Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Balanc: Smrti se nelze vyhnout, umírajícím i nemocným ale můžeme ulehčit. Jak najít správná slova a útěchu?

Balanc: Smrti se nelze vyhnout, umírajícím i nemocným ale můžeme ulehčit. Jak najít správná slova a útěchu?

15. 12. 2020

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na přehlídku jsme vybrala modelky kyprých tvarů. Užívaly si to, říká návrhářka Ivana Follová

Blízká setkání: Na přehlídku jsme vybrala modelky kyprých tvarů. Užívaly si to, říká návrhářka Ivana Follová

15. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Žlučník

Káva o čtvrté: Žlučník

14. 12. 2020

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Vlasák: Turisté mě poznávali jako úchyla z hororu Hostel

Blízká setkání: Jan Vlasák: Turisté mě poznávali jako úchyla z hororu Hostel

14. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Tlučhořovi: Pravěk

Tlučhořovi: Pravěk

11. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Pěstování citrusů

Káva o čtvrté: Pěstování citrusů

11. 12. 2020

31 min

Obrázek epizody K Vánocům jsem dostal dceru. Byl to ten nejhezčí dárek, vzpomíná Imrich Bugár

K Vánocům jsem dostal dceru. Byl to ten nejhezčí dárek, vzpomíná Imrich Bugár

11. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Pavouci umí létat a na Brněnsku řádil galantní lupič. To jsou top zprávy minulého týdne

Pavouci umí létat a na Brněnsku řádil galantní lupič. To jsou top zprávy minulého týdne

11. 12. 2020

10 min

Obrázek epizody Vánoční pečivo z kynutého těsta

Vánoční pečivo z kynutého těsta

10. 12. 2020

35 min

Obrázek epizody Největší umění je, když rozhýbáte lidi,  je přesvědčený kavárník Ondřej Kobza

Největší umění je, když rozhýbáte lidi, je přesvědčený kavárník Ondřej Kobza

10. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Vybíráme hračku

Vybíráme hračku

9. 12. 2020

32 min

Obrázek epizody Píseň Levandulová vznikla jako nadsázka, přiznává Michal Horáček

Píseň Levandulová vznikla jako nadsázka, přiznává Michal Horáček

9. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody S mužem jsme byznys rozdělili tak, že mi zůstala značka, vysvětluje Iveta Fabešová

S mužem jsme byznys rozdělili tak, že mi zůstala značka, vysvětluje Iveta Fabešová

8. 12. 2020

28 min

Obrázek epizody Má mít matka čas i na sebe? „Je to moje téma a mám strašné výčitky,“ přiznává Bára Poláková

Má mít matka čas i na sebe? „Je to moje téma a mám strašné výčitky,“ přiznává Bára Poláková

7. 12. 2020

28 min

Obrázek epizody Čemu se právě teď věnuje Bára Poláková?

Čemu se právě teď věnuje Bára Poláková?

7. 12. 2020

28 min

Obrázek epizody Tlučhořovi: Akt

Tlučhořovi: Akt

4. 12. 2020

5 min

Obrázek epizody Obavy mých přátel, že jsem si postavil rakev jsou liché, uklidňuje mořeplavec

Obavy mých přátel, že jsem si postavil rakev jsou liché, uklidňuje mořeplavec

4. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Testy na koronavirus

Testy na koronavirus

3. 12. 2020

33 min

Obrázek epizody V Pchjongjangu nesmí ženy jezdit na kole, protože je to sexy, vypráví koreanistka

V Pchjongjangu nesmí ženy jezdit na kole, protože je to sexy, vypráví koreanistka

2. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Předvánoční nákupy v e-shopech

Předvánoční nákupy v e-shopech

1. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Osteoporóza

Osteoporóza

30. 11. 2020

32 min

Obrázek epizody Tlučhořovi: Francouzské přísloví

Tlučhořovi: Francouzské přísloví

27. 11. 2020

5 min

Obrázek epizody Tipy na tradiční adventní věnce i neobvyklou vánoční výzdobu

Tipy na tradiční adventní věnce i neobvyklou vánoční výzdobu

27. 11. 2020

32 min

Obrázek epizody Policistka Helena Kahnová: Moje práce je o zlu. I když pomáháme a chráníme, tak dobra je tam málo

Policistka Helena Kahnová: Moje práce je o zlu. I když pomáháme a chráníme, tak dobra je tam málo

27. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Horolezec Radek Jaroš: Vylézt na horu s kyslíkem, je jako jet Tour de France na elektrokole

Horolezec Radek Jaroš: Vylézt na horu s kyslíkem, je jako jet Tour de France na elektrokole

26. 11. 2020

29 min