Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

29. 9. 2025, svátek má Michal, zítra Jeroným

+ 19:55
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bouře nad Beskydy. Příslib Washingtonu pomoci Ukrajině. Turistika po venkově

Český rozhlas - Rozhovory

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bouře nad Beskydy. Příslib Washingtonu pomoci Ukrajině. Turistika po venkově

8. 7. 2025

19 min

+ 37:39
Obrázek epizody Kavárna: Krajina okolo Komařic ožije fyzickým divadlem a tancem. Uskuteční se tu festival Sklizeň

Kavárna: Krajina okolo Komařic ožije fyzickým divadlem a tancem. Uskuteční se tu festival Sklizeň

8. 7. 2025

17 min

+ 1:04:26
Obrázek epizody Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

Host Radiožurnálu

Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

8. 7. 2025

26 min

+ 1:31:13
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

Host Radiožurnálu: Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

8. 7. 2025

26 min

+ 1:58:06
Obrázek epizody Osobnost Plus: Kalousek: Na této vládě mi vadí, když nerozhoduje

Osobnost Plus: Kalousek: Na této vládě mi vadí, když nerozhoduje

8. 7. 2025

26 min

+ 2:24:54
Obrázek epizody Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

Alex a host

Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

8. 7. 2025

26 min

+ 2:27:58
Obrázek epizody Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

8. 7. 2025

3 min

+ 3:03:23
Obrázek epizody Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

8. 7. 2025

35 min

+ 3:30:05
Obrázek epizody Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

8. 7. 2025

26 min

+ 4:05:30
Obrázek epizody Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

8. 7. 2025

35 min

+ 4:08:34
Obrázek epizody Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

8. 7. 2025

3 min

+ 5:23:04
Obrázek epizody Skutečný důvod, proč padli templáři, zatímco johanitům se podařilo stát se nesmrtelnými

X Docs Čeština

Skutečný důvod, proč padli templáři, zatímco johanitům se podařilo stát se nesmrtelnými

8. 7. 2025

1 hod 14 min

+ 5:44:51
Obrázek epizody Radioporadna: Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

Radioporadna: Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

8. 7. 2025

21 min

+ 6:20:40
Obrázek epizody Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

Blízká setkání

Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

8. 7. 2025

35 min

+ 6:56:29
Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

8. 7. 2025

35 min

+ 7:32:18
Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

8. 7. 2025

35 min

+ 8:23:25
Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 975

Savage Lovecast

Savage Lovecast Episode 975

8. 7. 2025

51 min

+ 8:34:30
Obrázek epizody Host ve studiu: Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

Host ve studiu: Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

8. 7. 2025

11 min

+ 9:08:58
Obrázek epizody #56 Kněz Juan Provecho: Věřím, že nový papež nebude zametat kontroverzní témata pod koberec

ChariTALK

#56 Kněz Juan Provecho: Věřím, že nový papež nebude zametat kontroverzní témata pod koberec

8. 7. 2025

34 min

+ 9:35:02
Obrázek epizody Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

8. 7. 2025

26 min

+ 10:28:36
Obrázek epizody Když mi dáš pac: Zlatá éra a úpadek předvolebních songů s Janem Tvrdoněm

Zákulisí sociologie

Když mi dáš pac: Zlatá éra a úpadek předvolebních songů s Janem Tvrdoněm

8. 7. 2025

53 min

+ 10:46:59
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Oceňovaný film Život s gamblerem očima hlavní aktérky a scénáristky

Host Dopoledního expresu: Oceňovaný film Život s gamblerem očima hlavní aktérky a scénáristky

8. 7. 2025

18 min

+ 11:07:31
Obrázek epizody Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

8. 7. 2025

20 min

+ 11:28:03
Obrázek epizody Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

8. 7. 2025

20 min

+ 11:54:51
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Stará plovárna v Jihlavě opět ožije divadlem, do kterého se můžete zapojit každý

Dobré dopoledne: Stará plovárna v Jihlavě opět ožije divadlem, do kterého se můžete zapojit každý

8. 7. 2025

26 min