Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Voříšek: S partnerem milujeme operu. Kamkoli jedeme, zajímá nás, jestli hrají Pucciniho

Blízká setkání: Karel Voříšek: S partnerem milujeme operu. Kamkoli jedeme, zajímá nás, jestli hrají Pucciniho

10. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Medvěd v Coloradu si udělal 400 selfíček a Brňan ukradl tuňáky. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Medvěd v Coloradu si udělal 400 selfíček a Brňan ukradl tuňáky. To jsou nej zprávy minulého týdne

10. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Obyčejná" kořenová zelenina

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Obyčejná" kořenová zelenina

9. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nic není dokonalé. Každý rozhovor je součtem menších či větších chyb

Blízká setkání: Moderátor Čestmír Strakatý: Nic není dokonalé. Každý rozhovor je součtem menších či větších chyb

9. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Posměch ani bodyshaming nikoho nikdy nenamotivuje. Rodiče, kteří dětem takto „pomáhají“, jsou vedle

Houpačky: Posměch ani bodyshaming nikoho nikdy nenamotivuje. Rodiče, kteří dětem takto „pomáhají“, jsou vedle

8. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

Blízká setkání: Herec David Novotný: Postava Karla Holce v Kukačkách mě baví

8. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vlci v Česku

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vlci v Česku

7. 2. 2023

37 min

Obrázek epizody Balanc: Chodit naboso po trávě a nepotit se celý den v botách. Co prozradí nohy o našem zdraví?

Balanc: Chodit naboso po trávě a nepotit se celý den v botách. Co prozradí nohy o našem zdraví?

7. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurolog Jakub Hort: Paměť v současnosti dostává na frak

Blízká setkání: Neurolog Jakub Hort: Paměť v současnosti dostává na frak

7. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Naďa Urbánková: Život mi předpověděla jasnovidka. Vše se splnilo

Blízká setkání: Naďa Urbánková: Život mi předpověděla jasnovidka. Vše se splnilo

6. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nemocniční strava

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nemocniční strava

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

Blízká setkání: Herečka Helena Dvořáková: Nevěděla jsem, jak zastavit vlak, který se řítil mimo trať

6. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Šarm: Z kuchyně našich babiček aneb Luštěniny prodlužují život! Recept na skvělý čočkový salát s hlívou

Šarm: Z kuchyně našich babiček aneb Luštěniny prodlužují život! Recept na skvělý čočkový salát s hlívou

4. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vejvodová, Hrůza, Vrbická, Margita, Písařovicová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Vejvodová, Hrůza, Vrbická, Margita, Písařovicová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

4. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Oranžerie

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Oranžerie

3. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Architekt Josef Pleskot: Pražský hrad se mi vzdálil. Po blackoutu by se teď mohlo rozsvítit

Blízká setkání: Architekt Josef Pleskot: Pražský hrad se mi vzdálil. Po blackoutu by se teď mohlo rozsvítit

3. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Po sýru se dobře spinká a muž chtěl platit lichotkami. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

Mikrovlnky: Po sýru se dobře spinká a muž chtěl platit lichotkami. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

3. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nedostatek léků

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Nedostatek léků

2. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Míša Tomešová: Jsem atomová herečka. Bořím kulisy i kolegy

Blízká setkání: Herečka Míša Tomešová: Jsem atomová herečka. Bořím kulisy i kolegy

2. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Jít ven, nebo aspoň do kina. Sluneční brýle bych malým dětem nedávala vůbec, říká oční lékařka

Houpačky: Jít ven, nebo aspoň do kina. Sluneční brýle bych malým dětem nedávala vůbec, říká oční lékařka

1. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Suchej únor

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Suchej únor

1. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Daniela Písařovicová o svém soukromí: S Ondřejem nejraději ležíme na gauči

Blízká setkání: Moderátorka Daniela Písařovicová o svém soukromí: S Ondřejem nejraději ležíme na gauči

1. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme se bát o práci?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme se bát o práci?

31. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Balanc: Žijte svůj život jako dobrý film. Kinematografie pomáhá s emocemi, inspiruje i léčí

Balanc: Žijte svůj život jako dobrý film. Kinematografie pomáhá s emocemi, inspiruje i léčí

31. 1. 2023

57 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

Blízká setkání: Pěvec Štefan Margita: Hanku mám pořád doma. Chci všem poděkovat za to, jak ji milují

31. 1. 2023

28 min