
Hmyz v Jídle? Jídlo budoucnosti od Grig.cz #13 Tomáš Andrlík

O epizodě podcastu
Co vedlo mladé lidi k tomu, aby založili startup zaměřený na jídlo z hmyzu? Tomáš Andrlík, spoluzakladatel Grigu a rodák z Brna, sdílí svůj příběh o začátcích, překážkách a příležitostech ve světě alternativní stravy. Diskutujeme o tom, jak hmyz může být udržitelnou alternativou k tradičním zdrojům bílkovin, jak Grig přispívá k budoucnosti potravin, a také o Tomášově zajímavém vztahu ke Karviné.
Co vedlo mladé lidi k tomu, aby založili startup zaměřený na jídlo z hmyzu? Tomáš Andrlík, spoluzakladatel Grigu a rodák z Brna, sdílí svůj příběh o začátcích, překážkách a příležitostech ve světě alternativní stravy. Diskutujeme o tom, jak hmyz může být udržitelnou alternativou k tradičním zdrojům bílkovin, jak Grig přispívá k budoucnosti potravin, a také o Tomášově zajímavém vztahu ke Karviné.
Popis podcastu
Věříme, že Karviná, Karvinsko a celý Moravskoslezský kraj jsou plné inspirativních a úspěšných lidí. Tento podcast vám přináší jejich příběhy, zkušenosti a vize, které ukazují, že náš region má obrovský potenciál pro růst, inovace a podnikání.
Naším cílem je nejen představit výjimečné osobnosti a jejich úspěchy, ale také otevírat důležitá témata změn, které mohou pomoci našemu kraji prosperovat. Společně hledáme cesty, jak využít příležitosti a posunout Karvinsko i celý region vpřed.
Přidejte se do naší komunity a pomozte nám budovat lepší budoucnost!