
Hobby magazín speciál: Šéfkuchař radí, jak nakládat s hovězím masem

Hovězí maso patří mezi nejdražší na našem trhu. Jak ho vybírat a zpracovat, aby bylo šťavnaté a křehké, a aby nám chutnalo? Poslechněte si rady od Martina Havlíka, šéfkuchaře Gourmet clubu Bezejmenná a učitele odborných předmětů na Hotelové škole v Plzni na Borech.Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
O životě, cestování, módě, zdravém životním stylu a ještě něco navíc.
Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .