Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Šarm: Válka se k nám zvolna plíží, je nám z toho do breku, ale hudba hudbě neublíží, to jen člověk člověku

Šarm: Válka se k nám zvolna plíží, je nám z toho do breku, ale hudba hudbě neublíží, to jen člověk člověku

19. 3. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Popínavé rostliny

Káva o čtvrté: Popínavé rostliny

18. 3. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Arnošt Goldflam: Velký vychovatel nejsem, moje děti jsou se mnou víceméně kamarádi

Blízká setkání: Arnošt Goldflam: Velký vychovatel nejsem, moje děti jsou se mnou víceméně kamarádi

18. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Pražan si mačkal hada u cukrárny a japonské studentky nesmí nosit culíky. Takové jsou zprávy týdne

Mikrovlnky: Pražan si mačkal hada u cukrárny a japonské studentky nesmí nosit culíky. Takové jsou zprávy týdne

18. 3. 2022

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Čím posilovat pocit bezpečí v této době zejména s dětmi a seniory? Radí psycholožka Klára Gramppová

Káva o čtvrté: Čím posilovat pocit bezpečí v této době zejména s dětmi a seniory? Radí psycholožka Klára Gramppová

17. 3. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pavel Kožíšek: Kouzla vymýšlí ve světě tým kreativců, ale do Líbeznic mi asi volat nebudou

Blízká setkání: Pavel Kožíšek: Kouzla vymýšlí ve světě tým kreativců, ale do Líbeznic mi asi volat nebudou

17. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Jsou situace a diagnózy, kdy rodiče sami sobě smích nedovolí, říká ředitelka Zdravotního klauna

Houpačky: Jsou situace a diagnózy, kdy rodiče sami sobě smích nedovolí, říká ředitelka Zdravotního klauna

16. 3. 2022

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Ceny meziročně vzrostly o 11 %. Jak před inflací ochránit vlastní úspory?

Káva o čtvrté: Ceny meziročně vzrostly o 11 %. Jak před inflací ochránit vlastní úspory?

16. 3. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Iva Kubelková: Poslouchám život a nebojím se vstupovat do nových dveří

Blízká setkání: Iva Kubelková: Poslouchám život a nebojím se vstupovat do nových dveří

16. 3. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Na co se připravit, než si domů přineseme kočku z útulku? Radí Hana Janišová

Káva o čtvrté: Na co se připravit, než si domů přineseme kočku z útulku? Radí Hana Janišová

15. 3. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Denisa Barešová: Moje postavy se ocitají ve zlomových životních situacích

Blízká setkání: Herečka Denisa Barešová: Moje postavy se ocitají ve zlomových životních situacích

15. 3. 2022

28 min

Obrázek epizody Balanc: Sexuální menšiny trpí častěji duševními problémy. Okolí jim může nevědomky škodit

Balanc: Sexuální menšiny trpí častěji duševními problémy. Okolí jim může nevědomky škodit

15. 3. 2022

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jaké jsou novinky v léčbě onkologického onemocnění vaječníků? Popisuje prof. MUDr. David Cibula

Káva o čtvrté: Jaké jsou novinky v léčbě onkologického onemocnění vaječníků? Popisuje prof. MUDr. David Cibula

14. 3. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psycholog Václav Mertin: Mluvit s dětmi o válce je v pořádku. Má to ale svá pravidla

Blízká setkání: Psycholog Václav Mertin: Mluvit s dětmi o válce je v pořádku. Má to ale svá pravidla

14. 3. 2022

31 min

Obrázek epizody Casablanca: Rusko? Nemůžu na něj přestat myslet. Martin Ryšavý vypráví své zkušenosti a zážitky nejen ze Sibiře

Casablanca: Rusko? Nemůžu na něj přestat myslet. Martin Ryšavý vypráví své zkušenosti a zážitky nejen ze Sibiře

14. 3. 2022

45 min

Obrázek epizody Šarm: Humor, smích, hudba, divadlo a pořady pro děti provázejí Jitku Molavcovou s láskou celým životem

Šarm: Humor, smích, hudba, divadlo a pořady pro děti provázejí Jitku Molavcovou s láskou celým životem

12. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jaké stromy a keře si v předjaří zaslouží řez? Odpověď má odborník Lukáš Zíka

Káva o čtvrté: Jaké stromy a keře si v předjaří zaslouží řez? Odpověď má odborník Lukáš Zíka

11. 3. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Norbert Lichý: trému jsem měl už v 1. třídě

Blízká setkání: Herec Norbert Lichý: trému jsem měl už v 1. třídě

11. 3. 2022

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Brňan hlasitě šířil slovo Boží a vězni si napouští kalhoty opiáty. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Brňan hlasitě šířil slovo Boží a vězni si napouští kalhoty opiáty. To jsou zprávy minulého týdne

11. 3. 2022

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jak se starat o textil? Otázka pro Pavlu Těšinovou z Fakulty textilní Technické univerzity v Liberci

Káva o čtvrté: Jak se starat o textil? Otázka pro Pavlu Těšinovou z Fakulty textilní Technické univerzity v Liberci

10. 3. 2022

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Martin Preiss: Plním si sny a obklopuji se prací, kterou dělám pro potěchu duše

Blízká setkání: Herec Martin Preiss: Plním si sny a obklopuji se prací, kterou dělám pro potěchu duše

10. 3. 2022

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Děti prchající před válkou cítí úzkost. Buďme k nim vlídní a nechme je vydechnout, říká psycholog

Houpačky: Děti prchající před válkou cítí úzkost. Buďme k nim vlídní a nechme je vydechnout, říká psycholog

9. 3. 2022

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Psycholog Dalibor Špok: Jak uplynulé dva roky zasáhly naše životy

Káva o čtvrté: Psycholog Dalibor Špok: Jak uplynulé dva roky zasáhly naše životy

9. 3. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Halina Pawlowská: Prošívané bundy se nosily v gulagu. Proto byly v naší rodině tabu

Blízká setkání: Halina Pawlowská: Prošívané bundy se nosily v gulagu. Proto byly v naší rodině tabu

9. 3. 2022

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Na jaké kompenzace máme nárok, pokud onemocníme? Odpovídá Vít Hulec z ČSSZ

Káva o čtvrté: Na jaké kompenzace máme nárok, pokud onemocníme? Odpovídá Vít Hulec z ČSSZ

8. 3. 2022

32 min