Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

17. 11. 2025, svátek má Mahulena, zítra Romana

+ 25:14
Obrázek epizody Osobnost Plus: Zemřela Dana Drábová. Poslechněte si její poslední rozhovor na Plusu

Český rozhlas - Rozhovory

Osobnost Plus: Zemřela Dana Drábová. Poslechněte si její poslední rozhovor na Plusu

6. 10. 2025

25 min

+ 2:04:04
Obrázek epizody Padni komu padni 47: Babišovo NagANO, z Vidláka je žebrák a Motoristi jedou do vlády - podcast

Padni komu padni

Padni komu padni 47: Babišovo NagANO, z Vidláka je žebrák a Motoristi jedou do vlády - podcast

6. 10. 2025

1 hod 38 min

+ 2:27:37
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nepřiznané koalice zákonodárcům 20 let vyhovují. I k tomu Ústavní soud přihlédl, říká soudce Jirsa

Dvacet minut Radiožurnálu: Nepřiznané koalice zákonodárcům 20 let vyhovují. I k tomu Ústavní soud přihlédl, říká soudce Jirsa

6. 10. 2025

23 min

+ 2:53:45
Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Tak výrazná převaha hnutí ANO byla překvapivá, hodnotí volby politolog Lukáš Vomlela

K věci ČRo Ostrava: Tak výrazná převaha hnutí ANO byla překvapivá, hodnotí volby politolog Lukáš Vomlela

6. 10. 2025

26 min

+ 3:44:09
Obrázek epizody Vlna: Riviéra: Hudba jako něco, co nás přesahuje. Jak s ní trávíme volný čas a co nám přináší?

Český rozhlas - Životní styl

Vlna: Riviéra: Hudba jako něco, co nás přesahuje. Jak s ní trávíme volný čas a co nám přináší?

6. 10. 2025

50 min

+ 4:34:33
Obrázek epizody Vlna: Riviéra: Hudba jako něco, co nás přesahuje. Jak s ní trávíme volný čas a co nám přináší?

Vlna: Riviéra: Hudba jako něco, co nás přesahuje. Jak s ní trávíme volný čas a co nám přináší?

6. 10. 2025

50 min

+ 4:54:15
Obrázek epizody Co vás zajímá: Žloutenka typu A. Nákaza začíná pozřením viru

Co vás zajímá: Žloutenka typu A. Nákaza začíná pozřením viru

6. 10. 2025

19 min

+ 5:08:17
Obrázek epizody Lidí, kteří mě hejtují kvůli věku, je mi líto, říká nejmladší poslankyně Julie Smejkalová. A vysvětluje, jak chce změnit politiku

Generační konflikt

Lidí, kteří mě hejtují kvůli věku, je mi líto, říká nejmladší poslankyně Julie Smejkalová. A vysvětluje, jak chce změnit politiku

6. 10. 2025

14 min

+ 5:57:34
Obrázek epizody Zima je přísná učitelka. Připravte se, radí milovníci Arktidy Mili Vaňkátová a Jirka Lichteneger

Casablanca

Zima je přísná učitelka. Připravte se, radí milovníci Arktidy Mili Vaňkátová a Jirka Lichteneger

6. 10. 2025

49 min

+ 6:46:51
Obrázek epizody Casablanca: Zima je přísná učitelka. Připravte se, radí milovníci Arktidy Mili Vaňkátová a Jirka Lichteneger

Český rozhlas - Cestování

Casablanca: Zima je přísná učitelka. Připravte se, radí milovníci Arktidy Mili Vaňkátová a Jirka Lichteneger

6. 10. 2025

49 min

+ 7:36:08
Obrázek epizody Casablanca: Zima je přísná učitelka. Připravte se, radí milovníci Arktidy Mili Vaňkátová a Jirka Lichteneger

Casablanca: Zima je přísná učitelka. Připravte se, radí milovníci Arktidy Mili Vaňkátová a Jirka Lichteneger

6. 10. 2025

49 min

+ 7:44:54
Obrázek epizody Olga Richterová osobně #76

Pirátské podcasty

Olga Richterová osobně #76

6. 10. 2025

8 min

+ 7:56:36
Obrázek epizody Odpolední interview: V Těrlicku vzniká Cílovka, komunitní prostor pro všechny generace

