Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Iva Pazderková: V životopisu nepotřebuju mít nic víc, než že zpívám s Pražským výběrem

Blízká setkání: Herečka Iva Pazderková: V životopisu nepotřebuju mít nic víc, než že zpívám s Pražským výběrem

15. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Prsa učíme děti až naposled, je to nejsložitější plavecký styl, říká zakladatelka plaveckého klubu

Houpačky: Prsa učíme děti až naposled, je to nejsložitější plavecký styl, říká zakladatelka plaveckého klubu

14. 9. 2022

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Trh s energiemi

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Trh s energiemi

14. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisérka Beata Parkanová: Na cenu jsem v Karlových Varech nemyslela. A za režii už vůbec ne

Blízká setkání: Režisérka Beata Parkanová: Na cenu jsem v Karlových Varech nemyslela. A za režii už vůbec ne

14. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Neplýtvejme dary přírody

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Neplýtvejme dary přírody

13. 9. 2022

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Petra Hřebíčková: Práce s Honzou Hřebejkem je nabíjející, inspirující, ale není jednoduchá

Blízká setkání: Petra Hřebíčková: Práce s Honzou Hřebejkem je nabíjející, inspirující, ale není jednoduchá

13. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Balanc: Vzpomínáte na své ex? Z každého vztahu si něco odneseme, srovnávání není nutné a může bolet

Balanc: Vzpomínáte na své ex? Z každého vztahu si něco odneseme, srovnávání není nutné a může bolet

13. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Karcinom prsu

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Karcinom prsu

12. 9. 2022

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jiří Martínek: Nenervuji se. Když nevím jednu otázku, tak budu vědět další

Blízká setkání: Jiří Martínek: Nenervuji se. Když nevím jednu otázku, tak budu vědět další

12. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Šarm: Screening karcinomu plic v hradecké fakultní nemocnici zachraňuje životy. Nachází totiž nádory včas

Šarm: Screening karcinomu plic v hradecké fakultní nemocnici zachraňuje životy. Nachází totiž nádory včas

10. 9. 2022

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hilgart, Boušková, Leinweberová, Pekárková i speciál se všemi moderátory. Sestřih toho nejlepšího

Blízká setkání: Hilgart, Boušková, Leinweberová, Pekárková i speciál se všemi moderátory. Sestřih toho nejlepšího

10. 9. 2022

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Okrasné traviny v zahradě

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Okrasné traviny v zahradě

9. 9. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Someliér Ivo Dvořák: Ochutnávat učíme i děti. Místo vína pijí šťávu z limetky a pomeranče

Blízká setkání: Someliér Ivo Dvořák: Ochutnávat učíme i děti. Místo vína pijí šťávu z limetky a pomeranče

9. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Šimpanzi komunikují bubnováním na stromy a Brňan vrtěl pánví. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Šimpanzi komunikují bubnováním na stromy a Brňan vrtěl pánví. To jsou nej zprávy minulého týdne

9. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Šetříme energiemi

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Šetříme energiemi

8. 9. 2022

32 min

Obrázek epizody Houpačky: „Je mi dvanáct a ujel mi vlak.“ V životech dětí je čím dál víc depresí, úzkostí a paniky

Houpačky: „Je mi dvanáct a ujel mi vlak.“ V životech dětí je čím dál víc depresí, úzkostí a paniky

7. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Udržujeme si kondici

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Udržujeme si kondici

7. 9. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Iva Pekárková: Ten příběh je pravdivý. Česká otrokářská rodina lákala oběti za lepším

Blízká setkání: Spisovatelka Iva Pekárková: Ten příběh je pravdivý. Česká otrokářská rodina lákala oběti za lepším

7. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Každý v ní najde, co potřebuje. V tom je kouzlo písničky, říká Saša Langošová z November 2nd

Host Českého rozhlasu Ostrava: Každý v ní najde, co potřebuje. V tom je kouzlo písničky, říká Saša Langošová z November 2nd

7. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zakládáme komunitní zahradu

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zakládáme komunitní zahradu

6. 9. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eva Leinweberová: V pubertě jsem byla sama sobě největší překážkou. Trápení vyřešilo divadlo

Blízká setkání: Herečka Eva Leinweberová: V pubertě jsem byla sama sobě největší překážkou. Trápení vyřešilo divadlo

6. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Balanc: „Jdeme na cígo?“ Proč je těžké přestat kouřit a jaký postup zvolit

Balanc: „Jdeme na cígo?“ Proč je těžké přestat kouřit a jaký postup zvolit

6. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Miniinvazivní kardiologie

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Miniinvazivní kardiologie

5. 9. 2022

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jana Boušková: Svatební prstýnky nám Vašek upletl z trávy. Farář je ale nechtěl vysvětit

Blízká setkání: Herečka Jana Boušková: Svatební prstýnky nám Vašek upletl z trávy. Farář je ale nechtěl vysvětit

5. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Šarm: Naše nejlepší „lajnařka“ Anna Hanuš Kuchařová si teď celým srdcem užívá krásné období mateřství

Šarm: Naše nejlepší „lajnařka“ Anna Hanuš Kuchařová si teď celým srdcem užívá krásné období mateřství

3. 9. 2022

27 min