Nový rok otevírají mladí manželé, kteří si otevřeli kavárnu Půl na půl na Horní České ve Znojmě. “Nejsme kávoví nacisti, soustředíme se na kávu, stejně tak jako na ostatní produkty, které hostům nabízíme.“ Myšlenku vlastní kavárny měli už na začátku studia vysoké školy v Anglii. Do deníčku si sbírali nápady, jak by si svou budoucí vysněnou kavárnu představovali a čerpali z toho, co se jim líbilo na místech, která navštívili. Jako stážisti pracovali třeba v Michelinské restauraci v Holandsku. Štefana můžete potkat hlavně v kuchyni, kde se věnuje pečení a přípravě pokrmů, Darina zase obléká baristickou zástěru. Kromě jejich cesty za gastronomií se dozvíte jejich životní příběh a více o novinkách, které plánují. Jejich parťákem je kamarád Vašek. Znáte Vaška?
Darinu a Štefana Kováčovi zpovídá Karel Semotam.
Nový rok otevírají mladí manželé, kteří si otevřeli kavárnu Půl na půl na Horní České ve Znojmě. “Nejsme kávoví nacisti, soustředíme se na kávu, stejně tak jako na ostatní produkty, které hostům nabízíme.“ Myšlenku vlastní kavárny měli už na začátku studia vysoké školy v Anglii. Do deníčku si sbírali nápady, jak by si svou budoucí vysněnou kavárnu představovali a čerpali z toho, co se jim líbilo na místech, která navštívili. Jako stážisti pracovali třeba v Michelinské restauraci v Holandsku. Štefana můžete potkat hlavně v kuchyni, kde se věnuje pečení a přípravě pokrmů, Darina zase obléká baristickou zástěru. Kromě jejich cesty za gastronomií se dozvíte jejich životní příběh a více o novinkách, které plánují. Jejich parťákem je kamarád Vašek. Znáte Vaška?
Darinu a Štefana Kováčovi zpovídá Karel Semotam.
Čeká vás půlhodinka povídání se zajímavým hostem. Poslechnete si nejen příběhy osobností ze Znojma, ale také se dozvíte více o přípravách kulturních akcí nebo dostanete tipy, kam vyrazit. Otevírá se tak nová cesta k informacím pro Znojmáky, nebo pro ty, co se o Znojmo zajímají.