Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Mikrovlnky: Lidé nemají čas na laskavost a pervitin byl schovaný u hada. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Lidé nemají čas na laskavost a pervitin byl schovaný u hada. To jsou nej zprávy minulého týdne

1. 4. 2022

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Co umožňuje jarním rostlinám růst a kvést tak brzy? Otázka pro Janu Vlkovou

Káva o čtvrté: Co umožňuje jarním rostlinám růst a kvést tak brzy? Otázka pro Janu Vlkovou

31. 3. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nela Boudová: Dřív jsem měla pocit, že mě život válcuje. Teď si ho vědomě řídím

Blízká setkání: Nela Boudová: Dřív jsem měla pocit, že mě život válcuje. Teď si ho vědomě řídím

31. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Během noci se miminko může probudit i šestnáctkrát, je to normální, říká dětská spánková poradkyně

Houpačky: Během noci se miminko může probudit i šestnáctkrát, je to normální, říká dětská spánková poradkyně

30. 3. 2022

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Mají ženy šanci získat stejnou pozici a plat, jako muži? Zamýšlí se Lenka Vokáčová z ManpowerGroup

Káva o čtvrté: Mají ženy šanci získat stejnou pozici a plat, jako muži? Zamýšlí se Lenka Vokáčová z ManpowerGroup

30. 3. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Viewegh: Musel jsem napsat paměti, dokud si něco pamatuji

Blízká setkání: Michal Viewegh: Musel jsem napsat paměti, dokud si něco pamatuji

30. 3. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Které polévky vystačí jako hlavní chod? Odpovídá foodblogerka Šárka Škachová

Káva o čtvrté: Které polévky vystačí jako hlavní chod? Odpovídá foodblogerka Šárka Škachová

29. 3. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Naďa Konvalinková: Při buddhistické meditaci jsem se viděla shora

Blízká setkání: Herečka Naďa Konvalinková: Při buddhistické meditaci jsem se viděla shora

29. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Proč je tak těžké odhalit příčinu ušních šelestů? Odpovídá Jan Paska z Thomayerovy nemocnice

Káva o čtvrté: Proč je tak těžké odhalit příčinu ušních šelestů? Odpovídá Jan Paska z Thomayerovy nemocnice

28. 3. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Japanolog Martin Vačkář: Setkání s Japonskem pro mě bylo rozhodující. Žít bych tam ale nemohl

Blízká setkání: Japanolog Martin Vačkář: Setkání s Japonskem pro mě bylo rozhodující. Žít bych tam ale nemohl

28. 3. 2022

33 min

Obrázek epizody Casablanca: Když chceš něco objevit, musíš taky něco opustit. Šestičlenná rodina cestuje už 3 roky v obytňáku

Casablanca: Když chceš něco objevit, musíš taky něco opustit. Šestičlenná rodina cestuje už 3 roky v obytňáku

27. 3. 2022

38 min

Obrázek epizody Šarm: Jaro ve Svatojánu. Zahrada je pro mne jedna z nejdůležitějších věcí v životě, usmívá se Eva Francová

Šarm: Jaro ve Svatojánu. Zahrada je pro mne jedna z nejdůležitějších věcí v životě, usmívá se Eva Francová

26. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jaro začíná, zahrada nás potřebuje

Káva o čtvrté: Jaro začíná, zahrada nás potřebuje

25. 3. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karin Lednická: Sjíždíme pořád dokola destruktivní scénáře. Neumíme rozpoznat varovné příznaky

Blízká setkání: Karin Lednická: Sjíždíme pořád dokola destruktivní scénáře. Neumíme rozpoznat varovné příznaky

25. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Kompostování lidí je in a zloděj vynadal sám sobě. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

Mikrovlnky: Kompostování lidí je in a zloděj vynadal sám sobě. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

25. 3. 2022

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Čeká nás změna času. Proč se s ní někdo vyrovnává těžko? Poznejte, jaký jste chronotyp

Káva o čtvrté: Čeká nás změna času. Proč se s ní někdo vyrovnává těžko? Poznejte, jaký jste chronotyp

25. 3. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Gregor Brzobohatý: o roli Ladislava Štaidla, muzikálu Slunce, seno, jahody nebo Bobu Dylanovi

Blízká setkání: Ondřej Gregor Brzobohatý: o roli Ladislava Štaidla, muzikálu Slunce, seno, jahody nebo Bobu Dylanovi

24. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Houpačky: „Moje dvouleté dítě začalo říkat slovo vina.“ Jak děti vnímají všudypřítomné informace o válce?

Houpačky: „Moje dvouleté dítě začalo říkat slovo vina.“ Jak děti vnímají všudypřítomné informace o válce?

23. 3. 2022

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jarní květinové vazby

Káva o čtvrté: Jarní květinové vazby

23. 3. 2022

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kryštof Hádek o natáčení Posledního závodu: Rampouchy na fousech a zmrzlý nerv v půlce obličeje

Blízká setkání: Kryštof Hádek o natáčení Posledního závodu: Rampouchy na fousech a zmrzlý nerv v půlce obličeje

23. 3. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Obilovinová soběstačnost

Káva o čtvrté: Obilovinová soběstačnost

22. 3. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Reportér Ľubomír Smatana se vrátil z Ukrajiny. „Oděsa děsí. Žena a děti moji cestu nenesli dobře“

Blízká setkání: Reportér Ľubomír Smatana se vrátil z Ukrajiny. „Oděsa děsí. Žena a děti moji cestu nenesli dobře“

22. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Balanc: Co zanechá rozvod v dětech? Nedůvěru ve vztahy, nebo naopak touhu po pevné rodině

Balanc: Co zanechá rozvod v dětech? Nedůvěru ve vztahy, nebo naopak touhu po pevné rodině

22. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Prevence srdečních chorob

Káva o čtvrté: Prevence srdečních chorob

21. 3. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Klára Melíšková: Ráda bych, aby lidé díky Podezření přestali nad ostatními vynášet rychlé soudy

Blízká setkání: Klára Melíšková: Ráda bych, aby lidé díky Podezření přestali nad ostatními vynášet rychlé soudy

21. 3. 2022

29 min