AI zpravodajský servis
Aktuální politická a ekonomická situace v ČR: výzvy a reakce roku 2025

AI zpravodajský servis
Poslechněte si podcast
Včera
3 min
O epizodě podcastu
Rozbor současných politických a ekonomických otázek, včetně osobních a programových kontroverzí Filipa Turka, debat o ekonomickém růstu a nutnosti reforem a posilování obrany a kybernetické bezpečnosti v ČR v roce 2025.
Vinohradská 12:
LÍDŘI, III. díl: Filip Turek
5:59:
Tajemství všech tajemství Dana Browna
Studio N:
Ruské drony dolétly do Polska, Izrael šokoval úderem na Katar. Začínají války ztrácet hranice?
Interview ČT24:
Tomáš Krejčí, náměstek ředitele Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost (11. 9. 2025)
Kecy a politika:
SPECIÁL Filip Matějka: Můžeme si dovolit zbrojit?
Osobnost Plus:
Češi jsou pořád chudí příbuzní Západu, soudí ekonom Hradil
Interview Plus:
Niedermayer: V autech plýtváme víc energie, než potřebujeme
Radiožurnál:
Dvacet minut Radiožurnálu: Česká ekonomika roste čtvrtým nejrychlejším tempem v celé Evropské unii
Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Návrh ekonomů na reformu daní. Běloruští političtí vězni. Vysoký krevní tlak
Volby 2025: Rozhovor s Martinem Urzou, lídrem Nevolte Urza.cz
Volby 2025: Rozhovor s Petrem Cibulkou, lídrem Volte Pravý Blok www.cibulka.net
Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Západ 2025. Psychiatrická péče pro děti a dorost. Trest pro Bolsonara
Co se děje se světem: Bříza: Dronový incident v Polsku byl testem připravenosti NATO. V Kremlu pozorují, jak reagujeme
Seriál Radiožurnálu: EU plánuje jednotnou elektronickou identifikaci. Jaké bude mít digitální peněženka výhody?
Brněnská jedenáctka: Hra o stadion: Vrátí se fotbal v Brně za Lužánky?
Host Lucie Výborné: Dan Bárta k nové knize: Návraty do blahobytu jsem odstonal. Nevracel jsem se rád, neměl jsem za kým
Seriál Radiožurnálu: Tajemná obálka po rozpečetění: skenování na web, odborná analýza, seminář i pražská badatelna
Zápisník zahraničních zpravodajů: Naučte se buddhisické volání SOS. Na pomoc vám přiletí samotná bohyně Zelená Tára
Vinohradská 12: LÍDŘI, III. díl: Filip Turek
LÍDŘI, III. díl: Filip Turek
5:59:
Tajemství všech tajemství Dana Browna
Studio N:
Ruské drony dolétly do Polska, Izrael šokoval úderem na Katar. Začínají války ztrácet hranice?
Interview ČT24:
Tomáš Krejčí, náměstek ředitele Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost (11. 9. 2025)
Kecy a politika:
SPECIÁL Filip Matějka: Můžeme si dovolit zbrojit?
Osobnost Plus:
Češi jsou pořád chudí příbuzní Západu, soudí ekonom Hradil
Interview Plus:
Niedermayer: V autech plýtváme víc energie, než potřebujeme
Radiožurnál:
Dvacet minut Radiožurnálu: Česká ekonomika roste čtvrtým nejrychlejším tempem v celé Evropské unii
Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Návrh ekonomů na reformu daní. Běloruští političtí vězni. Vysoký krevní tlak
Volby 2025: Rozhovor s Martinem Urzou, lídrem Nevolte Urza.cz
Volby 2025: Rozhovor s Petrem Cibulkou, lídrem Volte Pravý Blok www.cibulka.net
Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Západ 2025. Psychiatrická péče pro děti a dorost. Trest pro Bolsonara
Co se děje se světem: Bříza: Dronový incident v Polsku byl testem připravenosti NATO. V Kremlu pozorují, jak reagujeme
Seriál Radiožurnálu: EU plánuje jednotnou elektronickou identifikaci. Jaké bude mít digitální peněženka výhody?
Brněnská jedenáctka: Hra o stadion: Vrátí se fotbal v Brně za Lužánky?
Host Lucie Výborné: Dan Bárta k nové knize: Návraty do blahobytu jsem odstonal. Nevracel jsem se rád, neměl jsem za kým
Seriál Radiožurnálu: Tajemná obálka po rozpečetění: skenování na web, odborná analýza, seminář i pražská badatelna
Zápisník zahraničních zpravodajů: Naučte se buddhisické volání SOS. Na pomoc vám přiletí samotná bohyně Zelená Tára
Vinohradská 12: LÍDŘI, III. díl: Filip Turek
Popis podcastu
Denní zpravodajské přehledy Youradio Talk