Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečku Evu Burešovou to v seriálu Slunečná baví: Práce na statku je můj sen!

Blízká setkání: Herečku Evu Burešovou to v seriálu Slunečná baví: Práce na statku je můj sen!

10. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Nákup respirátorů

Káva o čtvrté: Nákup respirátorů

9. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Balanc: Zkusili jste si žít aspoň chvíli sami? Lockdown ukázal, jak důležité je cítit se doma dobře

Balanc: Zkusili jste si žít aspoň chvíli sami? Lockdown ukázal, jak důležité je cítit se doma dobře

9. 2. 2021

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ženy jsou krásné v každém věku, ujišťuje herec a fotograf Hynek Čermák

Blízká setkání: Ženy jsou krásné v každém věku, ujišťuje herec a fotograf Hynek Čermák

9. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Epilepsie

Káva o čtvrté: Epilepsie

8. 2. 2021

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mojí generaci chybí zdravé sebevědomí, myslí si moderátor Honza Dědek

Blízká setkání: Mojí generaci chybí zdravé sebevědomí, myslí si moderátor Honza Dědek

8. 2. 2021

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Péče o pokojové rostliny

Káva o čtvrté: Péče o pokojové rostliny

5. 2. 2021

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martina Preissová: Pomáhala mi víra v dobrý konec

Blízká setkání: Martina Preissová: Pomáhala mi víra v dobrý konec

5. 2. 2021

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Rapper má na čele růžový diamant a seniorka uvízla v blátě. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Rapper má na čele růžový diamant a seniorka uvízla v blátě. To jsou top zprávy minulého týdne

5. 2. 2021

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Standardy stomatologické péče

Káva o čtvrté: Standardy stomatologické péče

4. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Prohlášení politiků je někdy větší ráže, než kulka vypálená v Afghánistánu, myslí si  Michal Kubal

Blízká setkání: Prohlášení politiků je někdy větší ráže, než kulka vypálená v Afghánistánu, myslí si Michal Kubal

4. 2. 2021

30 min

Obrázek epizody Houpačky: Nedokážete se vzdát telefonu ani na dvě hodiny denně? Pozor na to, jak sítě vnímají vaše děti

Houpačky: Nedokážete se vzdát telefonu ani na dvě hodiny denně? Pozor na to, jak sítě vnímají vaše děti

3. 2. 2021

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Potravinová soběstačnost

Káva o čtvrté: Potravinová soběstačnost

3. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ženy se mě často ptají, jak to zvládám, když mám tři děti, usmívá se podnikatelka Simona Kijonková

Blízká setkání: Ženy se mě často ptají, jak to zvládám, když mám tři děti, usmívá se podnikatelka Simona Kijonková

3. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Novela zákona na ochranu zvířat proti týrání

Káva o čtvrté: Novela zákona na ochranu zvířat proti týrání

2. 2. 2021

32 min

Obrázek epizody Balanc: K vlastnímu tělu se často chováme jako k přírodě. Bereme si, co chceme, a nehledíme na následky

Balanc: K vlastnímu tělu se často chováme jako k přírodě. Bereme si, co chceme, a nehledíme na následky

2. 2. 2021

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Každý člověk bez ohledu na vzhled si zaslouží respekt, je přesvědčená autorka podcastu Sádlo

Blízká setkání: Každý člověk bez ohledu na vzhled si zaslouží respekt, je přesvědčená autorka podcastu Sádlo

2. 2. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Bezpečné používání mobilu

Káva o čtvrté: Bezpečné používání mobilu

1. 2. 2021

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Václav Kopta: „Pokud jde o IQ test, jsem něco mezi delfínem a automatickou pračkou“

Blízká setkání: Václav Kopta: „Pokud jde o IQ test, jsem něco mezi delfínem a automatickou pračkou“

1. 2. 2021

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Příprava osiva

Káva o čtvrté: Příprava osiva

29. 1. 2021

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Yvetta Simonová o své kariéře: Soukromý život to odnesl

Blízká setkání: Yvetta Simonová o své kariéře: Soukromý život to odnesl

29. 1. 2021

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Američanka utratila miliony za slepici a Češka zadržela lupiče sexem. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Američanka utratila miliony za slepici a Češka zadržela lupiče sexem. To jsou zprávy minulého týdne

29. 1. 2021

14 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Čím trpí české vzdělávání

Káva o čtvrté: Čím trpí české vzdělávání

28. 1. 2021

34 min

Obrázek epizody Houpačky: Nechte miminka a batolata, aby se fyzicky namáhala, radí fyzioterapeutka

Houpačky: Nechte miminka a batolata, aby se fyzicky namáhala, radí fyzioterapeutka

27. 1. 2021

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Daň z nemovitosti

Káva o čtvrté: Daň z nemovitosti

27. 1. 2021

32 min