
Kuřecí kapsa plněná čerstvým špenátem a sýrem. Pečená na víně je naprosto delikátní

Jako slavnostní oběd si každý představuje buď svíčkovou či smažený řízek s bramborovým salátem. Existuje však mnohem více pokrmů, které jsou slavnostní, ale zároveň jsou jednoduché a levné. My jsme připravili kuřecí kapsu s feta sýrem a špenátem pečenou na bílém víně. Jako přílohu jsme zvolili jáhly. Nezapomeňte je před vařením spařit, aby nebyly hořké.
Popis podcastu
Vaříme zdravější varianty tradičních i netradičních pokrmů. Veškerá jídla jsou z běžně dostupných surovin a jejich přípravu zvládne skutečně každý. Během vaření využíváme maximální potenciál přírodní lékárny v podobě zeleniny, ovoce, luštěnin, bylinek a obilovin. Jídla jsou tak vhodná i pro celou řadu diet.
www.zadnyspeky.cz