Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hmyz v Jídle? Jídlo budoucnosti od Grig.cz #13 Tomáš Andrlík

Hmyz v Jídle? Jídlo budoucnosti od Grig.cz #13 Tomáš Andrlík

Obrázek epizody Hmyz v Jídle? Jídlo budoucnosti od Grig.cz #13 Tomáš Andrlík

Poslechněte si podcast

11. 11. 2024

1 hod 28 min

O epizodě podcastu

Co vedlo mladé lidi k tomu, aby založili startup zaměřený na jídlo z hmyzu? Tomáš Andrlík, spoluzakladatel Grigu a rodák z Brna, sdílí svůj příběh o začátcích, překážkách a příležitostech ve světě alternativní stravy. Diskutujeme o tom, jak hmyz může být udržitelnou alternativou k tradičním zdrojům bílkovin, jak Grig přispívá k budoucnosti potravin, a také o Tomášově zajímavém vztahu ke Karviné.

Co vedlo mladé lidi k tomu, aby založili startup zaměřený na jídlo z hmyzu? Tomáš Andrlík, spoluzakladatel Grigu a rodák z Brna, sdílí svůj příběh o začátcích, překážkách a příležitostech ve světě alternativní stravy. Diskutujeme o tom, jak hmyz může být udržitelnou alternativou k tradičním zdrojům bílkovin, jak Grig přispívá k budoucnosti potravin, a také o Tomášově zajímavém vztahu ke Karviné.

Popis podcastu

Věříme, že Karviná, Karvinsko a celý Moravskoslezský kraj jsou plné inspirativních a úspěšných lidí. Tento podcast vám přináší jejich příběhy, zkušenosti a vize, které ukazují, že náš region má obrovský potenciál pro růst, inovace a podnikání. Naším cílem je nejen představit výjimečné osobnosti a jejich úspěchy, ale také otevírat důležitá témata změn, které mohou pomoci našemu kraji prosperovat. Společně hledáme cesty, jak využít příležitosti a posunout Karvinsko i celý region vpřed. Přidejte se do naší komunity a pomozte nám budovat lepší budoucnost!