Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody "Všichni na mě zírají" anebo Spotlight effect - Proč to řešíme? #1427 - 26. 7. 2022

"Všichni na mě zírají" anebo Spotlight effect - Proč to řešíme? #1427 - 26. 7. 2022

Obrázek epizody "Všichni na mě zírají" anebo Spotlight effect - Proč to řešíme? #1427 - 26. 7. 2022

Poslechněte si podcast

2. 8. 2022

19 min

Za ten zvuk se fakt omlouváme, tentokrát neznáme přesnou příčinu problému, pravděpodobně softwarové selhání, které se neprojevilo při první kontrole.

Řešíme témata všeho druhu, zajímavosti i nedůležitosti. Proč? Na to asi přijdete spíš vy než my...

Technická: Témata rozebíráme bez hluboké přípravy a jakéhokoli scénáře, aby byl rozhovor autentický, tak nečekejte naprostou vědeckou přesnost. Detaily můžete vždycky vyhledat v odkazech níže v popisku. Děkujeme za pochopení :)

Jedná se o zvukový záznam z YouTube relace Zvědátoři. Ta může obsahovat informační opravy v obraze, které neuslyšíte. Ke každému dílu je připojeno datum vysílaní i zdroje (některé už nefungují - proto nejsou přidány).

.......................Zdrojové video........................

Martinův hlavní kanál: NaprostoRetardovany

Patrikův kanál: Patrik Kořenář

Společný kanál: Zvědátoři

----------------------------------------

Zdroje k dalšímu šťourání 1

Zdroje k dalšímu šťourání 2

Popis podcastu

Řešíme témata všeho druhu, zajímavosti i nedůležitosti. Proč? Na to asi přijdete spíš vy než my... Jedná se o zvukový záznam z YouTube relace Zvědátoři. Ta může obsahovat informační opravy v obraze, které neuslyšíte. Ke každému dílu je připojeno datum vysílaní i zdroje (některé už nefungují - proto nejsou přidány).