
Vepřový řízek, který si zamiluje každý. Křupavost a šťavnatost zajistí jednoduchý trik

Řízek je nejpopulárnějším jídlem u nás. Pokusili jsme se ho ještě vylepšit, a proto jsme ho namarinovali v jogurtu, čímž získal úžasnou šťavnatost a zároveň díky speciální přísadě ve strouhance získá nebývalou křupavost. Až to vyzkoušíte, nebudete to dělat jinak. Třešničkou na dortu je fakt, že řízek není smažený, ale pečený na sucho na pánvi.
Popis podcastu
Vaříme zdravější varianty tradičních i netradičních pokrmů. Veškerá jídla jsou z běžně dostupných surovin a jejich přípravu zvládne skutečně každý. Během vaření využíváme maximální potenciál přírodní lékárny v podobě zeleniny, ovoce, luštěnin, bylinek a obilovin. Jídla jsou tak vhodná i pro celou řadu diet.
www.zadnyspeky.cz