Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody NEJLEPŠÍ KNIHY ROKU 2020

Poslechněte si podcast

2. 1. 2021

27 min

O epizodě podcastu

Můj výběr toho nejlepšího, co jsem četla v roce 2020 Česká a překladová beletrie, biografie, komiks, kniha o jídle i o jazyku.

Víc knižních doporučení můžete sledovat na mém Instagramu @luciezel

Na mém seznamu jsou:
Vzdělaná, Tara Westover
Soběstačný, Zuzana Dostálová
Normální lidi, Sally Rooney
Praskliny, Klára Vlasáková
Svědectví o životě v KLDR, Nina Špitálníková
Věci, na které nastal čas, Petra Soukupová
Červená, bílá a královsky modrá, Cassie McQuisten
Foukneš do pěny, Radka Třeštíková
Všechno nejlepší, Anno, Petra Jirglová
Jedno obyčejný léto, Mariko Tamaki, Jillian Tamaki
Jediná kniha, o jídle, kterou potřebujete, Karolína Fourová
100 perliček pro (ne)milovníky češtiny, Červená propiska
Karamelová džungle, Tereza Salte

Můj výběr toho nejlepšího, co jsem četla v roce 2020 Česká a překladová beletrie, biografie, komiks, kniha o jídle i o jazyku. Víc knižních doporučení můžete sledovat na mém Instagramu @luciezelNa mém seznamu jsou:Vzdělaná, Tara WestoverSoběstačný, Zuzana DostálováNormální lidi, Sally RooneyPraskliny, Klára VlasákováSvědectví o životě v KLDR, Nina ŠpitálníkováVěci, na které nastal čas, Petra SoukupováČervená, bílá a královsky modrá, Cassie McQuistenFoukneš do pěny, Radka TřeštíkováVšechno nejlepší, Anno, Petra JirglováJedno obyčejný léto, Mariko Tamaki, Jillian Tamaki Jediná kniha, o jídle, kterou potřebujete, Karolína Fourová100 perliček pro (ne)milovníky češtiny, Červená propiskaKaramelová džungle, Tereza Salte

Popis podcastu

Podcast Lucie Zelinkové o nejen ženách a literatuře. O aktuálně nových knihách, o dění na literární scéně. Pro více informací z knižního světa mě můžete sledovat na Instagramu @luciezel Kontakt: zelinkova.lucie@centrum.cz