Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Borůvky ze zahrádky i z okenního parapetu

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Borůvky ze zahrádky i z okenního parapetu

3. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelak Karin Lednická: Třetí díl Šikmého kostela letos nevyjde

Blízká setkání: Spisovatelak Karin Lednická: Třetí díl Šikmého kostela letos nevyjde

3. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Casablanca: Pádlování v kanadské Arktidě! Cestovatel Milan Pachlopník líčí nejlepší a nezdravější divočinu světa

Casablanca: Pádlování v kanadské Arktidě! Cestovatel Milan Pachlopník líčí nejlepší a nezdravější divočinu světa

3. 3. 2023

48 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Sousedi šetří planetu pečením brambor a zločinec se schoval v kostele. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Sousedi šetří planetu pečením brambor a zločinec se schoval v kostele. To jsou zprávy minulého týdne

3. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Školní jídelny

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Školní jídelny

2. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Chantal Poullain: Miluji život a neplánuji. Chci nechat na osudu, co přinese

Blízká setkání: Herečka Chantal Poullain: Miluji život a neplánuji. Chci nechat na osudu, co přinese

2. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Když jsem odcházela po ambulantním porodu se synem v náruči, byla ze mě nepřemožitelná hrdinka

Houpačky: Když jsem odcházela po ambulantním porodu se synem v náruči, byla ze mě nepřemožitelná hrdinka

1. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jak se chovat na místě dopravní nehody

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jak se chovat na místě dopravní nehody

1. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psycholožka Šárka Miková: Nechte děti vnímat svoji osobnost, stejně jako hranice

Blízká setkání: Psycholožka Šárka Miková: Nechte děti vnímat svoji osobnost, stejně jako hranice

1. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Balanc: Kdo platí za večeři a kdy se poprvé dotknout? O randění s Johannou Nejedlovou

Balanc: Kdo platí za večeři a kdy se poprvé dotknout? O randění s Johannou Nejedlovou

1. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: 3 roky s covidem

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: 3 roky s covidem

28. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

Blízká setkání: Herečka Anežka Rusevová: Mrzí mě, že se u nás pořád obsazuje podle vzhledu

28. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Balanc: Kdy je dobré ukončit psychoterapii a kdo odchází předčasně? Chyby dělají i terapeuti

Balanc: Kdy je dobré ukončit psychoterapii a kdo odchází předčasně? Chyby dělají i terapeuti

28. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Odkládané mateřství

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Odkládané mateřství

27. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dokumentaristka Jana Počtová: Ve svých filmech se snažím neodsuzovat

Blízká setkání: Dokumentaristka Jana Počtová: Ve svých filmech se snažím neodsuzovat

27. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Šarm: Nechci úplně přestat sportovat, ale už jen s mojí skvělou rodinou, směje se Eva Vrabcová Nývltová

Šarm: Nechci úplně přestat sportovat, ale už jen s mojí skvělou rodinou, směje se Eva Vrabcová Nývltová

25. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Čermák, Černodrinská, Podzimková, Toušlová, Dvořák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Čermák, Černodrinská, Podzimková, Toušlová, Dvořák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

25. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Předpěstujme si něco do zahrádky

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Předpěstujme si něco do zahrádky

24. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

Blízká setkání: Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

24. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Japonci 30 let tajně natáčeli nahé ženy a zloděj kradl ledvinky. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Japonci 30 let tajně natáčeli nahé ženy a zloděj kradl ledvinky. To jsou nej zprávy minulého týdne

24. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Placky a placičky na talíři

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Placky a placičky na talíři

23. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Marek Němec: Tvůrčí ambice si plním, když můžu režírovat

Blízká setkání: Herec Marek Němec: Tvůrčí ambice si plním, když můžu režírovat

23. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Houpačky: Výtvarka by se známkovat neměla, není potřeba umět kreslit, myslí si lektorky

Houpačky: Výtvarka by se známkovat neměla, není potřeba umět kreslit, myslí si lektorky

22. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Dohromady nebo zvlášť?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Dohromady nebo zvlášť?

22. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

Blízká setkání: Marek Dvořák: První pomoc? Ideální jsou při jejím poskytování prostitutky a děti

22. 2. 2023

30 min