Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

4. 3. 2026, svátek má Stela, zítra Kazimír

+ 1:18:47
Obrázek epizody #31 Klára Kloudová: Muži jako oběti znásilnění? Temná stránka masáží.

#31 Klára Kloudová: Muži jako oběti znásilnění? Temná stránka masáží.

11. 1. 2026

1 hod 18 min

+ 1:39:41
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Záchrana speleologa, zastřelení ženy v Minneapolisu, přívaly sněhu, ornitologická Ptačí hodinka

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Záchrana speleologa, zastřelení ženy v Minneapolisu, přívaly sněhu, ornitologická Ptačí hodinka

11. 1. 2026

20 min

+ 2:08:13
Obrázek epizody Až na dřeň: Vědkyně s uměleckou duší Julie Nekola Nováková. Věda i psaní vyžadují představivost, říká s úsměvem

Až na dřeň: Vědkyně s uměleckou duší Julie Nekola Nováková. Věda i psaní vyžadují představivost, říká s úsměvem

11. 1. 2026

28 min

+ 2:36:45
Obrázek epizody Vědkyně s uměleckou duší Julie Nekola Nováková. Věda i psaní vyžadují představivost, říká s úsměvem

Vědkyně s uměleckou duší Julie Nekola Nováková. Věda i psaní vyžadují představivost, říká s úsměvem

11. 1. 2026

28 min

+ 3:05:17
Obrázek epizody Až na dřeň: Vědkyně s uměleckou duší Julie Nekola Nováková. Věda i psaní vyžadují představivost, říká s úsměvem

Až na dřeň: Vědkyně s uměleckou duší Julie Nekola Nováková. Věda i psaní vyžadují představivost, říká s úsměvem

11. 1. 2026

28 min

+ 3:47:53
Obrázek epizody Trek, pot a slzy. Houslistka Markéta Dobešová zahodila svůj život a znovu ho našla v Pyrenejích

Trek, pot a slzy. Houslistka Markéta Dobešová zahodila svůj život a znovu ho našla v Pyrenejích

11. 1. 2026

42 min

+ 4:30:18
Obrázek epizody Casablanca: Trek, pot a slzy. Houslistka Markéta Dobešová zahodila svůj život a znovu ho našla v Pyrenejích

Casablanca: Trek, pot a slzy. Houslistka Markéta Dobešová zahodila svůj život a znovu ho našla v Pyrenejích

11. 1. 2026

42 min

+ 4:55:46
Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Jan Smigmator chce oslavit čtyřicátiny ve velkém stylu, vytvoří největší jazzový klub na světě

Hudební kavárna Pavla Vítka: Jan Smigmator chce oslavit čtyřicátiny ve velkém stylu, vytvoří největší jazzový klub na světě

11. 1. 2026

25 min

+ 5:38:11
Obrázek epizody Casablanca: Trek, pot a slzy. Houslistka Markéta Dobešová zahodila svůj život a znovu ho našla v Pyrenejích

Casablanca: Trek, pot a slzy. Houslistka Markéta Dobešová zahodila svůj život a znovu ho našla v Pyrenejích

11. 1. 2026

42 min

+ 6:06:55
Obrázek epizody Abstinence je zlo. Kdo spolu nepije, ten se v parlamentu nedohodne

Abstinence je zlo. Kdo spolu nepije, ten se v parlamentu nedohodne

11. 1. 2026

28 min

+ 6:24:17
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Jaký je příběh nejstarší zoo? Navštívil nás Lukáš Nekolný, spoluautor knih o historii liberecké zoo

Host Dopoledne pod Ještědem: Jaký je příběh nejstarší zoo? Navštívil nás Lukáš Nekolný, spoluautor knih o historii liberecké zoo

11. 1. 2026

17 min

+ 6:30:48
Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Když udeří zima a přijde čas na pranostiky. Jiřinka s Alenkou a jejich povídání nad bramboračkou

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Když udeří zima a přijde čas na pranostiky. Jiřinka s Alenkou a jejich povídání nad bramboračkou

11. 1. 2026

6 min

+ 7:19:38
Obrázek epizody Leonardo Plus: Geopolitika se změnila na hru silných, popisuje Matesová

Leonardo Plus: Geopolitika se změnila na hru silných, popisuje Matesová

11. 1. 2026

48 min

+ 7:52:01
Obrázek epizody Bránik: USA vo Venezuele tvrdo ponížili Rusko

Bránik: USA vo Venezuele tvrdo ponížili Rusko

11. 1. 2026

32 min

+ 8:19:59
Obrázek epizody Indie mě naučila pustit kontrolu. Vyhoření mi ukázalo kudy dál, říká instruktor jógy Václav Krejčík

Indie mě naučila pustit kontrolu. Vyhoření mi ukázalo kudy dál, říká instruktor jógy Václav Krejčík

11. 1. 2026

27 min

+ 8:47:57
Obrázek epizody Indie mě naučila pustit kontrolu. Vyhoření mi ukázalo kudy dál, říká instruktor jógy Václav Krejčík

Indie mě naučila pustit kontrolu. Vyhoření mi ukázalo kudy dál, říká instruktor jógy Václav Krejčík

11. 1. 2026

27 min

+ 9:15:55
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Indie mě naučila pustit kontrolu. Vyhoření mi ukázalo kudy dál, říká instruktor jógy Václav Krejčík

Host Radiožurnálu: Indie mě naučila pustit kontrolu. Vyhoření mi ukázalo kudy dál, říká instruktor jógy Václav Krejčík

11. 1. 2026

27 min

+ 9:54:04
Obrázek epizody Zprávy z lesa #130 🪼

Zprávy z lesa #130 🪼

11. 1. 2026

38 min

+ 10:30:55
Obrázek epizody Ježíšek, Děda Mráz a….naši prezidenti

Ježíšek, Děda Mráz a….naši prezidenti

11. 1. 2026

36 min

+ 10:56:00
Obrázek epizody Jak to vidí...: Ivo Jupa, ředitel Národního pedagogického institutu. Proč jsou odklady školní docházky problém?

Jak to vidí...: Ivo Jupa, ředitel Národního pedagogického institutu. Proč jsou odklady školní docházky problém?

11. 1. 2026

25 min

+ 11:14:26
Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Marta Skarlandtová: Nebýt týmu paliativní péče primářky Zuzany, tak bych tady možná dnes ani nebyla

Cesta k uzdravení: Marta Skarlandtová: Nebýt týmu paliativní péče primářky Zuzany, tak bych tady možná dnes ani nebyla

11. 1. 2026

18 min

+ 11:18:09
Obrázek epizody Posledních 11 dní Simona Bolívara. Jihoamerický generál-osvoboditel zemřel v kolumbijské Santa Martě

Posledních 11 dní Simona Bolívara. Jihoamerický generál-osvoboditel zemřel v kolumbijské Santa Martě

11. 1. 2026

3 min

+ 11:21:52
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Posledních 11 dní Simona Bolívara. Jihoamerický generál-osvoboditel zemřel v kolumbijské Santa Martě

Zápisník zahraničních zpravodajů: Posledních 11 dní Simona Bolívara. Jihoamerický generál-osvoboditel zemřel v kolumbijské Santa Martě

11. 1. 2026

3 min

+ 11:51:02
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

Zálety Aleny Zárybnické: Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

11. 1. 2026

29 min

+ 12:20:12
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

Zálety Aleny Zárybnické: Dělat šperky jako manufakturu? To by mě zabilo, říká šperkařka z Krkonoš Hana Šebková

11. 1. 2026

29 min