
Původní obilí, receptura i způsob přípravy. Americký pekař dělá chleba stejný jako před 250 lety

O epizodě podcastu
Netradiční živnost se rozhodl provozovat americký kuchař s vášní pro vojenskou historii. Zázemí moderní kuchyně vyměnil za kočovný život v doslova polních podmínkách. Stal se pekařem, který pro účastníky a návštěvníky historických slavností peče chléb stejným způsobem a ze stejných surovin jako v 18. století v době války za nezávislost Spojených států. A svoji pec si vozí s sebou.
Všechny díly podcastu Zápisník zahraničních zpravodajů můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Zápisník zahraničních zpravodajů můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Netradiční živnost se rozhodl provozovat americký kuchař s vášní pro vojenskou historii. Zázemí moderní kuchyně vyměnil za kočovný život v doslova polních podmínkách. Stal se pekařem, který pro účastníky a návštěvníky historických slavností peče chléb stejným způsobem a ze stejných surovin jako v 18. století v době války za nezávislost Spojených států. A svoji pec si vozí s sebou.Všechny díly podcastu Zápisník zahraničních zpravodajů můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Každý týden přinášíme hodinku reportáží o místech exotických i blízkých – vždy ale něčím zvlášť zajímavých, reportáže o málo známé historii. Nabízíme nové pohledy na známé dějiny, povídání o obdivuhodných příbězích a osudech, a to doslova ze všech koutů planety.
Všechny díly podcastu Zápisník zahraničních zpravodajů můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Zápisník zahraničních zpravodajů můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .