Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos sváteční bohoslužby Českobratrské církve evangelické z Prahy - Braníku

Bohoslužba: Přímý přenos sváteční bohoslužby Českobratrské církve evangelické z Prahy - Braníku

16. 1. 2022

59 min

Obrázek epizody Vizitka: Gabriela Petráková: Snažíme se, aby posluchače draply, říká o ostravských muzikálech

Vizitka: Gabriela Petráková: Snažíme se, aby posluchače draply, říká o ostravských muzikálech

15. 1. 2022

50 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Vladimír Just: Pomník jedné řeči?

Ranní úvaha: Vladimír Just: Pomník jedné řeči?

14. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Producentka HBO Tereza Polachová: Soustředím se na témata, která budou aktuální i za pár let

Vizitka: Producentka HBO Tereza Polachová: Soustředím se na témata, která budou aktuální i za pár let

13. 1. 2022

43 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Daniel Raus: Svět podle Winstona

Ranní úvaha: Daniel Raus: Svět podle Winstona

13. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Momenty: Marie Drahokoupilová: Nikdy mi nešlo o to, abych hrála hlavní roli

Momenty: Marie Drahokoupilová: Nikdy mi nešlo o to, abych hrála hlavní roli

13. 1. 2022

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Vídeňská moderna. Vila Beer  je rafinovanou geometrickou kompozicí organicky se prolínajících hmot

Mozaika: Vídeňská moderna. Vila Beer je rafinovanou geometrickou kompozicí organicky se prolínajících hmot

12. 1. 2022

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Odkrývat stále něco nového. Dílo Jana Křesadla vychází postupně v elektronické verzi

Mozaika: Odkrývat stále něco nového. Dílo Jana Křesadla vychází postupně v elektronické verzi

12. 1. 2022

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Tomáš Loužný: Šikana je téma, za které mohu ručit. Přemýšlím, kde se v lidech bere

Vizitka: Režisér Tomáš Loužný: Šikana je téma, za které mohu ručit. Přemýšlím, kde se v lidech bere

12. 1. 2022

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Cesta na královský dvůr Ludvíka XIV.

Mozaika: Cesta na královský dvůr Ludvíka XIV.

12. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Nejsilnější stránky současné architektury? Hledejme je například v drobných realizacích

Mozaika: Nejsilnější stránky současné architektury? Hledejme je například v drobných realizacích

11. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Romistka Ryvolová: Vztah romských čtenářů k vlastní literatuře je silný. Je to zdroj hrdosti

Vizitka: Romistka Ryvolová: Vztah romských čtenářů k vlastní literatuře je silný. Je to zdroj hrdosti

11. 1. 2022

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Nemají dům, ale mají domov. Českého vydání se dočkala kniha Země nomádů

Mozaika: Nemají dům, ale mají domov. Českého vydání se dočkala kniha Země nomádů

11. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Dílo ilustrátora a designéra Saula Steinberga vystavuje milánské muzeum designu Triennale

Mozaika: Dílo ilustrátora a designéra Saula Steinberga vystavuje milánské muzeum designu Triennale

11. 1. 2022

7 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Sbohem, jízdenko!

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Sbohem, jízdenko!

11. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Skrepl: Je mi protivné cokoliv diktovat. Podporuji to, co je intenzivní a perspektivní

Vizitka: Malíř Skrepl: Je mi protivné cokoliv diktovat. Podporuji to, co je intenzivní a perspektivní

10. 1. 2022

45 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Útěcha po Vánocích

Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Útěcha po Vánocích

10. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Momenty: Eliška Fučíková: Mám pocit, že byl život ke mně velkorysý

Momenty: Eliška Fučíková: Mám pocit, že byl život ke mně velkorysý

10. 1. 2022

12 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Církve československé husitské z Brna - Židenic

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Církve československé husitské z Brna - Židenic

9. 1. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Vizitka: Designérka Lucie Koldová: Sport ve mně umocnil vůli, vytrvalost a naučil mě překonávat limity

Vizitka: Designérka Lucie Koldová: Sport ve mně umocnil vůli, vytrvalost a naučil mě překonávat limity

7. 1. 2022

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: Zimní Brdy

Ranní úvaha: Martin Bedřich: Zimní Brdy

7. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Když svět končí za vaší vesnicí. Román Lukáše Palána slibuje poutavé čtení pro silné povahy

Mozaika: Když svět končí za vaší vesnicí. Román Lukáše Palána slibuje poutavé čtení pro silné povahy

6. 1. 2022

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Archeolog Ladislav Stančo: Památky před běsněním války neochráníme. Řešením je pečlivá dokumentace

Vizitka: Archeolog Ladislav Stančo: Památky před běsněním války neochráníme. Řešením je pečlivá dokumentace

6. 1. 2022

38 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Kreslící komentátor Miroslav Kemel

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Kreslící komentátor Miroslav Kemel

6. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Dům Antonia Peintner navrhl jeden z hlavních představitelů severoitalského racionalismu

Mozaika: Dům Antonia Peintner navrhl jeden z hlavních představitelů severoitalského racionalismu

5. 1. 2022

7 min