si sílu hromadného zpěvu dokážeme stěží představit

4. 7. 2025

2 min

+ 11:38:47
Obrázek epizody „Sama sebe se ptám, proč to zase dělám.“ Poslední rozhovor horolezkyně Kláry Kolouchové na Dvojce

Blízká setkání

„Sama sebe se ptám, proč to zase dělám.“ Poslední rozhovor horolezkyně Kláry Kolouchové na Dvojce

4. 7. 2025

30 min

+ 12:09:37
Obrázek epizody Blízká setkání: „Sama sebe se ptám, proč to zase dělám.“ Poslední rozhovor horolezkyně Kláry Kolouchové na Dvojce

Blízká setkání: „Sama sebe se ptám, proč to zase dělám.“ Poslední rozhovor horolezkyně Kláry Kolouchové na Dvojce

4. 7. 2025

30 min

+ 12:40:27
Obrázek epizody Blízká setkání: „Sama sebe se ptám, proč to zase dělám.“ Poslední rozhovor horolezkyně Kláry Kolouchové na Dvojce

Blízká setkání: „Sama sebe se ptám, proč to zase dělám.“ Poslední rozhovor horolezkyně Kláry Kolouchové na Dvojce

4. 7. 2025

30 min