Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bojs: Vážil jsem 160 kilo a bral steroidy. Dnes chci dětem ukazovat zdravější cestu, říká Pan Krabička

Bojs: Vážil jsem 160 kilo a bral steroidy. Dnes chci dětem ukazovat zdravější cestu, říká Pan Krabička

Obrázek epizody Bojs: Vážil jsem 160 kilo a bral steroidy. Dnes chci dětem ukazovat zdravější cestu, říká Pan Krabička

Poslechněte si podcast

24. 8. 2026

46 min

Jan Sucharda alias Pan Krabička se na sociálních sítích věnuje zdravému životnímu stylu, v poslední době ale výrazně upozorňuje také na to, jak influenceři vydělávají na dětech. Do BOJS přišel i kvůli kauze kolem youtubera Taryho a jeho letních táborů. Mluvili jsme o morální hranici marketingu cíleného na děti, o vlastním merchi, energetických a slazených nápojích influencerů nebo o tom, proč podle Suchardy děti na sociálních sítích často nemají dostatek kvalitních vzorů.

Všechno z tématu Zdraví můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Tipy a rady, jak pečovat o sebe i své blízké.

Všechno z tématu Zdraví můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .