
"Pracoval jsem s číšníkem, kterej jel na perníku" Vousatý Knedlíky ep.4 - Lukáš Hudeček

Pozvání do našeho podcastu přijal Pražský šéfkuchař, který šéfuje kuchyni v Letenském podniku "Bar Cobra", Lukáš Hudeček. Lukáš je kuchař tělem i duší a jeho zapálení pro řemeslo jde vidět nejen na jeho menu, ale i na odpracovaných hodinách, které se jednu dobu vyšplhaly na téměř 400 hodin měsíčně. Lukáš se s námi rozpovídal o jeho kuchařské minulosti, kde čerpá inspiraci při tvorbě menu, kuchařské kultuře spojené s tetováním a o tom, jak někteří bývalý kolegové lehce spadli do drogové závislosti.
Popis podcastu
Přinášíme vám objektivně neobjektivní pohled nejen na Českou gastronomickou scénu, který jste ještě neviděli a neslyšeli. Otevři si pivsona a pojď poslouchat naše zvláštní kecy bráško.