Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Balanc: Jak jsem svajpnul vaši matku. O úspěšném online seznamování se socioložkou Renátou Topinkovou

Balanc: Jak jsem svajpnul vaši matku. O úspěšném online seznamování se socioložkou Renátou Topinkovou

22. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Kapsulový šatník

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Kapsulový šatník

21. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Iveta Toušlová. Jak vznikla 13. komnata? „Může za to maminka, která trpěla depresí"

Blízká setkání: Moderátorka Iveta Toušlová. Jak vznikla 13. komnata? „Může za to maminka, která trpěla depresí"

21. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ale já musím fungovat!

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ale já musím fungovat!

20. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: K herectví nahota prostě patří. Je to kostým, myslí si herečka Eva Podzimková

Blízká setkání: K herectví nahota prostě patří. Je to kostým, myslí si herečka Eva Podzimková

20. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Casablanca: Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

Casablanca: Nebát se a vyrazit. Cestovatelská Casablanca oslavila 17. narozeniny

20. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Šarm: Jaromír Hanzlík: Víte, co mám společného s Gérardem Philipem a Františkem Hrubínem? Velké uši!

Šarm: Jaromír Hanzlík: Víte, co mám společného s Gérardem Philipem a Františkem Hrubínem? Velké uši!

18. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Strakatý, Voříšek, Vejmola, Dancingerová, Jakešová, Pourová. To nejlepší z Blízkých setkání

Blízká setkání: Strakatý, Voříšek, Vejmola, Dancingerová, Jakešová, Pourová. To nejlepší z Blízkých setkání

18. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: I pokojovky se těší na jaro

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: I pokojovky se těší na jaro

17. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Sandra Černodrinská: Sestra zaskakovala v seriálu zatímco ona rodila. „Nebylo to přiznané“

Blízká setkání: Herečka Sandra Černodrinská: Sestra zaskakovala v seriálu zatímco ona rodila. „Nebylo to přiznané“

17. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Vajgly vyčistí vodu a hradeckému kačerovi se zapalovala lýtka. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Vajgly vyčistí vodu a hradeckému kačerovi se zapalovala lýtka. To jsou nej zprávy minulého týdne

17. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Sladění rodinného a pracovního života z pohledu pracovního práva

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Sladění rodinného a pracovního života z pohledu pracovního práva

16. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

Blízká setkání: Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

16. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Houpačky: Byla krásná a maličká. Držela jsem ji v dlani a loučila se s ní, vzpomíná Eva na porod mrtvé dcery

Houpačky: Byla krásná a maličká. Držela jsem ji v dlani a loučila se s ní, vzpomíná Eva na porod mrtvé dcery

15. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ceny potravin

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Ceny potravin

15. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nutriční terapeutky Veronika Pourová a Andrea Jakešová: Detox? Není dieta, která by nás vyčistila

Blízká setkání: Nutriční terapeutky Veronika Pourová a Andrea Jakešová: Detox? Není dieta, která by nás vyčistila

15. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Balanc: Polyamorie, Tinder, přátelství s výhodami i gender. O podobách moderní lásky s terapeutem Vojtkem

Balanc: Polyamorie, Tinder, přátelství s výhodami i gender. O podobách moderní lásky s terapeutem Vojtkem

15. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Rýže

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Rýže

14. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Balanc: Stisk ruky, objímání, mazlení a sex. Každý potřebuje doteky, prospívají nám

Balanc: Stisk ruky, objímání, mazlení a sex. Každý potřebuje doteky, prospívají nám

14. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Marta Dancingerová: Hlavním tématem dvojky je odpuštění, prozrazuje o seriálu Kukačky

Blízká setkání: Herečka Marta Dancingerová: Hlavním tématem dvojky je odpuštění, prozrazuje o seriálu Kukačky

14. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Známe svoji ruku?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Známe svoji ruku?

13. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cestovatel Tomáš Vejmola přijel domů bos. Boty vyměnil za dárek pro maminku

Blízká setkání: Cestovatel Tomáš Vejmola přijel domů bos. Boty vyměnil za dárek pro maminku

13. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Šarm: Z kuchyně našich babiček! Výživné a syté kroupy. Skvělý recept na krémové kroupové rizoto s houbami

Šarm: Z kuchyně našich babiček! Výživné a syté kroupy. Skvělý recept na krémové kroupové rizoto s houbami

11. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tomešová, Pleskot, Dvořáková, Hort, Novotný. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Tomešová, Pleskot, Dvořáková, Hort, Novotný. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

11. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Řez stromů a keřů

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Řez stromů a keřů

10. 2. 2023

32 min