Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Petr Horký: Za dlouhověkostí Miroslava Zikmunda vidím optimismus a touhu hledat krásu

Vizitka: Petr Horký: Za dlouhověkostí Miroslava Zikmunda vidím optimismus a touhu hledat krásu

2. 12. 2021

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Pavel Ryška: Zajímá mě, jak se z kreslířů nezávisle na redakční objednávce stávali komentátoři

Vizitka: Pavel Ryška: Zajímá mě, jak se z kreslířů nezávisle na redakční objednávce stávali komentátoři

2. 12. 2021

38 min

Obrázek epizody Mozaika: Dějiny vtělené do hospodských historek. Prozaický debut Jakuba Mazance je zdařilou alegorií

Mozaika: Dějiny vtělené do hospodských historek. Prozaický debut Jakuba Mazance je zdařilou alegorií

2. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Figaro, Giovanni a Mozart v Praze

Mozaika: Figaro, Giovanni a Mozart v Praze

2. 12. 2021

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Daniel Raus: O stromech a tajemství

Ranní úvaha: Daniel Raus: O stromech a tajemství

2. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Vrcholná vídeňská tvorba

Mozaika: Vrcholná vídeňská tvorba

1. 12. 2021

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Z Bouloňského lesíka až na konec světa

Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Z Bouloňského lesíka až na konec světa

1. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Akcent: Sázka na jistotu nebo výrazná proměna? Činohru Národního divadla povede od příští sezony duo SKUTR

Akcent: Sázka na jistotu nebo výrazná proměna? Činohru Národního divadla povede od příští sezony duo SKUTR

1. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Mozaika: Extrémní ceny a design. Současná česká bytová výstavba nenabízí víc, než její předchůdkyně z 60. let

Mozaika: Extrémní ceny a design. Současná česká bytová výstavba nenabízí víc, než její předchůdkyně z 60. let

30. 11. 2021

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Jeden z nejuniverzálnějších designérů současnosti. Virgil Abloh zemřel v pouhých 41 letech

Mozaika: Jeden z nejuniverzálnějších designérů současnosti. Virgil Abloh zemřel v pouhých 41 letech

30. 11. 2021

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Salcburk a Vídeň

Mozaika: Salcburk a Vídeň

30. 11. 2021

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Všechno, co se nesmí

Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Všechno, co se nesmí

30. 11. 2021

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Designér Jiří Pelcl: Tohle je design, děti. Chtěl jsem výstavu, na které se smí na materiály sahat

Vizitka: Designér Jiří Pelcl: Tohle je design, děti. Chtěl jsem výstavu, na které se smí na materiály sahat

29. 11. 2021

50 min

Obrázek epizody Mozaika: Důvtipný i rozpustilý. Takový je Orlando v podání Schauspiel Hannover

Mozaika: Důvtipný i rozpustilý. Takový je Orlando v podání Schauspiel Hannover

29. 11. 2021

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Poslední zrcadlo Gerharda Richtera

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Poslední zrcadlo Gerharda Richtera

29. 11. 2021

5 min

Obrázek epizody Akcent: Radosti i strasti debutujících českých filmařů: peníze, festivaly i covid

Akcent: Radosti i strasti debutujících českých filmařů: peníze, festivaly i covid

29. 11. 2021

29 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jindřich Buxbaum: Fascinuje mě, jak se Chasidé soustředí na modlitbu i oslavu života

Vizitka: Fotograf Jindřich Buxbaum: Fascinuje mě, jak se Chasidé soustředí na modlitbu i oslavu života

28. 11. 2021

47 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kolářova Revue K slaví 40 let. Jak se proměňuje literatura na trase Praha – Paříž?

ArtCafé: Kolářova Revue K slaví 40 let. Jak se proměňuje literatura na trase Praha – Paříž?

26. 11. 2021

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Malířka Barbora Kysilková: Mám radost, že lidé mají odvahu pověsit si obraz s mrtvou liškou

Vizitka: Malířka Barbora Kysilková: Mám radost, že lidé mají odvahu pověsit si obraz s mrtvou liškou

26. 11. 2021

42 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Branka na jednom pantu

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Branka na jednom pantu

26. 11. 2021

5 min

Obrázek epizody Akcent: Vyloučené lokality potřebují architekty a umělce. Základem spolupráce jsou vztahy s místními

Akcent: Vyloučené lokality potřebují architekty a umělce. Základem spolupráce jsou vztahy s místními

26. 11. 2021

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan Burian: Stárnutí není jednoduché. Dokud je ale člověk zvědavý a věci ho zajímají, neskončil

Vizitka: Jan Burian: Stárnutí není jednoduché. Dokud je ale člověk zvědavý a věci ho zajímají, neskončil

25. 11. 2021

42 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Umění!

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Umění!

25. 11. 2021

4 min

Obrázek epizody Akcent: Hluboce lidské dílo o sepjetí člověka s přírodou a bohem. V Brně uvádějí Řecké pašije Martinů

Akcent: Hluboce lidské dílo o sepjetí člověka s přírodou a bohem. V Brně uvádějí Řecké pašije Martinů

25. 11. 2021

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Do čela Činohry Národního divadla se postaví SKUTR, Martin Kukučka a Lukáš Trpišovský

Mozaika: Do čela Činohry Národního divadla se postaví SKUTR, Martin Kukučka a Lukáš Trpišovský

24. 11. 2021

8 min