Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

27. 9. 2025, svátek má Jonáš, zítra Václav

+ 39:28
Obrázek epizody (Vý)letový režim #27: S humanitární misí na Ukrajinu

(Vý)letový režim

(Vý)letový režim #27: S humanitární misí na Ukrajinu

15. 7. 2025

39 min

+ 1:15:11
Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Tanečník a choreograf Radim Klásek v Klubu Rádia Junior

Český rozhlas - Rozhovory

Klub Rádia Junior: Tanečník a choreograf Radim Klásek v Klubu Rádia Junior

15. 7. 2025

35 min

+ 2:34:44
Obrázek epizody Adam Dolník: TAJEMSTVÍ ÚSPĚŠNÉHO VYJEDNÁVÁNÍ (funguje na únosce i souseda)

Proti Proudu

Adam Dolník: TAJEMSTVÍ ÚSPĚŠNÉHO VYJEDNÁVÁNÍ (funguje na únosce i souseda)

15. 7. 2025

1 hod 19 min

+ 3:13:14
Obrázek epizody Na cestách zažívám bezčasí a velké štěstí. Herečka Elizaveta Maximová vypráví o Jordánsku

Casablanca

Na cestách zažívám bezčasí a velké štěstí. Herečka Elizaveta Maximová vypráví o Jordánsku

15. 7. 2025

38 min

+ 3:51:44
Obrázek epizody Casablanca: Na cestách zažívám bezčasí a velké štěstí. Herečka Elizaveta Maximová vypráví o Jordánsku

Český rozhlas - Cestování

Casablanca: Na cestách zažívám bezčasí a velké štěstí. Herečka Elizaveta Maximová vypráví o Jordánsku

15. 7. 2025

38 min

+ 4:30:14
Obrázek epizody Casablanca: Na cestách zažívám bezčasí a velké štěstí. Herečka Elizaveta Maximová vypráví o Jordánsku

Casablanca: Na cestách zažívám bezčasí a velké štěstí. Herečka Elizaveta Maximová vypráví o Jordánsku

15. 7. 2025

38 min

+ 4:43:26
Obrázek epizody Alena Sedláčková hostem Tomáše Pancíře: Jaké nové dílo se objevilo v zahradě GASKu?

K věci

Alena Sedláčková hostem Tomáše Pancíře: Jaké nové dílo se objevilo v zahradě GASKu?

15. 7. 2025

13 min

+ 4:56:38
Obrázek epizody K věci: Alena Sedláčková hostem Tomáše Pancíře: Jaké nové dílo se objevilo v zahradě GASKu?

K věci: Alena Sedláčková hostem Tomáše Pancíře: Jaké nové dílo se objevilo v zahradě GASKu?

15. 7. 2025

13 min

+ 5:16:26
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nákup zbraní pro Ukrajinu. Čeští hasiči v Texasu. Konference o paměti

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nákup zbraní pro Ukrajinu. Čeští hasiči v Texasu. Konference o paměti

15. 7. 2025

19 min

+ 5:41:18
Obrázek epizody Synovi nedávali ani rok… Eva a Pavel zvládli to, co si ani nechcete představit. Láska hory přenáší

Láska hory přenáší

Synovi nedávali ani rok… Eva a Pavel zvládli to, co si ani nechcete představit. Láska hory přenáší

15. 7. 2025

24 min

+ 5:53:13
Obrázek epizody 128: Svatby - Adina

Agáta a Ornella

128: Svatby - Adina

15. 7. 2025

11 min

+ 6:25:40
Obrázek epizody Dovolenky v našem stylu | Aneb cestovní faily

Nic nás nezastaví

Dovolenky v našem stylu | Aneb cestovní faily

15. 7. 2025

32 min

+ 6:48:22
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Trumpův obrat vůči Rusku mě nepřekvapuje. Ficova vláda se chová pokrytecky, říká analytik Naď

