Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Houpačky: Když se řekne sexuální výchova, rodiče slyší hlavně slovo sex, říká lektorka Krišová

Houpačky: Když se řekne sexuální výchova, rodiče slyší hlavně slovo sex, říká lektorka Krišová

14. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vánoční dekorování s mírou

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vánoční dekorování s mírou

14. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kateřina Šedá sbírá zlozvyky. Už jich má deset tisíc. „Lidé je vidí víc na jiných než na sobě,“ říká

Blízká setkání: Kateřina Šedá sbírá zlozvyky. Už jich má deset tisíc. „Lidé je vidí víc na jiných než na sobě,“ říká

14. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Energetická chudoba má řešení

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Energetická chudoba má řešení

13. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Balanc: Šamanské techniky a rituály jako cesta k uzdravení i ztrátě zdravého rozumu

Balanc: Šamanské techniky a rituály jako cesta k uzdravení i ztrátě zdravého rozumu

13. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Hájek: Narozeniny neslavím. Je to mámin den

Blízká setkání: Herec Jan Hájek: Narozeniny neslavím. Je to mámin den

13. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Záludná drobná poranění

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Záludná drobná poranění

12. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

Blízká setkání: Milada Karasová, která stála u zrodu topmodelek: Vypíchnout botoxem vrásky? Z toho je mi do pláče

12. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Casablanca: Mám rád chaos a moje hranice komfortu je hodně nízko, vypráví 19letý mistr Česka v autostopu

Casablanca: Mám rád chaos a moje hranice komfortu je hodně nízko, vypráví 19letý mistr Česka v autostopu

11. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Šarm: Není stejné hrát před kamerou nebo v divadle, ale ta pestrost mě baví, svěřila se Sabina Remundová

Šarm: Není stejné hrát před kamerou nebo v divadle, ale ta pestrost mě baví, svěřila se Sabina Remundová

10. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bolek Polívka, Václav Kopta, Richard Müller, Lukáš Houdek, Lucie Štěpánková. Sestřih toho nejlepšího

Blízká setkání: Bolek Polívka, Václav Kopta, Richard Müller, Lukáš Houdek, Lucie Štěpánková. Sestřih toho nejlepšího

10. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Stínomilné pokojové rostliny

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Stínomilné pokojové rostliny

9. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

Blízká setkání: Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Neandrtálci uměli vařit a děti okradly pána o minerálku. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Neandrtálci uměli vařit a děti okradly pána o minerálku. To jsou nej zprávy minulého týdne

9. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Zdravé" recepty

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Zdravé" recepty

8. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Dejdar: "Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník." Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

Blízká setkání: Martin Dejdar: "Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník." Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

8. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Houpačky: Nejvíc sebevědomí do žil vlijí rodiče dítěti tím, že ho prostě milují, říká psychoterapeut Kulhánek

Houpačky: Nejvíc sebevědomí do žil vlijí rodiče dítěti tím, že ho prostě milují, říká psychoterapeut Kulhánek

7. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Datové schránky

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Datové schránky

7. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lucie Štěpánková o roli šéfové v Případech 1. oddělení: Nevěděla, jsem, že je to až taková potvora

Blízká setkání: Lucie Štěpánková o roli šéfové v Případech 1. oddělení: Nevěděla, jsem, že je to až taková potvora

7. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Věčné a nebezpečné chemikálie

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Věčné a nebezpečné chemikálie

6. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zdravotní klaun Lukáš Houdek: Jsme takoví zlatokopové. Ten smích tam někde skrytý je

Blízká setkání: Zdravotní klaun Lukáš Houdek: Jsme takoví zlatokopové. Ten smích tam někde skrytý je

6. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Balanc: Přepis limbického otisku. Hluboká terapeutická metoda pomáhá znovu se narodit

Balanc: Přepis limbického otisku. Hluboká terapeutická metoda pomáhá znovu se narodit

6. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Cholesterol

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Cholesterol

5. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Richard Müller: Rád bych si zopakoval spolupráci s Hapkou a Horáčkem

Blízká setkání: Zpěvák Richard Müller: Rád bych si zopakoval spolupráci s Hapkou a Horáčkem

5. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Neuvěřitelná mořská dobrodružství ve člunu z doby kamenné. Expedice Monoxylon pokračují

Casablanca: Neuvěřitelná mořská dobrodružství ve člunu z doby kamenné. Expedice Monoxylon pokračují

4. 12. 2022

47 min