Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Pamatujme si! Japonský román Ostrov ztracených vzpomínek je poněkud netradiční dystopie

Mozaika: Pamatujme si! Japonský román Ostrov ztracených vzpomínek je poněkud netradiční dystopie

16. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Vlastní dům výtvarníka Vjenceslava Richtera v Záhřebu vždy sloužil k pořádání výstav

Mozaika: Vlastní dům výtvarníka Vjenceslava Richtera v Záhřebu vždy sloužil k pořádání výstav

16. 3. 2022

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Ja je niekto iný. Spisovatel Ondřej Macl si kvůli příběhu o Babišovi vymyslel alter ego

Mozaika: Ja je niekto iný. Spisovatel Ondřej Macl si kvůli příběhu o Babišovi vymyslel alter ego

16. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: BatoLaterna jako divadlo pro batolata. Laterna magika uvádí poprvé inscenaci pro nejmenší děti

Mozaika: BatoLaterna jako divadlo pro batolata. Laterna magika uvádí poprvé inscenaci pro nejmenší děti

16. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Jirkovo mluvené slovo

Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Jirkovo mluvené slovo

16. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Z klasické opery se u nás stává skanzen, neuvádíme soudobá díla a nejdeme s dobou, zaznělo v Akcentu

Akcent: Z klasické opery se u nás stává skanzen, neuvádíme soudobá díla a nejdeme s dobou, zaznělo v Akcentu

15. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Umělecká díla by se měla podílet na vytváření veřejných prostranství a zvyšovat jejich kvalitu

Mozaika: Umělecká díla by se měla podílet na vytváření veřejných prostranství a zvyšovat jejich kvalitu

15. 3. 2022

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Kunsthistorička Martina Hrabová: Zvědavost je ve mně vepsaná

Vizitka: Kunsthistorička Martina Hrabová: Zvědavost je ve mně vepsaná

15. 3. 2022

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Nová monografie odhaluje zapomenutou tvorbu amerického designéra Jocka Peterse

Mozaika: Nová monografie odhaluje zapomenutou tvorbu amerického designéra Jocka Peterse

15. 3. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Chvála párku

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Chvála párku

15. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Václav Jirásek: Technická dokonalost není pro mladé podstatná, touží zachytit emoce

Akcent: Václav Jirásek: Technická dokonalost není pro mladé podstatná, touží zachytit emoce

14. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Vladimír Skalský zachytil svět, který už neexistuje. Právem získal Cenu AČK ze celoživotní dílo

Mozaika: Vladimír Skalský zachytil svět, který už neexistuje. Právem získal Cenu AČK ze celoživotní dílo

14. 3. 2022

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Emigrace pro mě byla záchrana, vzal jsem život do vlastních rukou, říká kunsthistorik Zdenek Primus

Vizitka: Emigrace pro mě byla záchrana, vzal jsem život do vlastních rukou, říká kunsthistorik Zdenek Primus

14. 3. 2022

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: O krok blíž

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: O krok blíž

14. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Evangelické církve metodistické z Prahy - Strašnic

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Evangelické církve metodistické z Prahy - Strašnic

13. 3. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Spirituála: Židovský Purim a evropský karneval

Spirituála: Židovský Purim a evropský karneval

13. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Akcent: To nejlepší z Akcentu: Pomoc ukrajinským umělcům, artwashing, Konec rudého člověka na divadle

Akcent: To nejlepší z Akcentu: Pomoc ukrajinským umělcům, artwashing, Konec rudého člověka na divadle

11. 3. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: KVÍZ: Vyzkoušejte si, co víte o Jacku Kerouacovi

Mozaika: KVÍZ: Vyzkoušejte si, co víte o Jacku Kerouacovi

11. 3. 2022

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Tomáš Etzler: Čína se děsí svobodných médií, mě tam zatkli třiadvacetkrát, říká novinář Tomáš Etzler

Vizitka: Tomáš Etzler: Čína se děsí svobodných médií, mě tam zatkli třiadvacetkrát, říká novinář Tomáš Etzler

11. 3. 2022

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Jeden z nejvýznamnějších českých herců své generace Viktor Preiss oslaví 75. narozeniny

Mozaika: Jeden z nejvýznamnějších českých herců své generace Viktor Preiss oslaví 75. narozeniny

11. 3. 2022

10 min

Obrázek epizody Mozaika: Minisérie České televize Podezření je mimo jiné o tom, jak je těžké vzdát se prvního dojmu

Mozaika: Minisérie České televize Podezření je mimo jiné o tom, jak je těžké vzdát se prvního dojmu

11. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Kámen

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Kámen

11. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Kateřina Studená: Repliky v inscenaci Konec rudého člověka zní teď mnohem bolestněji

Akcent: Kateřina Studená: Repliky v inscenaci Konec rudého člověka zní teď mnohem bolestněji

10. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Nadějné vyhlídky pro Douskovou nebo Kučeru. Kdo se dostal do nominací na ceny Magnesia Litera 2022?

Mozaika: Nadějné vyhlídky pro Douskovou nebo Kučeru. Kdo se dostal do nominací na ceny Magnesia Litera 2022?

10. 3. 2022

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Jak nezamořit město špatnými instalacemi? Do hry je třeba vzít odborníky, říká sochař Čestmír Suška

Vizitka: Jak nezamořit město špatnými instalacemi? Do hry je třeba vzít odborníky, říká sochař Čestmír Suška

10. 3. 2022

47 min