„Nenechávejte zákazníka přemýšlet. A neustále mu zvětšujte nákupní komfort.“
Má nejčtenější profil českého CEO na LinkedIn. Vede jednu z nejznámějších firem v Česku. To mu ale nestačilo. Nestačily mu ani okolní země. A tak expandoval na Západ. Začal prodávat vlastní věci. A pak je i vyvíjet a vyrábět.
Příběh jeho a jeho rodiny je tak známý, že nic nového snad ani nemůžete vyštrachat. A tak jsem se do toho pustil. Po trochu jiné ose. Snad jsem na něj dokázal nasvítit alespoň trochu jiné světlo. Hostem byl Tomáš Vala , generální ředitel společnosti SIKO KOUPELNY a.s. Na co jsme se ptal?
🔸 Která pozice ve firmě byla nejtěžší?
🔸 Co rozhodlo o expanzi na Západ?
🔸 Proč na management aplikuje enneagramy?
🔸 Je důležitější kompetence nebo pozice v enneagramu?
🔸 Jak vytvořit ideální produkt pro svého zákazníka?
Mrkněte na www.martinhurych.com/zazeh , kde je originál epizody, jakož i všechny další.
Má nejčtenější profil českého CEO na LinkedIn. Vede jednu z nejznámějších firem v Česku. To mu ale nestačilo. Nestačily mu ani okolní země. A tak expandoval na Západ. Začal prodávat vlastní věci. A pak je i vyvíjet a vyrábět.
Příběh jeho a jeho rodiny je tak známý, že nic nového snad ani nemůžete vyštrachat. A tak jsem se do toho pustil. Po trochu jiné ose. Snad jsem na něj dokázal nasvítit alespoň trochu jiné světlo. Hostem byl Tomáš Vala , generální ředitel společnosti SIKO KOUPELNY a.s. Na co jsme se ptal?
🔸 Která pozice ve firmě byla nejtěžší?
🔸 Co rozhodlo o expanzi na Západ?
🔸 Proč na management aplikuje enneagramy?
🔸 Je důležitější kompetence nebo pozice v enneagramu?
🔸 Jak vytvořit ideální produkt pro svého zákazníka?
Mrkněte na www.martinhurych.com/zazeh , kde je originál epizody, jakož i všechny další.
Popis podcastu
Akcelerační podcast Martina Hurycha (https://www.martinhurych.com/)