Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pro důchod na poštu nebo do banky?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pro důchod na poštu nebo do banky?

27. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Principál Rosťa Novák: Magie a kouzlo cirkusového šapitó dokáže propojovat nepropojitelné

Blízká setkání: Principál Rosťa Novák: Magie a kouzlo cirkusového šapitó dokáže propojovat nepropojitelné

27. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Počkej, až se vrátí domů táta! Mám napočítat do tří? Strach vyvolávají hlavně bezradní rodiče

Houpačky: Počkej, až se vrátí domů táta! Mám napočítat do tří? Strach vyvolávají hlavně bezradní rodiče

26. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nevyžádaná pošta

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nevyžádaná pošta

26. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Seriál Volha? Byla to pro mě jednoznačná volba. Moc mě bavily paruky

26. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potravinové intolerance

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Potravinové intolerance

25. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

Blízká setkání: Kreslíř Štěpán Mareš vzpomíná na komiks Zelený Raoul: Kája Saudek mě varoval, že mě čeká řehole

25. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé plíce

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé plíce

24. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér a dramatik Petr Zelenka? Píšu monodrama pro Ivana Trojana. Učím se to za pochodu

Blízká setkání: Režisér a dramatik Petr Zelenka? Píšu monodrama pro Ivana Trojana. Učím se to za pochodu

24. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Casablanca: Moře mi dalo všechno. Dobrodružství, rodinu i meditaci. Jiří Denk vypráví o svých plavbách

Casablanca: Moře mi dalo všechno. Dobrodružství, rodinu i meditaci. Jiří Denk vypráví o svých plavbách

23. 4. 2023

45 min

Obrázek epizody Šarm: Na jaře otevřete oči, uši i nos. Příroda se probouzí, zelená je barva naděje, říká Zbygniew Czendlik

Šarm: Na jaře otevřete oči, uši i nos. Příroda se probouzí, zelená je barva naděje, říká Zbygniew Czendlik

22. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Medvecká, Calda, Kutrová, Linhart, Ramba. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Medvecká, Calda, Kutrová, Linhart, Ramba. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

22. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Květinové záhony na jaře

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Květinové záhony na jaře

21. 4. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Karel Zima: Už v dětství jsem nechtěl být kosmonaut nebo popelář, ale táta

Blízká setkání: Herec Karel Zima: Už v dětství jsem nechtěl být kosmonaut nebo popelář, ale táta

21. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Lidé fetovali už v době bronzové a v Brně honili pštrosa. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Lidé fetovali už v době bronzové a v Brně honili pštrosa. To jsou nej zprávy minulého týdne

21. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jarní péče o pleť

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Jarní péče o pleť

20. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Vždycky píšu o tom, co mě zajímá nebo trápí

Blízká setkání: Spisovatelka Alena Mornštajnová: Vždycky píšu o tom, co mě zajímá nebo trápí

20. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Houpačky: Jeden den dám energii do všeho a jsem super máma, druhý den ležím a nemůžu, říká Veronika s ADHD

Houpačky: Jeden den dám energii do všeho a jsem super máma, druhý den ležím a nemůžu, říká Veronika s ADHD

19. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když stáří přináší problémy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když stáří přináší problémy

19. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Tereza Ramba o filmu Zápisník alkoholičky: Chtěla jsem to temné téma prosvítit

Blízká setkání: Herečka Tereza Ramba o filmu Zápisník alkoholičky: Chtěla jsem to temné téma prosvítit

19. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Matky a dcery

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Matky a dcery

18. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Balanc: Fungují potravinové doplňky? Terapie není jen dosypávání serotoninu, i přírodní léčba může zabrat

Balanc: Fungují potravinové doplňky? Terapie není jen dosypávání serotoninu, i přírodní léčba může zabrat

18. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kardiolog: Kouření je jeden z nejhorších rizikových faktorů. Konkurovat mu může jen cukrovka

Blízká setkání: Kardiolog: Kouření je jeden z nejhorších rizikových faktorů. Konkurovat mu může jen cukrovka

18. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Prevence karcinomu tlustého střeva

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Prevence karcinomu tlustého střeva

17. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cestovatelka Lucie Kutrová pokřtí už svoji třetí knihu. Na cesty vyráží s parťákem Marvelem

Blízká setkání: Cestovatelka Lucie Kutrová pokřtí už svoji třetí knihu. Na cesty vyráží s parťákem Marvelem

17. 4. 2023

30 min