Odpolední interview: V Těrlicku vzniká Cílovka, komunitní prostor pro všechny generace

6. 10. 2025

11 min

+ 8:09:41
Obrázek epizody Momenty: Jitka Vodňanská: Stýská se mi po sounáležitosti, kterou jsem zažívala mezi disidenty

Momenty: Jitka Vodňanská: Stýská se mi po sounáležitosti, kterou jsem zažívala mezi disidenty

6. 10. 2025

13 min

+ 8:22:46
Obrázek epizody Momenty: Jitka Vodňanská: Stýská se mi po sounáležitosti, kterou jsem zažívala mezi disidenty

Český rozhlas - Osobnosti

Momenty: Jitka Vodňanská: Stýská se mi po sounáležitosti, kterou jsem zažívala mezi disidenty

6. 10. 2025

13 min

+ 8:48:06
Obrázek epizody Reparát: Jak zapojit pohyb do běžného dne ve škole? Proměnit chodby v tělocvičnu

Reparát: Jak zapojit pohyb do běžného dne ve škole? Proměnit chodby v tělocvičnu

6. 10. 2025

25 min

+ 10:02:12
Obrázek epizody Ochránci zvířat: Růst kuřat zrychlil o 400%! Co se děje za zdmi velkochovů?

BEZ HUMORU

Ochránci zvířat: Růst kuřat zrychlil o 400%! Co se děje za zdmi velkochovů?

6. 10. 2025

1 hod 14 min

+ 10:26:14
Obrázek epizody Radioporadna: Úměra! Čím víc zneužíváme antibiotika, tím větší má bakterie možnost vytvořit si obranné mechanismy

Radioporadna: Úměra! Čím víc zneužíváme antibiotika, tím větší má bakterie možnost vytvořit si obranné mechanismy

6. 10. 2025

24 min

+ 11:54:11
Obrázek epizody 49: 21 milionů Bitcoinů a dost! - LUBOŠ KOVAŘÍK EP 49

The Others

49: 21 milionů Bitcoinů a dost! - LUBOŠ KOVAŘÍK EP 49

6. 10. 2025

1 hod 27 min

+ 12:15:10
Obrázek epizody Mocný nástroj, který v práci s vytěženými daty nemá konkurenci. Bude mít Velký bratr jméno Palantir?

On Air

Mocný nástroj, který v práci s vytěženými daty nemá konkurenci. Bude mít Velký bratr jméno Palantir?

6. 10. 2025

20 min

+ 12:36:09
Obrázek epizody On Air: Mocný nástroj, který v práci s vytěženými daty nemá konkurenci. Bude mít Velký bratr jméno Palantir?

On Air: Mocný nástroj, který v práci s vytěženými daty nemá konkurenci. Bude mít Velký bratr jméno Palantir?

6. 10. 2025

20 min

+ 12:57:29
Obrázek epizody Když USA prohrává - 8 válek, ve kterých Spojené státy selhaly | Historie

Nerdopolis

Když USA prohrává - 8 válek, ve kterých Spojené státy selhaly | Historie

6. 10. 2025

21 min

+ 13:02:40
Obrázek epizody Svého pekaře, včelaře, řezníka i švadlenu najdete na portále Liberecký kraj sobě, funguje 5. rokem

Vybrali jsme pro vás

Svého pekaře, včelaře, řezníka i švadlenu najdete na portále Liberecký kraj sobě, funguje 5. rokem

6. 10. 2025

5 min

+ 13:26:56
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Povolební vyjednávání. Mírový plán pro Pásmo Gazy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Povolební vyjednávání. Mírový plán pro Pásmo Gazy

6. 10. 2025

24 min

+ 13:52:57
Obrázek epizody Interview Plus: Babiš je predátor, jeho hlavním cílem je úspěch a porážka ostatních, popisuje exprimátor Macura

Interview Plus: Babiš je predátor, jeho hlavním cílem je úspěch a porážka ostatních, popisuje exprimátor Macura

6. 10. 2025

26 min