Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Miroslav Bobek: Když se s gorilami potkáte tváří v tvář, je to jeden z nejúchvatnějších zážitků

Blízká setkání: Miroslav Bobek: Když se s gorilami potkáte tváří v tvář, je to jeden z nejúchvatnějších zážitků

27. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Balanc: Kdybych tě neměl, nemusel bych pít! S čím se musí vypořádat děti alkoholiků?

Balanc: Kdybych tě neměl, nemusel bych pít! S čím se musí vypořádat děti alkoholiků?

27. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Krev v moči

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Krev v moči

26. 9. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martina Preissová: Psaní není útěk od herectví, ale jedna z cest mého uměleckého života

Blízká setkání: Martina Preissová: Psaní není útěk od herectví, ale jedna z cest mého uměleckého života

26. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Je to prostě boží. Veronika Jiříčková objela Irsko na koloběžce

Casablanca: Je to prostě boží. Veronika Jiříčková objela Irsko na koloběžce

25. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Iva Pazderková, Veronika Nešporová, Beata Kaňoková, Sabina Laurinová

Blízká setkání: Iva Pazderková, Veronika Nešporová, Beata Kaňoková, Sabina Laurinová

24. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Skalky

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Skalky

23. 9. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Jiří Březina: Detektiv Tomáš Volf jednoho dne zaťukal na dveře mého mozku

Blízká setkání: Spisovatel Jiří Březina: Detektiv Tomáš Volf jednoho dne zaťukal na dveře mého mozku

23. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Domov seniorů si najal striptérku a strážníci vytáhli ptáčka. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Domov seniorů si najal striptérku a strážníci vytáhli ptáčka. To jsou nej zprávy minulého týdne

23. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Závěti

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Závěti

22. 9. 2022

49 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník David Kraus: Říkám své dceři: Buď holčičkou! Ale je mi až strašidelně podobná

Blízká setkání: Hudebník David Kraus: Říkám své dceři: Buď holčičkou! Ale je mi až strašidelně podobná

22. 9. 2022

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Děti potřebují bezpečí a láskyplné prostředí. To v lesní školce je, jen vypadá trochu jinak

Houpačky: Děti potřebují bezpečí a láskyplné prostředí. To v lesní školce je, jen vypadá trochu jinak

21. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Pečujeme o blízkého s Alzheimerovou chorobou

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Pečujeme o blízkého s Alzheimerovou chorobou

21. 9. 2022

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Sabina Laurinová: Možná bych znovu chtěla prožít narození svých dcer

Blízká setkání: Herečka Sabina Laurinová: Možná bych znovu chtěla prožít narození svých dcer

21. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Pletení

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Pletení

20. 9. 2022

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Fyzioterapeut David Vrbický: Školní aktovky mi nevadí. Vadí mi ale, co v nich děti nosí

Blízká setkání: Fyzioterapeut David Vrbický: Školní aktovky mi nevadí. Vadí mi ale, co v nich děti nosí

20. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Očkování proti koronaviru

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Očkování proti koronaviru

19. 9. 2022

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Beáta Kaňoková: Rozhlasová hra živě? To jsem nikdy nedělala

Blízká setkání: Herečka Beáta Kaňoková: Rozhlasová hra živě? To jsem nikdy nedělala

19. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Slzy, bouře a sebepoznání. Poutník Tomáš Gavlas vypráví o přechodu Negevské pouště

Casablanca: Slzy, bouře a sebepoznání. Poutník Tomáš Gavlas vypráví o přechodu Negevské pouště

18. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody Šarm: Recept moderátora Daniela Stacha na to, jak si udržet radost ze života: Dělejte věci, které vás baví

Šarm: Recept moderátora Daniela Stacha na to, jak si udržet radost ze života: Dělejte věci, které vás baví

17. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Punčochář, Ivo Dvořák, Jiří Martínek, Petra Hřebíčková, Beata Parkanová

Blízká setkání: Jan Punčochář, Ivo Dvořák, Jiří Martínek, Petra Hřebíčková, Beata Parkanová

17. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Podzimní péče o jahodové záhony

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Podzimní péče o jahodové záhony

16. 9. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Nešporová: Každé vystoupení ze stereotypu je pro mozek přínosné

Blízká setkání: Veronika Nešporová: Každé vystoupení ze stereotypu je pro mozek přínosné

16. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Děti se raději svěří robotovi a tramvaják našel tašku plnou jehel. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Děti se raději svěří robotovi a tramvaják našel tašku plnou jehel. To jsou zprávy minulého týdne

16. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Co potřebujeme k životu?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Co potřebujeme k životu?

15. 9. 2022

39 min