Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Mutování virů

Káva o čtvrté: Mutování virů

23. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Balanc: Muže donutí hubnout porucha erekce, děti nebo zdraví. Na ženský vzhled je vyvíjen větší tlak

Balanc: Muže donutí hubnout porucha erekce, děti nebo zdraví. Na ženský vzhled je vyvíjen větší tlak

23. 2. 2021

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nečekal jsem, že transplantace přijde tak brzy, přiznává moderátor Michal Jančařík

Blízká setkání: Nečekal jsem, že transplantace přijde tak brzy, přiznává moderátor Michal Jančařík

23. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Biologická léčba

Káva o čtvrté: Biologická léčba

22. 2. 2021

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ve StarDance jen čekáme, co odlétne. A stane se, připouští vlasová stylistka

Blízká setkání: Ve StarDance jen čekáme, co odlétne. A stane se, připouští vlasová stylistka

22. 2. 2021

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Pěstujeme sukulenty

Káva o čtvrté: Pěstujeme sukulenty

19. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Studu se všichni brání, ale je to něco, co spolu musíte vytvářet, radí sexuální koučka

Blízká setkání: Studu se všichni brání, ale je to něco, co spolu musíte vytvářet, radí sexuální koučka

19. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Japonci chtějí chrám ve vesmíru a žena volala policii kvůli velkému bobku. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Japonci chtějí chrám ve vesmíru a žena volala policii kvůli velkému bobku. To jsou nej zprávy týdne

19. 2. 2021

13 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: S psychickými potížemi k praktikovi

Káva o čtvrté: S psychickými potížemi k praktikovi

18. 2. 2021

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Co dělá slavná sbírka slonů? Už ji nerozšiřuji, prozrazuje Valérie Zawadská

Blízká setkání: Co dělá slavná sbírka slonů? Už ji nerozšiřuji, prozrazuje Valérie Zawadská

18. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Houpačky: České děti pijí alkohol už v jedenácti letech. Společnosti, učitelům ani rodičům to moc nevadí, říká psycholožka

Houpačky: České děti pijí alkohol už v jedenácti letech. Společnosti, učitelům ani rodičům to moc nevadí, říká psycholožka

17. 2. 2021

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Zásoby vody v přírodě

Káva o čtvrté: Zásoby vody v přírodě

17. 2. 2021

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pohyb mám rád, na legíny nedám dopustit, popisuje nové představení herec Vladimír Polívka

Blízká setkání: Pohyb mám rád, na legíny nedám dopustit, popisuje nové představení herec Vladimír Polívka

17. 2. 2021

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Uchovávání potravin

Káva o čtvrté: Uchovávání potravin

16. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Balanc: Udělala vojna z kluků chlapy? Z přechodových rituálů jsme udělali formality a teď nám chybí

Balanc: Udělala vojna z kluků chlapy? Z přechodových rituálů jsme udělali formality a teď nám chybí

16. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na hrobě bych měl rád napsáno, že nefotím jen balkony, usmívá se fotograf Tomáš Třeštík

Blízká setkání: Na hrobě bych měl rád napsáno, že nefotím jen balkony, usmívá se fotograf Tomáš Třeštík

16. 2. 2021

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kamerové systémy na rozpoznávání obličeje

Káva o čtvrté: Kamerové systémy na rozpoznávání obličeje

15. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Já to vlastně dělám i kvůli svým dětem, přiznává Jan Tuna z pořadu A dost!

Blízká setkání: Já to vlastně dělám i kvůli svým dětem, přiznává Jan Tuna z pořadu A dost!

15. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Únorové výsevy

Káva o čtvrté: Únorové výsevy

12. 2. 2021

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bolest k životu potřebujeme, ujišťuje Jiří Kozák z motolského Centra pro léčbu bolesti

Blízká setkání: Bolest k životu potřebujeme, ujišťuje Jiří Kozák z motolského Centra pro léčbu bolesti

12. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Advokát vystupoval jako kočička a moravská žena větrala pervitin. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Advokát vystupoval jako kočička a moravská žena větrala pervitin. To jsou top zprávy minulého týdne

12. 2. 2021

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Péče o postcovidové pacienty

Káva o čtvrté: Péče o postcovidové pacienty

11. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Je mi jedno, kdo vyhraje. Chci vidět hezké góly a bavit se, přiznává komentátor Jaromír Bosák

Blízká setkání: Je mi jedno, kdo vyhraje. Chci vidět hezké góly a bavit se, přiznává komentátor Jaromír Bosák

11. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Sex je skvělou zbraní proti odcizení, zvlášť když máte malé děti

Houpačky: Sex je skvělou zbraní proti odcizení, zvlášť když máte malé děti

10. 2. 2021

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kaše (nejen ty vtipné)

Káva o čtvrté: Kaše (nejen ty vtipné)

10. 2. 2021

32 min