Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 113: Jana Martinová & Petr Ševčík | Jak v předání firmy pomůže interim manager

113: Jana Martinová & Petr Ševčík | Jak v předání firmy pomůže interim manager

Obrázek epizody 113: Jana Martinová & Petr Ševčík | Jak v předání firmy pomůže interim manager

Poslechněte si podcast

17. 10. 2023

46 min

Jsem podnikatel? Jsem manažer? Jsem leader? Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Co si mám počít s firmou v jejím přelomovém okamžiku? Komu a jak mám předat firmu, abych si trochu odpočinul? Kdo mi v tom může pomoci?

Tyhle otázky teď rezonují mojí bublinou. Na spoustu z nich nemám úplně přesnou odpověď. A tak jsem se rozhodl zeptat se povolanějších. Jana Martinová , Managing partner CZ/SK společnosti Accord Group ECE , a Petr Ševčík , interim change manager na volné noze , výzvy zvedli a pozvání do podcastu přijali.

Co dalšího jsme diskutovali?

🔸 V které fázi života firmy je vhodné najmout interim managera?
🔸 Jak může interim manager pomoci v předání firmy další generaci?
🔸 Kde jsou nejtěžší překážky v najímání interim managera?
🔸 Jak rozdělit kompetenci interim managerovi a majiteli?
🔸 Co jako majitel musím mít rozmyšleno?

Samá otázka. Další, které vás mohou nasměrovat k právě těm vašim odpovědím, jsou v bonusu „ Otázky pro majitele rodinných firem “, který oba hosté společně vypracovali.

Najdete ho na www.martinhurych.com/zazeh , stejně jako všechny další díly.

Popis podcastu

Akcelerační podcast Martina Hurycha (https://www.martinhurych.com/)