Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Už se nechci doma bát

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Už se nechci doma bát

8. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ilona Mančíková z občanského sdružení Moje plíce: Nemám čas umřít. Chci bojovat, říkala si

Blízká setkání: Ilona Mančíková z občanského sdružení Moje plíce: Nemám čas umřít. Chci bojovat, říkala si

8. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Sklo, které nás zdobí

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Sklo, které nás zdobí

7. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Lněnička: Jsem jen hudební nástroj, na který Lukáš Hlavica zahrál čtrnáctidílnou písničku

Blízká setkání: Herec Petr Lněnička: Jsem jen hudební nástroj, na který Lukáš Hlavica zahrál čtrnáctidílnou písničku

7. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Balanc: Jak se vyrovnat se smrtí rodičů? Je dobré akceptovat své prožívání, ať už je jakékoli

Balanc: Jak se vyrovnat se smrtí rodičů? Je dobré akceptovat své prožívání, ať už je jakékoli

7. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Streptokokové infekce

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Streptokokové infekce

6. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Anna K. vydává nové album: Nejsem spokojená skoro nikdy. Ale teď se stal zázrak

Blízká setkání: Zpěvačka Anna K. vydává nové album: Nejsem spokojená skoro nikdy. Ale teď se stal zázrak

6. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Casablanca: Dětem navzdory. Cestu kolem světa jednou docení, ale radši jim to už neříkáme, tvrdí manželé Kočí

Casablanca: Dětem navzdory. Cestu kolem světa jednou docení, ale radši jim to už neříkáme, tvrdí manželé Kočí

5. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahrada ve svahu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zahrada ve svahu

3. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

Blízká setkání: Herečka Bára Bočková k roli rozhlasové moderátorky: Užila jsem si práci za mikrofonem

3. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Soud vyhnal čtyřicátníky z mamahotelu a Brňan uráží důchodkyně. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Soud vyhnal čtyřicátníky z mamahotelu a Brňan uráží důchodkyně. To jsou nej zprávy týdne

3. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hodí se k sobě?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hodí se k sobě?

2. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý: Vnímám hudbu jako léčivou a vlastně se tak se celý život léčím

Blízká setkání: Muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý: Vnímám hudbu jako léčivou a vlastně se tak se celý život léčím

2. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nákupy z druhé ruky na internetu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nákupy z druhé ruky na internetu

1. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Houpačky: Kdo je hodný? Kdo je zlý? Nejlepší otázky jsou ty, jejichž odpovědi nenajdete na internetu

Houpačky: Kdo je hodný? Kdo je zlý? Nejlepší otázky jsou ty, jejichž odpovědi nenajdete na internetu

1. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Adam Ďurica jednou sundal v práci kytaru: Hudba si mě sama našla

Blízká setkání: Zpěvák Adam Ďurica jednou sundal v práci kytaru: Hudba si mě sama našla

1. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Casablanca: Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

Casablanca: Váránasí vždycky byla turistická past. Ale zároveň má obrovské kouzlo, říká indolog Jiří Krejčík

31. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když ani našim vlasům není dvacet

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když ani našim vlasům není dvacet

31. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a autorka nové knihy povídek Aňa Geislerová: Dialogy mě baví psát. Lehce se do toho vžívám

Blízká setkání: Herečka a autorka nové knihy povídek Aňa Geislerová: Dialogy mě baví psát. Lehce se do toho vžívám

31. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pohyb a imunita

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pohyb a imunita

30. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Tomáš Etzler: Je to silně autobiografická zpověď novináře

Blízká setkání: Spisovatel Tomáš Etzler: Je to silně autobiografická zpověď novináře

30. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Šarm: Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové

Šarm: Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové

28. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní péče o trávníky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní péče o trávníky

27. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michaela Karsten, mistryně světa v paměťových schopnostech: Důležité je být mentálně aktivní

Blízká setkání: Michaela Karsten, mistryně světa v paměťových schopnostech: Důležité je být mentálně aktivní

27. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Magistr v oboru okultismus už je realita a Brňan ukradl obal od švestek. To jsou nej zprávy týdne.

Mikrovlnky: Magistr v oboru okultismus už je realita a Brňan ukradl obal od švestek. To jsou nej zprávy týdne.

27. 10. 2023

9 min