Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Lubomír Typlt: Na múzu se nečeká, to je romantická představa. K novým tématům se musím promalovat

Vizitka: Lubomír Typlt: Na múzu se nečeká, to je romantická představa. K novým tématům se musím promalovat

8. 9. 2021

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Architektura hudby

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Architektura hudby

8. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Akcent: Věřím, že se opera může stát motorem turistického ruchu, míní Per Boy Hansen na začátku nové sezony

Akcent: Věřím, že se opera může stát motorem turistického ruchu, míní Per Boy Hansen na začátku nové sezony

8. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Architektura a technologie. Studio SIAL stálo u zrodu „zelené architektury“ i několika vynálezů

Mozaika: Architektura a technologie. Studio SIAL stálo u zrodu „zelené architektury“ i několika vynálezů

7. 9. 2021

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan Foukal: Do jaké míry je člověk schopný pohlídat si vlastní štěstí? I o tom jsou Marťanské lodě

Vizitka: Jan Foukal: Do jaké míry je člověk schopný pohlídat si vlastní štěstí? I o tom jsou Marťanské lodě

7. 9. 2021

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Šedesáté výročí Salone del Mobile. Design po celém městě, v garážích i fabrikách

Mozaika: Šedesáté výročí Salone del Mobile. Design po celém městě, v garážích i fabrikách

7. 9. 2021

7 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Němec: Hildegardina píseň

Ranní úvaha: Jan Němec: Hildegardina píseň

7. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Akcent: I pět novinek v kinech týdně. Bilancujeme mimořádné české filmové léto

Akcent: I pět novinek v kinech týdně. Bilancujeme mimořádné české filmové léto

7. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Petr Hašek: Barokní divadlo je silně vizuální a dokáže propojit vysoké a nízké

Vizitka: Režisér Petr Hašek: Barokní divadlo je silně vizuální a dokáže propojit vysoké a nízké

6. 9. 2021

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Začíná Dvořákova Praha. Festival slibuje návrat světových umělců

Mozaika: Začíná Dvořákova Praha. Festival slibuje návrat světových umělců

6. 9. 2021

10 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Ti, kteří zůstávají

Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Ti, kteří zůstávají

6. 9. 2021

5 min

Obrázek epizody Akcent: Akademie múzických umění chce zřídit „antidiskriminační platformu“. Reaguje na studentský happening

Akcent: Akademie múzických umění chce zřídit „antidiskriminační platformu“. Reaguje na studentský happening

6. 9. 2021

27 min

Obrázek epizody ArtCafé: Římská Lukrecie zaparkovala v karavanu na parkovišti VILY Štvanice. Přináší vášeň pro nové baroko

ArtCafé: Římská Lukrecie zaparkovala v karavanu na parkovišti VILY Štvanice. Přináší vášeň pro nové baroko

3. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátorka Terezie Zemánková: Spontaneita a vnitřní svět. Umění je pro mě životní potřeba

Vizitka: Kurátorka Terezie Zemánková: Spontaneita a vnitřní svět. Umění je pro mě životní potřeba

3. 9. 2021

41 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Můj milý muži

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Můj milý muži

3. 9. 2021

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Z deníku Dolores Hazeové. Christophe Tison se vrací k Lolitě a vypráví známý příběh z jiné perspekti

Mozaika: Z deníku Dolores Hazeové. Christophe Tison se vrací k Lolitě a vypráví známý příběh z jiné perspekti

2. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Kameraman Jan Střítežský: Na čtení scénáře si vyčlením i deset dní. Potřebuju, aby mě dloubl

Vizitka: Kameraman Jan Střítežský: Na čtení scénáře si vyčlením i deset dní. Potřebuju, aby mě dloubl

2. 9. 2021

49 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Červený kufřík

Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Červený kufřík

2. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jaké jsou příběhy stanice metra Vltavská?

ArtCafé: Jaké jsou příběhy stanice metra Vltavská?

1. 9. 2021

58 min

Obrázek epizody Mozaika: Kulturní palác Vzlet po letech ožil. Otevřený prostor naplní divadlo, hudba i film

Mozaika: Kulturní palác Vzlet po letech ožil. Otevřený prostor naplní divadlo, hudba i film

1. 9. 2021

2 hod 5 min

Obrázek epizody Vizitka: Prezident Strun podzimu Marek Vrabec: Jak se udržet ve hře? Být stále otevřený novým věcem a fúzím

Vizitka: Prezident Strun podzimu Marek Vrabec: Jak se udržet ve hře? Být stále otevřený novým věcem a fúzím

1. 9. 2021

51 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Ekologie vděčnosti

Ranní úvaha: Adam Borzič: Ekologie vděčnosti

1. 9. 2021

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: 10

ArtCafé: 10

31. 8. 2021

56 min

Obrázek epizody Mozaika: Když architektura vzdělává: Chytrá škola od studia Bearth & Deplazes Architekten

Mozaika: Když architektura vzdělává: Chytrá škola od studia Bearth & Deplazes Architekten

31. 8. 2021

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Marie Čtevráčková: Syntezátory jako dveře do světa hudby. Baví mě objevování nových zvuků

Vizitka: Marie Čtevráčková: Syntezátory jako dveře do světa hudby. Baví mě objevování nových zvuků

31. 8. 2021

48 min