Léčivé frekvence 528hz a 444hz se zvuky vody, už po pár minutách ucítíte energetickou změnu ve svém těle a budete se cítit lépe
Poslechněte si podcast
13. 1. 2023
11 min
O epizodě podcastu
Už génius Nikola Tesla říkal, že pokud chcete objevit tajemství Vesmíru, dívejte se na něj přes energii, vibraci a frekvenci.
Vše je energie, vibrace....Vesmír, naprosto vše kolem nás, my sami jsme energie, naše myšlenky jsou energie, vibrace.....a pokud se naladíme správné frekvence, které jsou zároveň také vibrace Vesmíru, pak dochází k harmonizaci a jak jsem psala, naladění na onu vyšší frekvenci, ze které se pak lépe manifestuje, žije v Souladu s Vyšším Já, Záměrem, v této vibraci není resistance, v tomto prostoru jsou jen zázraky.
Frekvence 528 Hz, známá jako frekvence lásky, umožňuje lidem naladit se na vyšší frekvence a vnitřní klid, zvýšit množství životní energie, pomáhá tělo zbavit se nežádoucích energií, neboť kde je vyšší vibrace, není prostor pro žádné negativní, tedy nižší vibrace, které zase přitahují negativní energie-myšlenky-události. Je to frekvence spojená s čakrou solar plexu.
I přesto, že tato frekvence není tóninou, kterou muzikanti používají ve své hudbě, protože je velmi specifická a s populárními žánry moc neladí, ale i tak ji najdete třeba v některých částech písně Imagine od Johna Lennona. Nebo třeba jen tato krátká část písníčky Whitney Houston, I will always love you, tedy konkrétně přesně tato kratičká pasáž "and I-ee-I will always lo-ove you" onu zázračnou frekvenci obsahuje.
Toto audio, které dnes přidávám na svůj podcast, využívá zvuků vody neboť element vody zklidňuje nervovou soustavu. Voda nejlépe přenáší vibrace a ve spojení se solfeggio frekvencí vytváří v těle krásnou očišťující senzaci. Jinak bych to nenazvala, protože takhle to osobně cítím já, kdykoliv jsem tohle audio poslouchala a stále moc ráda poslouchám.
Číslo 444 je pro mě magické, můj syn se narodil ve 4:44 ráno a proto je to moje nejoblíbenější kombinace čísel. Frekvence 444hz je andělská frekvence, která nás emočně léčí.
Z mé osobní zkušenosti, když poslouchám solfeggio frekvence, tak kde mě něco v těle bolí ať fyzicky nebo emočně, tak tam ucítím příjemnou vibraci a okamžitý energy shift a uvolnění.
Každopádně tohle lékařskou profesionální péči nenahradí, pokud máte problémy, doporučuji zajít si k odborníkovi. Tohle nemá nahradit odbornou péči.
Hodně zajímavé video na téma vibrací a studií, které byly provedeny- "with the right frequency, anything is possible" najdete zde - je to teda v angličtině
https://www.youtube.com/watch?v=mh8Vi_RHlFE&ab_channel=BeInspired
Přímo o solfeggio frekvencích velmi jednoduše a hezky povídá doktor , který o této frekvenci napsal celou knihu, "The Book of 528: Prosperity Key of Love"
https://www.youtube.com/watch?v=0nO48UIzLk8
O těchto frekvencích se nikdy moc nemluvilo, a tak jsem ráda, že v posledních 10 letech se o nich mluví stále víc a že jsou běžně dostupné a najdou si cestu ke komukoliv, kdo je jim a jejím zázrakům, zázrakům Vesmíru, otevřen.
S Láskou,
Vaše Sara
xxx
Media provided by Doczky / Pond5