Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Slzy

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Slzy

30. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: V divadle hraji maminku svého muže, směje se herečka Simona Vrbická

Blízká setkání: V divadle hraji maminku svého muže, směje se herečka Simona Vrbická

30. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Casablanca: Hory jsou droga a Pyreneje ti dají tisíckrát víc, než sis vysnil, vypráví hikeři Kuboj a Fiki

Casablanca: Hory jsou droga a Pyreneje ti dají tisíckrát víc, než sis vysnil, vypráví hikeři Kuboj a Fiki

30. 1. 2023

43 min

Obrázek epizody Šarm: Z kuchyně našich babiček! 7 důvodů proč do jídelníčku zařadit jáhly a recept na skvělý jahelník

Šarm: Z kuchyně našich babiček! 7 důvodů proč do jídelníčku zařadit jáhly a recept na skvělý jahelník

28. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Machálková, Jašków, Zapoměl, Pecháček, Dvorská. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Machálková, Jašków, Zapoměl, Pecháček, Dvorská. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

28. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Manželka mi nadává, že bych se měl trochu zlidštit, říká generál Petr Pavel

Blízká setkání: Manželka mi nadává, že bych se měl trochu zlidštit, říká generál Petr Pavel

28. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Semínka, zázrak přírody

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Semínka, zázrak přírody

27. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Michal Hrůza: I vojna může za to, že zpívám

Blízká setkání: Zpěvák Michal Hrůza: I vojna může za to, že zpívám

27. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Filtrovaná káva není eko a v Brně chytili hotelového fantoma. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Filtrovaná káva není eko a v Brně chytili hotelového fantoma. To jsou nej zprávy minulého týdne

27. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Daň z nemovitých věcí

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Daň z nemovitých věcí

26. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Zuzana Vejvodová: Když funguje všechno doma, tak svět funguje jako celek

Blízká setkání: Herečka Zuzana Vejvodová: Když funguje všechno doma, tak svět funguje jako celek

26. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Houpačky: Moment, kdy se rodiče dozvídají závažnou diagnózu dítěte, si pamatují z pěti procent

Houpačky: Moment, kdy se rodiče dozvídají závažnou diagnózu dítěte, si pamatují z pěti procent

25. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vejce nad zlato

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Vejce nad zlato

25. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kaskadérka Hana Dvorská: Ceny mám na skalce. Když jsou od bahna, tak je osprchuju hadicí

Blízká setkání: Kaskadérka Hana Dvorská: Ceny mám na skalce. Když jsou od bahna, tak je osprchuju hadicí

25. 1. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ženy sendvičové generace

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ženy sendvičové generace

24. 1. 2023

36 min

Obrázek epizody Balanc: Vztah psychoterapie a spirituality. Jsme jen naštvaní, nebo na nás partner vylil temnou energii?

Balanc: Vztah psychoterapie a spirituality. Jsme jen naštvaní, nebo na nás partner vylil temnou energii?

24. 1. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

Blízká setkání: Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“

24. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Mám to v genech!

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Mám to v genech!

23. 1. 2023

33 min

Obrázek epizody Casablanca: S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

Casablanca: S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

23. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

23. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Šarm: Z kuchyně našich babiček! Máme pro vás recept Radka Pálky na skvělou pohankovou pomazánku s tvarohem

Šarm: Z kuchyně našich babiček! Máme pro vás recept Radka Pálky na skvělou pohankovou pomazánku s tvarohem

21. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nosek, Kuzmičová, Krásná, Vondráček, Jirák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Nosek, Kuzmičová, Krásná, Vondráček, Jirák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

21. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Africké fialky

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Africké fialky

20. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Delfíni musí kvůli lidem křičet a farář ztratil šrajtofli. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Delfíni musí kvůli lidem křičet a farář ztratil šrajtofli. To jsou nej zprávy minulého týdne

20. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Čaje

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Čaje

19. 1. 2023

35 min