Dvacet minut Radiožurnálu: Trumpův obrat vůči Rusku mě nepřekvapuje. Ficova vláda se chová pokrytecky, říká analytik Naď

15. 7. 2025

22 min

+ 7:22:50
Obrázek epizody Podhoubí: Když je příroda vzorem. Woodcraft zasvěcuje do lesní moudrosti podle indiánů už přes sto let

Podhoubí: Když je příroda vzorem. Woodcraft zasvěcuje do lesní moudrosti podle indiánů už přes sto let

15. 7. 2025

34 min

+ 7:47:55
Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jak na bezpečné cestování se zvířaty. Pes musí mít v autě pás nebo přepravku

Klub Rádia Junior: Jak na bezpečné cestování se zvířaty. Pes musí mít v autě pás nebo přepravku

15. 7. 2025

25 min

+ 8:13:58
Obrázek epizody Akcent: Streamování hudby nahrává jen superhvězdám. Situace je trudná, říká šéf vydavatelství

Akcent: Streamování hudby nahrává jen superhvězdám. Situace je trudná, říká šéf vydavatelství

15. 7. 2025

26 min

+ 8:50:03
Obrázek epizody České republice skutečně klenotem.“S Nadačním fondem Magdaleny Kožené o potřebě posilovat respekt k uměleckému vzdělávání.

Dobro skladem

České republice skutečně klenotem.“S Nadačním fondem Magdaleny Kožené o potřebě posilovat respekt k uměleckému vzdělávání.

15. 7. 2025

36 min

+ 9:56:42
Obrázek epizody Raut: Umělecký aktivismus Jezevek je kolektivní boj bez intelektuálního paywallu

Alarm

Raut: Umělecký aktivismus Jezevek je kolektivní boj bez intelektuálního paywallu

15. 7. 2025

1 hod 6 min

+ 10:21:24
Obrázek epizody Interview Plus: Ekonom: Rusové i trhy si zvykli nebrat Trumpa doslova

Interview Plus: Ekonom: Rusové i trhy si zvykli nebrat Trumpa doslova

15. 7. 2025

24 min

+ 10:45:45
Obrázek epizody Pro a proti: Co udělá Evropa s americkými cly? Debatují Dostál a Farský

Pro a proti: Co udělá Evropa s americkými cly? Debatují Dostál a Farský

15. 7. 2025

24 min

+ 10:48:42
Obrázek epizody 85 let od bitvy o Británii: Nejúspěšnějším pilotem byl Čech Josef František

Zápisník zahraničních zpravodajů

85 let od bitvy o Británii: Nejúspěšnějším pilotem byl Čech Josef František

15. 7. 2025

2 min

+ 10:51:39
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: 85 let od bitvy o Británii: Nejúspěšnějším pilotem byl Čech Josef František

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: 85 let od bitvy o Británii: Nejúspěšnějším pilotem byl Čech Josef František

15. 7. 2025

2 min

+ 11:11:26
Obrázek epizody Radioporadna: Vyrobte si své domácí dochucovadlo či koření! Bude se vám hodit do slaných, ale i sladkých jídel

Radioporadna: Vyrobte si své domácí dochucovadlo či koření! Bude se vám hodit do slaných, ale i sladkých jídel

15. 7. 2025

19 min

+ 11:39:50
Obrázek epizody Sporty, které jsem komentoval, jsem si vyzkoušel. I krasobruslení, říká legendární Štěpán Škorpil

Alex a host

Sporty, které jsem komentoval, jsem si vyzkoušel. I krasobruslení, říká legendární Štěpán Škorpil

15. 7. 2025

28 min

+ 12:08:08
Obrázek epizody Alex a host: Sporty, které jsem komentoval, jsem si vyzkoušel. I krasobruslení, říká legendární Štěpán Škorpil

Alex a host: Sporty, které jsem komentoval, jsem si vyzkoušel. I krasobruslení, říká legendární Štěpán Škorpil

15. 7. 2025

28 min