Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Šunky, salámy, paštiky

Káva o čtvrté: Šunky, salámy, paštiky

29. 12. 2020

31 min

Obrázek epizody Balanc: Být vděčný i za to zlé jde až s odstupem. Vděk můžeme posilovat a najít v životě více radosti

Balanc: Být vděčný i za to zlé jde až s odstupem. Vděk můžeme posilovat a najít v životě více radosti

29. 12. 2020

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pro boty jsem se rozhodl v 17ti letech. Inspiroval mě Tomáš Baťa, vypráví mladý zlínský podnikatel

Blízká setkání: Pro boty jsem se rozhodl v 17ti letech. Inspiroval mě Tomáš Baťa, vypráví mladý zlínský podnikatel

29. 12. 2020

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Domácí mazlíčci a oslavy konce roku

Káva o čtvrté: Domácí mazlíčci a oslavy konce roku

28. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem rád, že mé výrobky žijí vlastním životem, prohlašuje designér Maxim Velčovský

Blízká setkání: Jsem rád, že mé výrobky žijí vlastním životem, prohlašuje designér Maxim Velčovský

28. 12. 2020

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Proslavila mě mše za Evu Pilarovou, usmívá se kněz

Blízká setkání: Proslavila mě mše za Evu Pilarovou, usmívá se kněz

25. 12. 2020

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Na Ježíše někdo nabodl kozí hlavu a saunování je kulturní památka. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Na Ježíše někdo nabodl kozí hlavu a saunování je kulturní památka. To jsou top zprávy minulého týdne

25. 12. 2020

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rolím princů jsem se vždycky vyhýbal. Hezoun a klaďas to má nalinkované, říká Vojta Kotek

Blízká setkání: Rolím princů jsem se vždycky vyhýbal. Hezoun a klaďas to má nalinkované, říká Vojta Kotek

24. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Neklidné děti. Vypadají jako nevychovanci a jejich rodiče se potýkají s odsouzením okolí

Houpačky: Neklidné děti. Vypadají jako nevychovanci a jejich rodiče se potýkají s odsouzením okolí

23. 12. 2020

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Díval jsem se na Karla Gotta úkosem, jako když jde faraon, vzpomíná Leoš Mareš

Blízká setkání: Díval jsem se na Karla Gotta úkosem, jako když jde faraon, vzpomíná Leoš Mareš

23. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vánoce s pohybem

Káva o čtvrté: Vánoce s pohybem

22. 12. 2020

30 min

Obrázek epizody Balanc: Odmala slýcháme: buď silná, hodná a potěš mě. Scénář našeho života píší jiní, můžeme odmítnout a měnit

Balanc: Odmala slýcháme: buď silná, hodná a potěš mě. Scénář našeho života píší jiní, můžeme odmítnout a měnit

22. 12. 2020

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zařekl jsem se, že nebudu psát o lásce. Ale nikdy neříkej nikdy, připouští Pokáč

Blízká setkání: Zařekl jsem se, že nebudu psát o lásce. Ale nikdy neříkej nikdy, připouští Pokáč

22. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Filip Blažek: Mám pocit, že bych měl jít vrátit občanku

Blízká setkání: Filip Blažek: Mám pocit, že bych měl jít vrátit občanku

22. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Štůdly

Káva o čtvrté: Štůdly

21. 12. 2020

32 min

Obrázek epizody Tlučhořovi: Tlučhořovi: Mars

Tlučhořovi: Tlučhořovi: Mars

18. 12. 2020

5 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jmelí a další cizopasné rostliny

Káva o čtvrté: Jmelí a další cizopasné rostliny

18. 12. 2020

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Když je fotr známej zpěvák, tak mu ty děti nezazpívaj, prohlašuje David Koller

Blízká setkání: Když je fotr známej zpěvák, tak mu ty děti nezazpívaj, prohlašuje David Koller

18. 12. 2020

24 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Manželé založili sexshop pro křesťany a žena zničila boží muka. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Manželé založili sexshop pro křesťany a žena zničila boží muka. To jsou top zprávy minulého týdne

18. 12. 2020

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Bezpečné vánoční setkávání

Káva o čtvrté: Bezpečné vánoční setkávání

17. 12. 2020

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Miluji improvizaci a zároveň nenávidím, když nemám jistotu, přiznává herec Štěpán Kozub

Blízká setkání: Miluji improvizaci a zároveň nenávidím, když nemám jistotu, přiznává herec Štěpán Kozub

17. 12. 2020

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Shodneme se na tom, že chceme od Vánoc klid a mír. Jak toho ale dosáhnout s malými dětmi?

Houpačky: Shodneme se na tom, že chceme od Vánoc klid a mír. Jak toho ale dosáhnout s malými dětmi?

16. 12. 2020

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jednotná vlaková jízdenka

Káva o čtvrté: Jednotná vlaková jízdenka

16. 12. 2020

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psychiatr Martin Hollý: Radu „Nestresujte se“ považuju za jednu z nejhorších

Blízká setkání: Psychiatr Martin Hollý: Radu „Nestresujte se“ považuju za jednu z nejhorších

16. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vánoční stolování

Káva o čtvrté: Vánoční stolování

15. 12. 2020

32 min