Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Tvůrci plakátu k filmu Zátopek získali v rámci Českých lvů cenu za nejlepší plakát roku 2021

Mozaika: Tvůrci plakátu k filmu Zátopek získali v rámci Českých lvů cenu za nejlepší plakát roku 2021

25. 1. 2022

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Mimořádné nepřístupné architektonické dílo. Nádrž Klíčava u Zbečna fascinuje konstrukčním řešení

Mozaika: Mimořádné nepřístupné architektonické dílo. Nádrž Klíčava u Zbečna fascinuje konstrukčním řešení

25. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmař Martin Mareček: Jsme jako nehrající kapitáni, náš úkol je podpořit studenty v hledání ces

Vizitka: Filmař Martin Mareček: Jsme jako nehrající kapitáni, náš úkol je podpořit studenty v hledání ces

25. 1. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Kreativní využití odpadu. Avantgardní hnutí Creative Salvage se představuje v New Yorku

Mozaika: Kreativní využití odpadu. Avantgardní hnutí Creative Salvage se představuje v New Yorku

25. 1. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Zimní láska

Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Zimní láska

25. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Překročit hranice jazyků a reflektovat dějiny. Cenu Karla Čapka za rok 2022 obdržel Jaroslav Rudiš

Mozaika: Překročit hranice jazyků a reflektovat dějiny. Cenu Karla Čapka za rok 2022 obdržel Jaroslav Rudiš

24. 1. 2022

6 min

Obrázek epizody Vizitka: Tanečnice Veronika Knytlová: Když se nehýbu, jsem nervózní a nepříjemná

Vizitka: Tanečnice Veronika Knytlová: Když se nehýbu, jsem nervózní a nepříjemná

24. 1. 2022

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Bělíček: O Leile Slimani, konci budoucnosti a sebereflexivním obratu v umění

Ranní úvaha: Jan Bělíček: O Leile Slimani, konci budoucnosti a sebereflexivním obratu v umění

24. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Pražský vrchní plánovač a zvoník Ondřej Boháč: Pohled na Prahu z kostelní věže přináší nadhled

Vizitka: Pražský vrchní plánovač a zvoník Ondřej Boháč: Pohled na Prahu z kostelní věže přináší nadhled

23. 1. 2022

49 min

Obrázek epizody Spirituála: Blahoslavený Jindřich Suso a Kostnice nejen Husova

Spirituála: Blahoslavený Jindřich Suso a Kostnice nejen Husova

22. 1. 2022

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Sinolog Frnatišek Reismüller: V avantgardní čínské literatuře se cítím jako doma

Vizitka: Sinolog Frnatišek Reismüller: V avantgardní čínské literatuře se cítím jako doma

21. 1. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Nechci zpřísňovat opatření v kultuře kvůli omikronu. Tvrdí ministr kultury Martin Baxa

Mozaika: Nechci zpřísňovat opatření v kultuře kvůli omikronu. Tvrdí ministr kultury Martin Baxa

21. 1. 2022

12 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Zimní procházka

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Zimní procházka

21. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Symbol budoucnosti. Jednu z nejvyšších dřevostaveb světa představuje výstava v Praze

Mozaika: Symbol budoucnosti. Jednu z nejvyšších dřevostaveb světa představuje výstava v Praze

20. 1. 2022

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Prokop: Oběd posuneme, tenis vypustíme. K nejmilejším patří setkání s Carlosem Santanou

Vizitka: Fotograf Prokop: Oběd posuneme, tenis vypustíme. K nejmilejším patří setkání s Carlosem Santanou

20. 1. 2022

42 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Dům jako kopna skla

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Dům jako kopna skla

20. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarník Miloslav Moucha: Když jsem měl v malování problém, šel jsem do galerie. Tam jsem se poučil

Vizitka: Výtvarník Miloslav Moucha: Když jsem měl v malování problém, šel jsem do galerie. Tam jsem se poučil

19. 1. 2022

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Poselství mluvících domů

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Poselství mluvících domů

19. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Interakce s lidmi či prostorem. Otevřenost architektury napomáhá komunikativnímu prostředí

Mozaika: Interakce s lidmi či prostorem. Otevřenost architektury napomáhá komunikativnímu prostředí

18. 1. 2022

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Dirigent Jakub Hrůša získal prestižní ocenění International Classical Music Awards

Mozaika: Dirigent Jakub Hrůša získal prestižní ocenění International Classical Music Awards

18. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Boj se zlem člověka poznamená. Autorka románu Stopa blesku čerpá z mytologie kmene Navahů

Mozaika: Boj se zlem člověka poznamená. Autorka románu Stopa blesku čerpá z mytologie kmene Navahů

18. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: U Rýna

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: U Rýna

18. 1. 2022

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Tvůrci českých filmů v naději. Nominace na České lvy dávají nejvíce šancí snímkům Okupace a Zátopek

Mozaika: Tvůrci českých filmů v naději. Nominace na České lvy dávají nejvíce šancí snímkům Okupace a Zátopek

17. 1. 2022

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Zlíchovský kostel svatého Filipa a Jakuba

Mozaika: Zlíchovský kostel svatého Filipa a Jakuba

17. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Vizina: Bowie a kradená čokoláda

Ranní úvaha: Petr Vizina: Bowie a kradená čokoláda

17. 1. 2022

3 min