Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Epizoda 149 - Potřebuju vyřešit jeden problém

Epizoda 149 - Potřebuju vyřešit jeden problém

Obrázek epizody Epizoda 149 - Potřebuju vyřešit jeden problém

Poslechněte si podcast

15. 12. 2020

29 min

V této epizodě vysvětluji jeden menší průšvih, který se týká ZČP a zároveň i mého anglického podcastu ZEP. Bohužel budu muset zrušit účet, kde mám všechny svoje patrony a znova vás poprosit, jestli byste se opět nestali patrony.

Přiznám se, že je to pro mě nepříjemná záležitost, ale doufám, že to spolu zvládneme. Poslouchni si tuto epizodu hlavně, pokud jsi někdy byl či momentálně jsi patronem a pokud Ti na tomto podcastu záleží.

Jinak na konci vám také představuji svůj zbrusu nový nápad a to vytvoření online Discord komunity studentů a učitelů češtiny, tak doufám, že vás to bude zajímat. Pokud jo, napište mi svůj názor na teacherzdenek@gmail.com . Pište také, jestli chcete nějaké soukromé hodiny konverzace češtiny se mnou. Potřebuju tak 1-3 studenty a můžeme vytvořit skupinku.

______________________________________________________________________________________________________________

Staň se patronem ZČP - Podpoř mě a pošli mi alespoň 1 dolar měsíčně a získáš tak každý měsíc jednu epizodu navíc.

Facebook skupina Zdeňkova českého podcastu - Staň se součástí komunity na Facebooku. Budeš mít možnost lajkovat epizody a přidávat komentáře.

Recenze na Apple Podcasts - Napiš, co si myslíš o ZČP na Apple Podcasts. Když napíšeš něco pěkného, pomůže mi to najít nový Zéčépáky.

Webové stránky ZČP - Napiš, co si myslíš o ZČP na mém fóru, pošli mi dárek přes paypal nebo zjisti něco víc o mojich dalších projektech.

Popis podcastu

Zdeňkův český podcast je autentický podcast pro pokročilé studenty češtiny (od úrovně B1), který je nahráván rodilým mluvčím Zdeňkem.

Potřebuješ se zlepšit v češtině, zdokonalit poslech, vypilovat výslovnost, rozšířit si slovní zásobu a zároveň se u toho pobavit? Pokud je tvá odpověď ANO, tak tenhle podcast je přesně pro Tebe.

ZČP už je na světě více než 7 let a má rozsáhlý archiv epizod na různá témata včetně mnoha rozhovorů se zajímavými hosty. Zdeňkův český podcast můžeš najít i na YouTube.

Podcast je zdarma, ale máš také možnost se stát předplatitelem (patronem) na HeroHero a získat každý týden jednu epizodu navíc. V těchto bonusových mini lekcich vysvětluji slovíčka, fráze a idiomy z hlavní epizody.