Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Český astronaut Aleš Svoboda: Očekává se nárůst pilotovaných kosmických letů

Blízká setkání: Český astronaut Aleš Svoboda: Očekává se nárůst pilotovaných kosmických letů

27. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Petr Malásek: Když zpívám, teče z reproduktorů krev

Blízká setkání: Hudebník Petr Malásek: Když zpívám, teče z reproduktorů krev

26. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Jaké jsou Vánoce na cestách? Ve stanu na Ukrajině, s Brazilci u bazénu, s rodinou v Íránu

Casablanca: Jaké jsou Vánoce na cestách? Ve stanu na Ukrajině, s Brazilci u bazénu, s rodinou v Íránu

25. 12. 2022

42 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Polišenská, Langerová, Paulová, Khek Kubařová a Dasha. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Polišenská, Langerová, Paulová, Khek Kubařová a Dasha. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

24. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Hvězdy na nebi

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Hvězdy na nebi

23. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Marek Lambora: Princezna zakletá v čase? Jednička byla puberťák, dvojka je přemýšlející film

Blízká setkání: Herec Marek Lambora: Princezna zakletá v čase? Jednička byla puberťák, dvojka je přemýšlející film

23. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Číňan vzteky snědl kraba a v Brně vyskočil z kaluže muž. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Číňan vzteky snědl kraba a v Brně vyskočil z kaluže muž. To jsou nej zprávy minulého týdne

23. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Domácí mazlíčci a vánoční stres

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Domácí mazlíčci a vánoční stres

22. 12. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Dasha: Jsem popíkář. Když je tam příměs jazzu, je to akorát

Blízká setkání: Zpěvačka Dasha: Jsem popíkář. Když je tam příměs jazzu, je to akorát

22. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Dárky od Ježíška? Není to lež, ale pohádka pozvaná do reality, říká psycholožka

Houpačky: Dárky od Ježíška? Není to lež, ale pohádka pozvaná do reality, říká psycholožka

21. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Losos v naší přírodě

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Losos v naší přírodě

21. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Veronika Khek Kubařová: V rolích princezen jsem se snažila, aby dobro nebylo za blbce

Blízká setkání: Herečka Veronika Khek Kubařová: V rolích princezen jsem se snažila, aby dobro nebylo za blbce

21. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vánoce a pohyb

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vánoce a pohyb

20. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Balanc: Vánoce jsou svátky naděje. Nemusíte uklízet, péct, dávat dárky ani se hádat. Jak na to?

Balanc: Vánoce jsou svátky naděje. Nemusíte uklízet, péct, dávat dárky ani se hádat. Jak na to?

20. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jana Paulová: Jsem na sebe přísná. Režisér Jiří Macháček je pořád nade mnou

Blízká setkání: Herečka Jana Paulová: Jsem na sebe přísná. Režisér Jiří Macháček je pořád nade mnou

20. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zdraví trávicího traktu

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zdraví trávicího traktu

19. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Aneta Langerová: Odmalička miluju příběhy. Díky nim jde život lépe žít

Blízká setkání: Zpěvačka Aneta Langerová: Odmalička miluju příběhy. Díky nim jde život lépe žít

19. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Strmá krasavice Chumbu a majstrštyk roku. Češi zvládli prvovýstup na himálajskou šestitisícovku

Casablanca: Strmá krasavice Chumbu a majstrštyk roku. Češi zvládli prvovýstup na himálajskou šestitisícovku

18. 12. 2022

42 min

Obrázek epizody Šarm: Zpěvák Petr Kotvald je rád, když se s lidmi sejde na koncertě a jsou všichni na jedné vlně pocitů

Šarm: Zpěvák Petr Kotvald je rád, když se s lidmi sejde na koncertě a jsou všichni na jedné vlně pocitů

17. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Dejdar, Ondřej Soukup, Milada Karasová, Jan Hájek a Kateřina Šedá. Sestřih toho nejlepšího

Blízká setkání: Martin Dejdar, Ondřej Soukup, Milada Karasová, Jan Hájek a Kateřina Šedá. Sestřih toho nejlepšího

17. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Symbolické vánoční květiny vhodné pro naše interiéry

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Symbolické vánoční květiny vhodné pro naše interiéry

16. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: MasterChef Martin Pecina: Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám

Blízká setkání: MasterChef Martin Pecina: Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám

16. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: V Anglii jede lego církev a Brňanka utíkala s kily hovězího. To jsou je zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: V Anglii jede lego církev a Brňanka utíkala s kily hovězího. To jsou je zprávy minulého týdne

16. 12. 2022

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Předvánoční listování nejen novými knížkami

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Předvánoční listování nejen novými knížkami

15. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lucie Polišenská: Ráda peču. Nejlepší fáze je jít do sklepa pro marmeládu a dělat degustaci

Blízká setkání: Lucie Polišenská: Ráda peču. Nejlepší fáze je jít do sklepa pro marmeládu a dělat degustaci

15. 12. 2022

33 min