Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Špalková a Český lev: Zvedla jsem ruku nad hlavu a zařvala

Blízká setkání: Petra Špalková a Český lev: Zvedla jsem ruku nad hlavu a zařvala

10. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Mláďata v jarní přírodě

Káva o čtvrté: Mláďata v jarní přírodě

9. 3. 2021

32 min

Obrázek epizody Balanc: Máme se rádi, ale hádáme se a křičíme. Proč se někdy chováme opravdu ošklivě k těm, které milujeme?

Balanc: Máme se rádi, ale hádáme se a křičíme. Proč se někdy chováme opravdu ošklivě k těm, které milujeme?

9. 3. 2021

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jogínka Zuznana Klingrová: Při dlouhodobém stresu každý den vypínejte

Blízká setkání: Jogínka Zuznana Klingrová: Při dlouhodobém stresu každý den vypínejte

9. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Onemocnění ledvin

Káva o čtvrté: Onemocnění ledvin

8. 3. 2021

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nebraňte se očkování. Vakcíny fungují, ujišťuje virolog Jiří Černý

Blízká setkání: Nebraňte se očkování. Vakcíny fungují, ujišťuje virolog Jiří Černý

8. 3. 2021

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Etnolog a folklorista Petr Janeček: Pověrami se lidé zabezpečují

Blízká setkání: Etnolog a folklorista Petr Janeček: Pověrami se lidé zabezpečují

5. 3. 2021

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Želvy zachraňuje majolka a beran na útěku překonal rekord. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Želvy zachraňuje majolka a beran na útěku překonal rekord. To jsou top zprávy minulého týdne

5. 3. 2021

14 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Únava

Káva o čtvrté: Únava

4. 3. 2021

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Důvěra v lidi je obecně malá, domnívá se matematik René Levínský

Blízká setkání: Důvěra v lidi je obecně malá, domnívá se matematik René Levínský

4. 3. 2021

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Dceru u vánočního stromku bych vidět chtěla, říká nevidomá matka

Houpačky: Dceru u vánočního stromku bych vidět chtěla, říká nevidomá matka

3. 3. 2021

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Zadlužování seniorů

Káva o čtvrté: Zadlužování seniorů

3. 3. 2021

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nevěřte mýtům! Lepek ani vajíčka neškodí, uvádí foodblogerka Karolína Fourová

Blízká setkání: Nevěřte mýtům! Lepek ani vajíčka neškodí, uvádí foodblogerka Karolína Fourová

3. 3. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Pro vakcínu k praktikovi

Káva o čtvrté: Pro vakcínu k praktikovi

2. 3. 2021

32 min

Obrázek epizody Balanc: Svět nepotřebuje pár radikálních veganů ani útočné teatrální masožravce. Proč téma masa rozděluje?

Balanc: Svět nepotřebuje pár radikálních veganů ani útočné teatrální masožravce. Proč téma masa rozděluje?

2. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: I v těžkých životních situacích se lidé potřebují smát, je přesvědčená Sabina Remundová

Blízká setkání: I v těžkých životních situacích se lidé potřebují smát, je přesvědčená Sabina Remundová

2. 3. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Rok s koronavirem

Káva o čtvrté: Rok s koronavirem

1. 3. 2021

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jaroslava Obermaierová potvrzuje svoji lásku k vaření. Prozradila recept na kotlety na houbách

Blízká setkání: Jaroslava Obermaierová potvrzuje svoji lásku k vaření. Prozradila recept na kotlety na houbách

1. 3. 2021

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Prořezy ovocných stromů

Káva o čtvrté: Prořezy ovocných stromů

26. 2. 2021

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Dana Morávková: Kabelku si umím navrhnout, ale na návrhářku si nehraji

Blízká setkání: Herečka Dana Morávková: Kabelku si umím navrhnout, ale na návrhářku si nehraji

26. 2. 2021

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Žena ukousla muži jazyk a kapela pořádá koncerty pro jednoho. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Žena ukousla muži jazyk a kapela pořádá koncerty pro jednoho. To jsou nej zprávy minulého týdne

26. 2. 2021

13 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Nové energetické štítky

Káva o čtvrté: Nové energetické štítky

25. 2. 2021

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Nebaví mě vařit desítky minut a pak to dítě nejí. O vaření dětem, zásadách a kompromisech

Houpačky: Nebaví mě vařit desítky minut a pak to dítě nejí. O vaření dětem, zásadách a kompromisech

24. 2. 2021

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Lze přepsat dějiny?

Káva o čtvrté: Lze přepsat dějiny?

24. 2. 2021

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bral jsem denně 30 prášků na spaní! Mohl jsem být mrtvý, děsí se dnes Miroslav Šimůnek

Blízká setkání: Bral jsem denně 30 prášků na spaní! Mohl jsem být mrtvý, děsí se dnes Miroslav Šimůnek

24. 2. 2021

28 min