Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Patrik Hartl: Žena na mně nemá ráda, že jsem čím dál pohodlnější

Blízká setkání: Spisovatel Patrik Hartl: Žena na mně nemá ráda, že jsem čím dál pohodlnější

22. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nekašleme na kašel!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nekašleme na kašel!

21. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Hana Hindráková: Kniha Obchodníci s dětmi je ze 70 % podle skutečnosti

Blízká setkání: Spisovatelka Hana Hindráková: Kniha Obchodníci s dětmi je ze 70 % podle skutečnosti

21. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Poplatky u lékaře

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Poplatky u lékaře

20. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Slovenská stand-up komička Simona Salátová: Pocit trapnosti a neúspěchu si dobře pamatuji

Blízká setkání: Slovenská stand-up komička Simona Salátová: Pocit trapnosti a neúspěchu si dobře pamatuji

20. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Casablanca: „Nejkrásnější věci jsou skryté a nenápadné.“ Dívčí dvojice zdolala Pacifickou severozápadní stezku

Casablanca: „Nejkrásnější věci jsou skryté a nenápadné.“ Dívčí dvojice zdolala Pacifickou severozápadní stezku

20. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Šarm: V čem tkví výhody poctivého kváskového podmáslového chleba? Máme pro vás úžasný jednoduchý recept

Šarm: V čem tkví výhody poctivého kváskového podmáslového chleba? Máme pro vás úžasný jednoduchý recept

18. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Překladatel Hilský: V listopadu '89 zanikly špatné slovní hříčky. Najednou tam byla moudrost zástupu

Blízká setkání: Překladatel Hilský: V listopadu '89 zanikly špatné slovní hříčky. Najednou tam byla moudrost zástupu

17. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Jižní Korea válčí se štěnicemi a Švýcaři bojují za kravské zvonce. To jsou top zprávy týdne

Mikrovlnky: Jižní Korea válčí se štěnicemi a Švýcaři bojují za kravské zvonce. To jsou top zprávy týdne

17. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Přesazování a výsadba nových rostlin

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Přesazování a výsadba nových rostlin

16. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cukrářka Mirka van Gils Slavíková: Chcete mít super vánoční rohlíčky?

Blízká setkání: Cukrářka Mirka van Gils Slavíková: Chcete mít super vánoční rohlíčky?

16. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Jestli žena zažívá potrat třetího vymodleného dítěte, chci to vědět, říká porodní bába

Houpačky: Jestli žena zažívá potrat třetího vymodleného dítěte, chci to vědět, říká porodní bába

15. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když stůně pes nebo kočka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když stůně pes nebo kočka

15. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Noid Bárta: Bojím se rozmazlování. Nechci, aby děti braly všechno automaticky

Blízká setkání: Hudebník Noid Bárta: Bojím se rozmazlování. Nechci, aby děti braly všechno automaticky

15. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Osvětlení bytu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Osvětlení bytu

14. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisérka Lída Engelová: Dnes se hodně dbá na efekty. Já dávám na první místo herce

Blízká setkání: Režisérka Lída Engelová: Dnes se hodně dbá na efekty. Já dávám na první místo herce

14. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Léčba bolesti

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Léčba bolesti

13. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Savka o semaforském kabaretu Jonáš a tingltangl: Milujeme ho a doufám, že s ním zestárneme

Blízká setkání: Zpěvák Savka o semaforském kabaretu Jonáš a tingltangl: Milujeme ho a doufám, že s ním zestárneme

13. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Casablanca: Je to bordel, ale je to krása, říká o Brazílii spisovatelka Lucie Brejšová

Casablanca: Je to bordel, ale je to krása, říká o Brazílii spisovatelka Lucie Brejšová

13. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nebezpečná krása aneb Jedovaté rostliny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nebezpečná krása aneb Jedovaté rostliny

10. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a autorka Jana Bernášková: Na předpremiéře jsem dvacet minut plakala

Blízká setkání: Herečka a autorka Jana Bernášková: Na předpremiéře jsem dvacet minut plakala

10. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Písně Céline Dion sužují město a naháč pohoršoval Brno

Mikrovlnky: Písně Céline Dion sužují město a naháč pohoršoval Brno

10. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Velcí i malí muži v kuchyni

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Velcí i malí muži v kuchyni

9. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

9. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Houpačky: Marihuana i alkohol zůstávají, mění se forma jejich užívání, říká ředitelka Národní odvykací linky

Houpačky: Marihuana i alkohol zůstávají, mění se forma jejich užívání, říká ředitelka Národní odvykací linky

9. 11. 2023

22 min